Mateřské znaménko, nebo piha?

Mateřská znaménka mívají různou velikost, tvar i barvu, dost často si je pleteme s pihami. Je mezi nimi ale rozdíl. Pihy jsou vlastně pouze barevné skrvny, které způsobuje nahromadění pigmentu, a obvykle nám naskočí po slunění. Mateřské znaménko je tvořeno speciálními névovými buňkami a může být s pigmentem, ale nemusí. Většinou je máme už od narození, některá se objeví během života.

Víčka a ruce

Jakékoli znaménko na očních víčkách nebo rukách znamená, že máte ve vaší rodině nějaké nedorozumění. Současně vás tahle znaménka definují jako velmi emocionální a citlivou osobu.

Líce

Lidé, kteří mají na svých lících tahle znaménka krásy, bývají osamělí a mívají problémy s dlouhodobými vztahy. Na druhou stranu si umí plnit svoje sny a pro svou rodinu a blízké jsou ochotní udělat cokoli.

Uši a hruď

Máte-li na těchto částech těla mateřská znaménka, máte obrovský vliv na ostatní lidi a nikdy se nevzdáváte dopředu. Jakmile něco začnete, dokončíte to. Ženy se znaménkem na uších jsou ctižádostivé a úspěšné.

Nos

Máte znaménko na nose? Pak jste perfektní v obchodování, můžete mít ale potíže se stabilitou. Rádi poznáváte nové věci, experimentujete a vyhledáváte dobrodružství. Nevydržíte na jednom místě, proto býváte nestálí i ve vztazích.

Brada

Znaménko na bradě signalizuje osoby, které rády cestují a jsou umělecky založené. Jsou vnímavé a intuitivní. Hodně lítají v oblacích a někdy je pro ně realita poněkud vzdálená.

Krk

Lidé s mateřským znaménkem na krku mají přístup k vnitřnímu zdroji energie. Jsou velmi otevření a někdy bývají divočejší než ostatní.

Nohy

Pokud máte mateřské znaménko na nohách, jste velkými vůdci. Chcete být pro společnost užiteční.

Rty

Znaménko na spodním rtu o vás prozrazuje, že jste spíše tišší a hloubaví. Neumíte se dlouho zlobit a snažíte se vyjít každému vstříc. Jste také svědomití a důslední.

Čelo

Znaménko na této části těla mívají perfekcionisti a lidé s manipulativními sklony. Všechno by chtěli mít pod kontrolou a vůbec se nezajímají o to, co si o nich myslí druzí.