Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vypočítejte si svoji auru! Odhalí vaše pozitiva i to, co vám hrozí!

/
  • Vypočítejte si svoji auru! Odhalí vaše pozitiva i to, co vám hrozí!
    Vypočítejte si svoji auru! Odhalí vaše pozitiva i to, co vám hrozí! (istockphoto.com)
    22. dubna 2022 ● 06:00

    Nepotřebujete žádné nadpřirozené schopnosti ani drahé přístroje na to, abyste zjistili základní a vedlejší barvu své aury, tedy energetického pole, které vás obklopuje. Postačí vám den, měsíc a rok narození, z nichž si je snadno vypočítáte. Co ale která barva znamená? 

    Nejdříve trochu počtů. Hlavní auru zjistíte tak, že sečtete jednotlivá čísla v datu vašeho narození. Sčítáte tak dlouho, dokud vám nevyjde jednociferné číslo. Jedinou výjimkou, kdy už dál nesčítáte, je, vyjde-li vám číslo 11 nebo 22. Ke každému číslu pak přiřadíte barvu. Například: Narodili jste se 8. 9. 1958. Sčítáte tedy 8 + 9 + 1 + 9 + 5 + 8 = 40, 4 + 0 = 4. Číslo je 4, a vaše barva je tedy zelená.

    Vedlejší barvu aury zjistíte tak, že sečtete pouze den a měsíc narození. V tomto případě je to 8 + 9 = 17, 1 + 7 = 8. Druhé číslo je 8 a vedlejší barva aury je růžová.

  • 1.

    1: Červená

    aura

     

    Ukazuje na lidi energické, přímočaré, neustále hledající nová dobrodružství. Jsou průbojní, neradi se podřizují, jde o vůdcovské typy. Nejsou dobrými týmovými hráči, jsou to rození individualisté. Mívají velké ambice a svých cílů se snaží dosáhnout za každou cenu. I přes překážky tvrdě dřou na tom, aby se jim vše povedlo. Zároveň jde o lidi, které ovládají emoce, a když je něco rozčílí, vybuchnou a jsou agresivní. Dalším jejich negativem je sobectví. Měli by se více naučit vnímat druhé a naslouchat jim. Červená barva ukazuje také na velkou smyslnost a důraz kladený na tělesnost a sexualitu. Ve vztazích nebývají stálí, rádi poznávají nejen nová místa, ale i partnery.

     

    CO HROZÍ: problémy s krevním oběhem

     

  • 2.

    2: Oranžová

    aura

     

    Lidé s touto barvou aury jsou velmi veselí, společenští, není s nimi o zábavu nouze a mají milou a přátelskou povahu. Jsou laskaví, čestní, umějí se naladit na vlnu druhých, vyslechnout je, pomoct jim i poradit. Mnohdy jsou obětaví až natolik, že zanedbávají sami sebe. Jde o lidi nekonfliktní, kteří raději ustoupí, než by vyvolali nějaký spor. V práci stejně jako v osobním životě se jim díky milému jednání daří. Jejich negativní vlastností je netrpělivost. Bylo by pro ně lepší, kdyby nejednali zbrkle, protože pak se může stát, že budou muset řešit následky svého unáhleného jednání.

     

    CO HROZÍ: potíže s různými závislostmi, alergie

     

  • 3.

    3: Žlutá

    aura

     

    Velmi inteligentní a studijně nadaní lidé, kteří vynikají všude tam, kde je třeba moudrost a logika. Dobře a snadno se učí, neustále na sobě pracují, někdy však až příliš tvrdě, a proto v nich ostatní vidí kariéristy. Mívají dobrý úsudek a intuici, a pokud se jimi řídí, vede to k jejich úspěchu. Mají fantazii, jsou tvůrčí a komunikativní. Mají rádi vše, co je neobvyklé a avantgardní – přitahuje je to jako magnet. Proto mohou mít záliby, které se jiným zdají poněkud zvláštní. Jejich negativem je, že jsou příliš kritičtí – nejvíce k sobě, ale i k druhým. Na všem vidí hlavně to záporné a vždy najdou něco, v čem by se jiní, ale i oni sami, mohli zlepšit. Tím mohou lézt druhým na nervy a ztrácet přátele.

     

    CO HROZÍ: vyčerpání, potíže se slezinou

     

  • 4.

    4: Zelená

    aura

     

    Jde o jedince kreativní, ale zároveň velmi tvrdě pracující. Vždy usilují o naprostou dokonalost a do všeho jdou naplno. Díky tomu se jim daří realizovat věci, které vypadají jako nesplnitelné. Proto jde často o úspěšné podnikatele anebo pracovníky na vysokých pozicích. Jejich výhodou je i dobrý vkus a cit. Mají rádi přírodu, kde nejlépe relaxují, proto volný čas tráví v lese, na chatě či zahrádce. I přesto, že hodně pracují a jdou za kariérou, jsou mezi druhými oblíbení a jejich společnost je vyhledávaná. Druzí je respektují a uznávají. Stát se jejich přáteli ale není jednoduché – ty, kterým se otevřou a pustí si je k tělu, pečlivě vybírají. Jejich negativní vlastností je přílišná tvrdohlavost.

     

    CO HROZÍ: problémy s plícemi a srdcem

     

  • 5.

    5: Blankytně modrá

    aura

     

    Tato barva obklopuje výjimečné lidi. Jde o velmi moudré a inteligentní jedince s velmi rozvinutou intuicí. Umějí inspirovat a motivovat druhé, jsou výbornými organizátory. Jednají upřímně a pravdivě, to ale na ostatní může působit příliš tvrdě. V osobních i pracovních vztazích chtějí mít jasno, proto nikomu nelžou a neslibují něco, co nemohou splnit. Jsou sebejistí, zodpovědní, mnohdy příliš upjatí, potřebovali by se více uvolnit a odvázat. Jejich nevýhodou je vysoké pracovní nasazení. Jde o workoholiky, kteří se své kariéře věnují natolik, že zanedbávají osobní vztahy. Proto bývají sami anebo mívají doma problémy.

     

    CO HROZÍ: potíže se štítnou žlázou

     

  • 6.

    6: Indigová

    aura

     

    Jde o lidi sebejisté, kteří jednají na rovinu, ale mají mnohem větší péči o druhé. Jsou starostliví, jejich hlavním rysem je humánnost a citlivost k ostatním. Rádi se obklopují lidmi a dělá jim dobře, když jim mohou dát najevo svou náklonnost a podporu. Jsou tolerantní, někdy až příliš, větší přísnost by jim prospěla. Jejich zápornou vlastností je neschopnost druhé odmítnout. Všem se snaží vyhovět a pomoct, což může vyvolat řadu problémů, je samotné vyčerpat a způsobit zdravotní problémy. Měli by se soustředit více na sebe.

     

    CO HROZÍ: nemoci štítné žlázy

     

  • 7.

    7: Fialová

    aura

     

    Jde o lidi emotivní a citlivé, častokrát až příliš. Bývají hodně napojeni na duchovno, mívají nadpřirozené schopnosti – léčitelské nebo jasnovidecké, které však v sobě musejí najít a rozvinout. Jsou zvídaví, rádi se učí, bývají vnímaví a obdařeni silnou intuicí. Mívají malý okruh přátel, spíš se stahují do ústraní, věnují se sobě a těm, kteří jsou jim nejblíže. Bývají zdrženliví, málokdy se otevřou. Na druhé mohou působit zvláštně až podivínsky. I když pomoc potřebují, nedovedou se obrátit na druhé, ale snaží se poradit si sami. Právě uzavřenost je jejich negativní stránkou. Potřebovali by se umět uvolnit a dát najevo své emoce.

     

    CO HROZÍ: nervové potíže

     

  • 8.

    8: Růžová

    aura

     

    Přátelští a štědří lidé, kteří by se pro druhé rozdali, a proto mnohdy zapomínají sami na sebe. Milují společnost, ke své spokojenosti potřebují pozornost, jsou něžní a citliví. Stejně jako oni rozdávají lásku, potřebují být také milováni. Pokud se jim citů nedostává, velmi tím trpí. Jsou beznadějnými snílky a romantiky, bohužel zde většinou tvrdě narazí. V zaměstnání jsou pracovití, nemají rádi nespravedlnost a konflikty. Mají vysoce rozvinutou fantazii, jsou kreativní, mívají dobré nápady. Jsou dobrými týmovými hráči i zaměstnanci, v práci většinou vynikají, avšak nedostává se jim ocenění, po jakém touží.

     

    CO HROZÍ: duševní poruchy

     

  • 9.

    9: Bronzová

    aura

     

    Jsou velmi starostliví, záleží jim na druhých, a to nejen na známých, ale i na cizích. Pro ostatní udělají vše, sami ale jdou stranou. Často se věnují charitě, angažují se v nadacích, bývají humanitárními pracovníky. Jsou schopni se okamžitě sbalit a odjet zdarma pomáhat na druhý konec světa, když cítí, že to jiní potřebují. Bývají věčnými optimisty, málokdy jsou špatně naladění. Věří, že vše dobře dopadne a oni sami k tomu přispějí. Potřebovali by se více zaměřit na vlastní touhy a přání, aby mohli žít naplno.

     

    CO HROZÍ: deprese, psychické potíže

     

  • 10.

    11: Stříbrná

    aura

     

    Výjimečně nadaní lidé. Citliví, talentovaní, duchovně založení a moudří. Umějí dobře jednat s druhými, jsou všestranní a přizpůsobiví. Nejen svou inteligencí, ale i svým výjimečným vzhledem přitahují pozornost druhých. Pečlivě si ale vybírají, s kým se budou přátelit. Pokud jim druhý nesedí, dají mu to najevo a do svého soukromí ho nepustí. V životě bývají úspěšní a šťastní. Kvůli svému vysokému pracovnímu nasazení a nedostatečné schopnosti odpočívat však mohou mít zdravotní komplikace. Hrozí jim zhroucení či náhlý kolaps.

     

    CO HROZÍ: úzkostné potíže

     

  • 11.

    22: Zlatá

    aura

     

    Milovníci všeho krásného, lidé s vynikajícím vkusem, kteří s ním umějí pracovat. Kam přijdou, jsou středem pozornosti. Mají vysoké cíle a ideály a při jejich realizaci mají velké štěstí. Daří se jim dosáhnout toho, co by druzí nikdy nezvládli. Zkrátka jde říct, že jde o děti štěstěny. Energetičtí, vůdčí, přátelští. Jsou hrdí a nezávislí, požádat někoho o pomoc je pod jejich úroveň. Nedělají to. Když je problém, zatnou zuby a vyřeší ho sami. Jejich negativem je, že nesnášejí kritiku a neumí se s ní vyrovnat. Vždy a všude chtějí být jen obdivováni.

     

    CO HROZÍ: potíže s ledvinami

     

Autor: Monika Brabcová

Klíčová
slova

astročlánky astrologie aura

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz