Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Která znamení jsou známá svou neomaleností? Jsou to tato čtyři

/
  • (iStock)
    4. března 2022 ● 06:00

    O některých lidech je známo, že nejsou ani trochu diplomaté. Takoví lidé pevně věří v koncept, že „poctivost je nejlepší politika“, a proto jsou často označováni jako „neomalení“. Někdy je ale přímočarost dobrá věc, jindy je ale na škodu. 

    Podle astrologie existují čtyři znamení zvěrokruhu, která jsou brutálně upřímná a přímočará, a proto je lidé často mylně považují za hrubiány nebo neotesané drsoně. Kdo k nim patří a jsou opravdu tak hrozní?

     

  • 1.

    Lev

    Lev

    Lev je posedlý sám sebou, takže věřte tomu, že vždy řekne něco trapného nebo neomaleného. Lidé patřící do tohoto znamení zvěrokruhu jsou ale čestní a pravdomluvní. Nevěří na cukrovou polevu a jednoduše říkají, co na srdci. Jsou v jádru dobří lidé, kteří si jen nechtějí na nic hrát.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Lev • Videohub

  • 2.

    Panna

    Panna

    Je známo, že Panny jsou poháněny emocemi a impulsy. Pokud mají pocit, že tím, že jsou k někomu upřímné, mohou toho člověka zachránit od bolesti, prostě to řeknou na rovinu a bez servítek. Panny vždy říkají pravdu, protože se domnívají, že je to ku prospěchu toho druhého. Ne vždy to ale tak vnímá ten druhý. 

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Panna • Videohub


  • 3.

    Štír

    Štír

    Štíři jsou vášniví a ve polečenských situacích a prostředích bývají značně neohrabaní a netaktní. Je to jednoduše proto, že neznají slovo diplomacie. Říkají, co chtějí říct, aniž by se starali nebo přemýšleli o tom, co ten druhý cítí. Co na tom, že ten druhý upadne do smutku či deprese? To Štíra nezajímá, důležité je nevěšet nikomu bulíky na nos.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

  • 4.

    Střelec

    Střelec

    Střelci jsou volnomyšlenkáři, kteří milují svovodu a dobrodužstív. Jsou ale také extrémně tupí, aspoň pokud jde o sdělování pravd. Nikdy si nevidí do pusy a říkají pravdu brutálním způsobem, a to i tehdy, když to myslí dobře. Střelci nejsou zlí, nechovaí v sobě zlobu a zášť, prostě jen věří v tom, že se má pravdu říkat za všech okolností. 

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz