Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Numerologie lásky. Kdo se k vám hodí podle osudového čísla?

/
  • (istock.com)
    1. února 2022 ● 06:00

    Znáte partnerskou numerologii? Vychází z toho, že datum vašeho narození vyjadřuje skryté schopnosti člověka, které vám mohou být prospěšné, pokud hledáte  partnera. Stačí, když si z něj vypočítáte svoje a partnerovo osudové číslo. Máte shodu?

    Existuje jednoduchý způsob, jak vypočítat osudové číslo. Pokud se člověk narodil 22. února jakéhokoli měsíce, číslo data narození zkrátíte následujícím způsobem: 22 = 2+2= 4. Osudovým číslem tohoto člověka je číslo 4.

  • 1.

    Číslo 1

    1

    Narodili jste se: 1. 10. 19. a 28.

    Jednička je podle numerologie milá a disciplinovaná osobnost, nezávislá a originální. Má vůdcovské schopnosti, je ambiciózní, sebevědomá a přesvědčená, že dobude svět. Lidem „jedničkám“ je vlastní to, že dokážou uskutečňovat svoje myšlenky.

    Kompatibilní s čísly 2, 3 a 9

    Zde se číslo 2 obvykle chová jako následovník. Číslo 1 jim vždy dominuje. Číslo 3 může být přítelem a učitelem a může pomoci s rozhodováním. Číslo 9 jsou ideální partneři a přátelé. Mají dobrou energetickou hladinu a přinášejí do vztahu pozitivitu.

     

  • 2.

    Číslo 2

    2

    Narodili jste se: 2. 11. 20. a 29.

    Dvojky jsou povahově atraktivní, něžné, umělecky zaměřené a romantické. Jsou to mírotvorci, spolupracovníci. Vždy se objevují ve společnosti a potřebují pomocníky. Dobře spolupracují s okolím a orientují se v něm díky empatii.

    Kompatibilní s čísly 1, 3 a 2

    Čísla 1 podporují 2 a mohou být jejich dobrým přítelem a průvodcem. Čísla 3 nejsou jen přátelé, ale také filozofové. Vždy dobře poradí a mohou s dvojkami sdílet dobré pouto na duchovní nebo filozofické úrovni.

  • 3.

    Číslo 3

    3

    Narodili jste se: 3. 12. 21. a 30.

    Trojky jsou duchovní a přátelské, disciplinované a někdy sebestředné. Jsou nezávislé, odvážné, pracovité. V jejich životě hrají důležitou roli přátelé. Někdy jsou vychloubační a mají sklon k žárlivosti.

    Kompatibilní s čísly: 1, 2 a 9

    Jedničky jsou stejně ambiciózní jako číslo 3. Oba dokážou své nápady dobře realizovat. Čísla 3 a 1 jsou autoritativní a disciplinovaní. Takže mohou vstoupit do jakéhokoli vztahu. Vždy je to bude oboustranně výhodné. Čísla 2 jsou statická, ale 3 jsou aktivní. Trojky velmi dobře rozumí dvojce a mohou být dobrými životními nebo obchodními partnery. Číslo 9 má dobré organizační schopnosti a devítky také tvrdě pracují. Moudrost 3 a energie 9 se osvědčují v každém vztahu. Číslo 3 je vždy šťastné pro 9.

     

  • 4.

    Číslo 4

    4

    Narodili jste se: 4. 13. 22. a 31.

    Čtyřka je tajemná a vzpurná osobnost, impulzivní a vznětlivá povaha. V životě čelí častým vzestupům a pádům. Čtyřky jsou lidé čestní, srdeční, soustředění a cílevědomí. V jejich životě musí být systém a řád, jinak se ztrácí. Mívají sklo k sebedestrukci a lenosti.

    Kompatibilní s čísly: 5, 7 a 8.

    Pětky mohou být lepšími přáteli než životními partnery. Číslo 7 mohou být dobří přátelé, obchodní partneři i životní partneři. Číslo 8 je klidné a mírumilovné, ale také vzpurné. Osmičky rády pomáhají druhým. V zásadě „osmičky“ pomáhají „čtyřkám“ v uzemnění a usměrňování jejich extrémní energie. Pro čtyřky je tedy nejvhodnější vybrat si pro manželství, obchod či přátelství osoby s osudovým číslem 8.

  • 5.

    Číslo 5

    5

    Narodili jste se: 5. 14. a 23.

    Pětky jsou intelektuální a zábavné osobnosti. Jejich mysl je vždy zaměstnána nějakou myšlenkou. Jejich klíčovými slovy je svoboda a změna. Jsou otevřeni novým podnětům a snaží se poznat všechno nové. Někdy jednají bezhlavě, mají sklon k neřestem.

    Kompatibilní s čísly: 1,4 a 6

    Číslo 1 přináší číslu 5 štěstí a společenské postavení, ale nedělá z něj dobré životní partnery. Čísla 5 mají komunikační schopnosti, ale nemají takovou sílu, ale s pomocí a silou jedniček a intelektuální myslí pětek mohou být oba úspěšní v podnikání i v přátelství. Čísla 4 nejsou perfektní životní partneři, ale mohou být dobrými přáteli. Číslo 6 je něžné a milující, pomáhá 5 zbavit se neklidu. Číslo 6 dokáže velmi dobře číslo 5 utěšit. Takže 6 jsou kompatibilní pro jakýkoli druh vztahu s čísly 5.

     

  • 6.

    Číslo 6

    6

    Narodili jste se: 6. 15. a 24.

    Šestky jsou zdvořilí a diplomatičtí lidé, ale vědí, jak s druhými manipulovat. Jsou smyslné a zároveň romantické. Jsou to humanisté, kteří slouží ostatním a celému světu. Jsou zodpovědní a vše se jim daří. Mají cit pro vděčnost. S šestkami se pojí dobročinnost, láska a soudržnost.

    Kompatibilní s čísly: 4, 5 a 8

    Čtyřky jsou harmonické, ale nikdy nejsou připraveny přijmout jakékoli návrhy. S šestkami se přitahují, takže mohou být dobrými přáteli, ale ne partnery. Číslo 5 „funguje“ jako poradce pro číslo 6. Když se někdy šestky stanou neklidnými, pětky je pochopí a uklidní. Mohou být dobrými obchodními partnery i přáteli. Číslo 8 je výhodné pro číslo 6 z hlediska podnikání. Klidné a intelektuální osmičky ovládají socializační stránku šestek a seznamují je také se spiritualitou.

  • 7.

    Číslo 7

    7

    Narodili jste se: 7. 16. a 25.

    Sedmičky jsou vynalézaví a intuitivní. Někdy se chovají mysticky a žijí zasněný život. Jsou náchylní ke změnám nálad a mohou působit netrpělivě.  Jsou to lidé, kteří hledají poznání, proto se musí pořád učit, prověřovat a dokazovat. Druzí si o nich často myslí, že jsou podivíni. Vědí, co od života očekávají.

    Kompatibilní s čísly: 1, 2 a 9

    Jedničky jsou přesné a disciplinované, což je pro sedmičky velmi výhodné, pokud jde o obchodní partnerství. Jedničky se starají o management a sedmičky jsou připraveny akceptovat dominantní povahu jedniček. Číslo 2 může být dobrými následovníky sedmiček. Jejich přátelství bude dobře fungovat i bez jakýchkoliv očekávání. Dokonce i manželství bude pro oba dobré. V obchodním partnerství už to ale dvojkám spolu se sedmičkami klapat moc nebude. Devítky učí sedmičky praktičnosti. Jsou si vzájemně prospěšní a mohou z nich být skvělí přátelé. Pokud jde o manželství, může být šťastně, ale jen tehdy, pokud je partner s číslem 9 a žena s číslem 7, nikoli obráceně.

     

  • 8.

    Číslo 8

    8

    Narodili jste se: 8. 17. a 26.

    Osmičky jsou tvrdě pracující a vizionářští lidé, většinou nepochopení ostatními. Jejich životní cesta nepatří k nejlehčím, ale úspěchu dosáhnout znalostmi a bystrým rozumem. V životě se musí naučit velké sebekontrole. Bývají někdy ješitní a nesprávně využívají vlastní síly.

    Kompatibilní s čísly: 1 a 2

    Čísla 1 a 8 jsou přesně opačné. Proto se navzájem přitahují. Číslo 1 dodává osmičkám dobrou energii, štěstí a inspiraci. Osmičky nepřijímají pravidla a předpisy, které jim „ukládají“ jedničky. To je jediný důvod, proč mohou utéct. Bohužel jejich obchodní nebo životní partnerství netrvají dlouho. Pro osmičky jsou jedničky dobré pro přátelství i romantiku, protože do jejich života vnášejí živost. Dvojky osmičky verbálně podporují, ale tohle spojení není dobré v kariéře, nicméně jejich spojenectví jim může přinést dobré peníze. Manželství mezi nimi je průměrné.

  • 9.

    Číslo 9

    9

    Narodili jste se: 9. 18. a 27.

    Devítky jsou silné perfekcionistky. Jsou také soucitné a chápavé, v životě se zaměřují na službu lidem. Jsou intelektuálně založené, talentované, ale někdy se poddávají emočním prožitkům. Devítky snadno navazují nové kontakty, někdy jsou ale egoistické.

    Kompatibilní s čísly: 1, 4 a 5

    Čísla 1 jsou pro číslo 9 užitečná. Dobře se jim společně daří v obchodě, životě i přátelství. Dlouhodobému vztahu je nejlepší se vyhnout s číslem 4, protože jsou absolutním opakem 9. Číslo 5 působí vůči 9 neutrálně, ale společně dokážou vygenerovat pozitivní energii. Mohou fungovat jako dobří společníci.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz