Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

S kým se budete ve vztahu pořád hádat? Těchto pět znamení si v hádkách libuje

/
  • (iStock)
    6. září 2023 ● 06:00

    Mezilidské vztahy, a to i ty romantické, se neobejdou bez občasné výměny názorů. Hádky nejsou nic neobvyklého, a velmi často dokážou pročistit atmosféru. Pokud se ovšem vedou nekonfliktně, jsou naprosto v pořádku.

    Ovšem existují znamení zvěrokruhu, která mají sklon k hádkám neustále a vyznačují se ohnivými a intenzivními hádkami. S kým to budete mít těžké? Následující sluneční znamení mají v povaze vyvolávat hádky cíleně a vášnivě. Patříte k nim, nebo k nim patří váš partner? A co když jste oba těmi, kdo se v hádkách vyžívá?

  • 1.

    Beran

    ...

    Na seznamu těch, kteří se rádi a intenzivně hádají, patří Berani. Jsou známí svým temperamentem a vyhraněnými názory. Lidé narození v tomto znamení se nebojí vyjádřit své názory a pouštějí se do debat s neuvěřitelnou vervou. Jejich intenzivní povaha může vést často k vášnivým konfliktům. Na druhou stranu mají úžasnou schopnost rychle problém vyřešit. I když bývají jejich argumenty pořádně ostré, Berani jsou také mistři v rychlém usmiřování.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

  • 2.

    Střelec

    ...

    Dalšími na seznamu jsou Střelci, kteří mají na život dost odvážný pohled, což se projevuje i v jejich argumentech a hádkách. Rádi se zapojují do konverzací, které zpochybňují jejich přesvědčení, a které rozšiřují jejich perspektivy. Jejich debaty nebývají možná tak emocionální jako hádky jiných znamení, ale jejich přímost může často vyvolat kontroverzi. Zároveň jsou ale velcí optimisté a tolerantní, takže hledání společné řeči bývá paradoxně příjemným zážitkem.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

  • 3.

    Lev

    ...

    Lvi jsou známí svou touhou po kontrole a obdivu. Lvi v partnerských vztazích často zuřivě hájí své názory a dokážou sami o sobě komunikovat velmi dramaticky. To může vést k prudkým hádkám. Zatímco jejich vášeň často vede k neshodám, jsou zároveň velice loajální a štědří, což téměř vždy pomáhá zacelit případné trhliny způsobené intenzivními hádkami.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Lev • Videohub

  • 4.

    Blíženci

    ...

    Blíženci jsou dualistické znamení, a tento povahový rys se vztahuje i na jejich komunikační styl ve vztazích. Během mrknutí oka se dokážou proměnit ze sympatické a okouzlující bytosti v hádavé semetriky (a to platí i pro muže). Blíženci jsou intelektuálně stimulovaní, takže jejich hádky bývají primárně velmi intelektuální. Neshody s nimi nebývají antagonistické, ale neustálá potřeba pořád něco řešit může vést k dlouhým a nekončícím diskusím.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

  • 5.

    Štír

    ...

    Pokud jde o intenzitu hádek, pak jsou Štíři v čele smečky. Štíři se totiž vyznačují velmi silnými emocemi a odhodláním, takže k hádkám přistupují často jako k řešení hlavolamu. Hluboce se do diskuse ponoří a snaží se odhalit skryté pravdy. V tom jsou mistři a dokážou být neuvěřitelně houževnatí, když hledají řešení. Jejich neshody se zdají zdrcující, ale na druhé straně jsou oddanými partnery, což většinou vede k tomu, že i ta sebehorší hádka nakonec vzájemné pouto posílí.

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz