Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Nejzábavnější znamení: Kdo má humor v krvi a dokáže zlehčit i těžkou situaci?

/
  • (iStock)
    9. března 2022 ● 06:00

    Každý občas pronese nějaký vtip, ale existují lidé, kteří prostě mají humor a legraci zakódované ve své DNA. Tito vtipálci dokážou rozesmát ostatní i v těch nejstresovějších chvílích a dokážou zaujmout i velkou společnost svým veselým vyprávěním.

    Stejně jako každou jinou vlastnost, může astrologie ovlivnit i smysl pro humor. Některá znamení zvěrokruhu jsou přirozeně legrační a mají rychlé a pohotové poznámky, díky kterým se ostatní válejí doslova po podlaze. Takže pokud chcete vědět, s kým se pobavit, hledejte mezi následujícími znameními.

  • 1.

    Střelec

    Střelec

    Střelec je nejzábavnější znamení zvěrokruhu, protože vtip a přirozená inteligence jsou pro něj přirozené. Lukostřeleci zvěrokruhu jsou známí svou schopností objevit humor za jakýchkoliv okolností. Střelec má rád, když se ostatní smějí a usmívají. Jednoduše řečeno, jsou to světoví šašci a baviči.

     

    Lidé jsou přitahováni ke Střelci kvůli jejich neuvěřitelnému smyslu pro humor. Bez ohledu na to, jak hluboko dole na smetišti jste, Střelec si najde způsob, jak vás rozesmát. Střelci jsou typem člověka, u kterého se budete válet smíchy po zemi už několik sekund poté, co vstoupí do místnosti. Takže pokud hledáte povzbuzení a smích, jděte za Střelcem. Jsou to také lidé, kteří se i po pádu okamžitě zvednou a zkusí to znova. Rádi totiž vidí ve všem to nejlepší.

    To z nich dělá vynikající jedince, které můžete mít kolem sebe v krizi. Střelec vždy najde aspoň jeden zábavný aspekt i ve zlé situaci a využije ho k tomu, abyste se cítili lépe. Jsou to také brilantní vypravěči, kteří dokážou proměnit každý všední den v něco naprosto neuvěřitelného.

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

  • 2.

    Panna

    Panna

    Možná byste neřekli, že právě analytické a kritické Panny jsou bytosti stvořené pro legraci. Ano, jistě, Panna je metodická a racionální. Všechno, co Panny dělají, vypadá promyšleně a zodpovědně. Panna je osoba, která drží každého pod kontrolou a zajišťuje, aby se nestalo nic horšího. Jako by logika a rozum byly zakódovány v jejich DNA. Ale za tímhle vším jsou Panny ve skutečnosti veselé a vtipné bytosti.

     

    Vládnoucí planeta Merkur obíhá rychle kolem Slunce, takže Panna je velmi rychle uvažující znamení. Vždy mají na jazyku něco vtipného a dokážou udělat chytrou poznámku, aniž by o tom museli přemýšlet. Panna je jedním z nejchytřejších znamení zvěrokruhu. Je skutečně šílené, kolik informací se vejde Pannám do mozku.

    Jejich inteligence z nich dělá nejlepší majitele sarkasmu. Přesně vědí, jak něco říct a načasovat, aby všichni spadli ze židle. Panna sarkasmus miluje a pokud dokážete vrátit Panně sarkasmus, budou si vás velmi vážit.

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Panna • Videohub

  • 3.

    Beran

    Beran

    Beran je plný energie a elánu, málokdy postojí na místě. Berani jsou nejaktivnějším ohnivým znamením zvěrokruhu a rádi žijí naplno. Jsou pravděpodobně taky nejhlasitější ze všech– a není to žádná hanba! Když se Beran baví, poznáte to. Neubrání se smíchu, i když na to opravdu není nejlepší čas nebo místo!

     

    Pokud jde o jejich smysl pro humor, Beran se nebojí udělat ostudu. Berani jsou příliš bezstarostní a spontánní na to, aby se starali o to, co si ostatní myslí o jejich dovádění. Jsou známí svou praštěnou povahou a schopností použít ty nejlepší žerty. Jsou skvělí v napodobování a nevadí jim být groteskní, jen aby se všichni zasmáli. Legrační obličeje a přehnané pády jsou součástí komediální osobnosti Berana. Činy pro ně hrají větší roli než slova. Beran se často ocitne ve vedoucí pozici jen proto, protože se všem líbí být v jejich blízkosti. Nikdy není nuda, když je nablízku Beran!

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

  • 4.

    Blíženci

    Blíženci

    Jestli Blíženci něco umí, je to mluvit. O Blížencích je známo, že mají „dar žvanit“. Bez ohledu na to, vedle koho sedí, Blíženci s nimi dokážou konverzovat naprosto o čemkoli. Tahle společenská stránka Blíženců z nich dělá skvělé baviče. Jsou to lidé natolik proměnliví, že dokážou svůj humor „upravit“ podle toho, s jakými lidmi sedí v jedné místnosti, a to s velmi malým úsilím. Jsou to doslova „měňavky“ zvěrokruhu.

     

    Jejich humor jde od srdce, protože si na nic nehrají. Nebojí se vyprávět příběh o sobě včetně všech podivných detailů a ani trochu jim nevadí, když si udělají srandu sami ze sebe. Blíženci ve skutečnosti nemají filtr, takže prostě řeknou první věc, která je napadne. To může být docela zábavné, i když ne vždy úplně vhodné.

    Další skvělá věc na humoru Blíženců je, že ho dokážou nejen rozdávat, ale taky přijímat. Absolutně nejsou vztahovační, neberou se totiž příliš vážně, takže jim nevadí, že jsou terčem vtipu. Dokud se všichni dobře baví, Blíženci jsou rádi, že mohou být součástí.

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

  • 5.

    Štír

    Štír

    Štír není nejspolečenštější znamení zvěrokruhu. Ve skutečnosti mohou být Štíři před ostatními velmi uzavřeni, a proto jsou často označováni za tajnůstkáře zvěrokruhu. Ale když je Štír s malou skupinou přátel, kterým opravdu důvěřuje, dokáže hýřit humorem a vyprávět nespočet vtipů.

     

    Podobně jako Panny, jsou i Štíři milovníci sarkasmu, dalo by se říct, že sarkasmus je prakticky jejich druhým jazykem Štíra. Milují rychlé žertování a užívají si, když jim ostatní lidé oplácejí jejich sarkasmus. Štíři jsou masivní vtipálci a dokážou vtipkovat i v těch nejvážnějších situacích.

    Štírovy vtipy však nejsou pro každého. Jejich příběhy jsou často zlomyslné, a dokonce i trochu temné. To je důvod, proč se Štír drží zpátky, dokud si neověří, že jejich publikum je na stejné vlnové délce jako oni.

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz