Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C

5 znamení zvěrokruhu, pro která je kariéra důležitější než láska a vztahy

/
  • (iStock)
    14. ledna 2022 ● 06:00

    Tito workoholici se nezastaví před ničím, aby dosáhli svých cílů. A často musí (nebo chtějí) obětovat svůj osobní život. Ne vždy to ale musí nutně znamenat, že takový partner není pro partnerství vhodný. Jen je nutné tento fakt akceptovat.

    Práce, nebo rodina? Nebo ideálně obojí? Jenže takové spojení je pravděpodobně ideál, ke kterému se lze jen těžko dopracovat. Vždy bude tak trochu jedno na úkor druhého. Ne třeba neustále, ale v určitých životních etapách určitě. Pro některé osoby je však kariéra často skutečně nejdůležitější, a souvisí to i s datem narození. Která znamení k tomu mají sklony?


  • 1.

    Kozoroh

    kozoroh

    Většina zástupců tohoto znamení jsou kariéristé, kteří se snaží splnit jakýkoli stanovený úkol a uspět ve všem, bez ohledu na to, co je kolem. Bystrá mysl a chladná vypočítavost pomáhají Kozorohům dosáhnout úspěchu, ale zároveň se nepřestávají rozvíjet a neustále si stanovují nové cíle. Často je lze nachytat u notebooku a papírů i v noci, když by se měli věnovat své rodině. Kozorozi si přitom dokážou najít čas i na jiné věci – zajít do posilovny, na důležitou schůzku nebo na zahraniční výlet, ale práce je pro ně vždy na prvním místě, někdy i na úkor rodinných zájmů.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Kozoroh • ABL

  • 2.

    Býk

    Býk

    Býci patří k zemskému živlu, což jim dává do vínku výkonnost a klid. Ale také tvrdohlavost, a Býci budou pracovat jen na věcech a úkolech, které je baví. V zásadě jim nebude vadit dovolená s drahou polovičkou nebo členy rodiny, ale častěji se jejich blízcí budou cítit ochuzeni o jejich pozornost, protože Býk si vždycky bude chtít dělat, co on sám chce. Býci jsou profesionálové v tom, co dělají, ať je to kariéra, nebo koníčky.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Býk • Videohub

  • 3.

    Štír

    Štír

    Tvrdohlaví a ambiciózní představitelé tohoto znamení neztrácejí čas nudnou prací. Jejich kreativita jim umožňuje vidět neobvyklá řešení standardních úkolů. Žádný zaměstnavatel nebude litovat, že zaměstnal nebo najal Štíra. V zájmu uspokojení svých profesionálních ambicí ale Štíři často obětují stabilitu ve svém osobním životě.

     

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

  • 4.

    Panna

    Panna

    Panny je těžké donutit k nečinnosti. Ačkoli existuje mnoho lidí, kteří se o to pokoušejí, protože je Panny přitahují. Lev jim nabídne posezení u kávy a povídání si, Střelec spolu s Vodnářem rozptýlí pozornost těmi nejsměšnějšími nápady a Ryby je budou žádat o pomoc. Ale tím Panna neztrácí koncentraci, i když ti druzí pozornost vyžadují. A vzhledem k tomu, že jsou Panny velké perfekcionistky, snaží se být takové i v práci, kterou staví před lásku a osobní vztahy.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Panna • Videohub

  • 5.

    Beran

    Beran

    Berani jsou dříči, ale stejně jako Kozorozi, nebudou tolerovat přesčasovou práci, která přináší nepohodlí a nepřináší výsledek. Rádi vyrazí za dobrodružstvím se Střelcem, protože Beran je kreativní člověk. A pokud je do práce skutečně zapálený, půjde tvrdošíjně za svým cílem a vynaloží veškeré úsilí, aby byl úspěšný, dost často i na úkor rodiny a osobního štěstí.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz