Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Kdo ze zvěrokruhu je nejvíc zapomnětlivý? Tihle chodí pozdě a hledají pořád klíče

/
  • (iStock)
    18. března 2022 ● 06:00

    Nebo cokoli jiného. Máte kamarádku, která vás vždy nechá čekat, když si domluvíte schůzku? Nebo musíte vašemu šéfovi třikrát připomínat, že potřebujete podepsat dovolenou? Nebo máte dítě, které se vždy v neděli večer přizná, že mělo vypracovat na pondělí důležitý projekt? Zkontrolujte, kdy se narodili. Pravděpodobně budou patřit k jednomu z těchto tří nejzapomnětlivějších znamení zvěrokruhu!

    Každé sluneční znamení má své kladné charakterové rysy, stejně jako ty negativní. Štíři jsou například loajální, Raci kreativní, Kozorozi ctižádostiví…No a pak jsou tři znamení, pro která je typická zapomnětlivost. A není to vůbec tak, že by schválně zapomínali, nebo že by byli tak moc potrhlí (i když i to je možné). Jen pro ně sledování detailů není na prvním místě v seznamu priorit.

  • 1.

    Ryby

    Ryby

    Ze všech znamení zvěrokruhu jsou Ryby tím nejztracenějším ve světě své představivosti. Ryby jsou hluboce duchovní a kreativní, takže všední záležitosti, jako jsou schůzky a seznamy úkolů, mají tendenci spíše odsouvat stranou ve prospěch záležitostí, které naplňují jejich duši více. Ryby nerady zabředávají do detailů a raději jdou s proudem. Když jsou příliš uzavřené, snadno se rozruší a nechají se přemoci emocemi. Ryba je srdcem spíše velkorysý člověk. Je váš nejlepší přítel Ryba a chodí pořád pozdě? Nedělá to na truc, být s vámi je pro něj důležitější než přesné načasování. Jakmile se ale u té kávy skutečně posadíte, můžete se spolehnout, že vám Ryba bude naslouchat a otevře vám své starostlivé srdce.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Ryba • Videohub

  • 2.

    Střelec

    Střelec

    Upřímný, optimistický a dobrodružný jsou pro Střelce tři slova, která ho přesně popisují. Spolehlivý... už ne tolik. Dochvilný… už ne tolik. Střelci vládne planeta Jupiter, která je „velkou myslí“, díky které mají Střelci nejrychleji se pohybující mysl ve zvěrokruhu. Ale tahle jejich rychlá mysl je také neklidná, takže Střelci „touží po nových obzorech a neustálé stimulaci“. Ano, budou sledovat termíny a další podobné „hlouposti“, pokud budou nezbytně nutné. Jsou dost chytří na to, aby to zvládli. Ale zatímco to budou dělat, budou „ztraceni ve fantazírování o svém dalším dobrodružství a zívání nad nudnými detaily“. Jednoduše počítejte s tím, že Střelec bude vždy tak trochu nespolehlivé vzrušené dítě, které nikdy nepřijde včas.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

  • 3.

    Váhy

    Váhy

    Váhy jsou ve své nejlepší podobě spravedlivé, společenské, milující a jsou to přirození mírotvorci a vyjednavači. Ale jsou také pod vlivem vládnoucí planety Venuše, které vládne potěšení, umění a radosti. Výsledkem je, že lidé narození ve znamení Vah mohou zjistit, že se nezaměřují na důležité detaily, ale na to, jak mohou trávit čas přijímáním krásy a luxusu v životě. Jinými slovy, jsou to Váhy, kdo se intenzivně ponoří do skvělé knihy, že zmeškají návštěvu lékaře. Nebo naplánují báječný večírek se vším všudy, ale zapomenou, v kolik hodin řekli hostům, aby se dostavili. Ale protože jsou Váhy neuvěřitelně okouzlující a upovídané, užijete si s nimi spoustu zábavy, takže dlouho naštvaní nebudete.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Váha • Videohub

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz