Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Bojíte se ghostingu? Těchto se bát nemusíte, jednají přímo a nedělají mrtvého brouka

/
  • (iStock)
    2. března 2022 ● 06:00

    Ghosting je jen pro silné nátury. Není totiž ani trochu příjemný. S někým začnete chodit a po pár schůzkách se dotyčný z ničeho nic přestane ozývat. Nenapíše, zablokuje si vaše číslo, dělá mrtvého brouka. Novodobý ghosting je ještě horší než kdysi. Stačí jedno kliknutí a prakticky si vás vymaže ze života. Zažili jste to už někdy?

    Anna Sale, autorka a moderátorka pořadu Death, Sex & Money, tvrdí, že sociální média a technologie „pomáhají“ vyhýbat se obtížným rozhovorům. A proč lidé podle ní praktikují ghosting? Proč mizí beze slova? Existuje mnoho důvodů, proč se z lidí stávají „duchové“. Jedním z nich je snaha vyhnout se jakékoli konfrontaci a také odpovědnosti za to, že by v nepříjemném rozhovoru musel vysvětlit, proč se chce vlastně rozejít. Podle astroložky Lisy Stardust ke ghostingu inklinují některá znamení více, a naopak existují ta, u kterých můžete mít téměř jistotu, že vám něco takového neprovedou. Kdo k nim patří?

  • 1.

    Blíženci

    Blíženci

    Blíženci vás nikdy nebudou strašit,“ říká astroložka Lisa Stardust. Vládne jim totiž Merkur, který je planetou komunikace. Blíženci jsou super upovídaní, což znamená, že toto vzdušné znamení se bude vždy snažit udržet konverzaci v aktivní fázi, a to i tehdy, když je to bolestivé a chtějí se s někým rozejít. Ve skutečnosti je pro ně ghosting nejhorší noční můrou. Podle astroložky jsou Blíženci dobří v racionalizaci svých emocí a chtějí vždy slyšet, co si lidé myslí a cítí.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

  • 2.

    Panna

    Panna

    Panna, které také vládne Merkur, je tedy podobně jako Blíženci, obrovským zastáncem otevřené komunikace. Na rozdíl od Blíženců ale nebudou tak dychtiví, aby se ponořili do hlubin svých pocitů, ale nakonec se do nich přece jen ponoří. Rozhodně pak odsuzují ghosting, který považují za trapný. Jestli se s vámi chce Panna rozejít, určitě to nakonec udělá čestným způsobem a situaci s vámi probere. „Možná jim to bude trvat déle, než zareagují, ale nakonec zareagují,“ říká astroložka Lisa Stardust.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Panna • Videohub

  • 3.

    Střelec

    Střelec

    Střelec je sice „střelec“, který miluje dobrodružství a nesnáší nudu, ale rozhodně nepatří k těm, kteří by se stali duchy a zmizeli z vašeho života ze dne na den. Jak vysvětluje Stardust, toto je „jediné znamení ve zvěrokruhu, které má zbraň“. A nebude se ani trochu ostýchat házet vám do cesty nějaké metaforické šípy, když budou chtít ukončit vztah. Střelci chtějí mít vždycky poslední slovo. „Tohle ohnivé znamení se určitě nebude vyhýbat nepříjemným rozhovorům, a to až tak, že si nakonec budete přát pravý opak,“ říká astroložka.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

  • 4.

    Beran

    Beran

    Beran nemá zájem tiše a beze slova zmizet v dálce. Toto ohnivé znamení je vášnivé a „od přírody impulzivní“ a podle astroložky Lisy Stardust miluje dobrou a staromódní konfrontaci. A ne, Berani v sobě nebudou dusit, jak se cítí, aby ušetřili vaše pocity. Civilní a tiché rozchody nejsou zrovna silnou stránkou Berana. „Když je někdo nakopne, řeknou, co mají na srdci,“ vysvětluje Stardust.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

  • 5.

    Lev

    Lev

    Lvi milují dramata a nic není méně dramatického než ignorování vaší poslední sms zprávy nebo mailu. Navíc, podle astroložky Stardust, zvláště Lvi mají tendenci být „přívrženci pravdomluvnosti a poctivosti“. Jak říká: „Budou vás konfrontovat a řeknou vám, proč vás chtějí ignorovat.“ Lvi budou tím posledním, kdo by vás chtěl „strašit“ a hrát si na ducha. Místo toho ve chvílích rozchodu očekávejte brutálně upřímnou, dramatickou podívanou.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz