Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Když máte přerušenou čáru života: Čeká vás velká životní změna nebo nehoda

/
  • Když máte přerušenou čáru života: Čeká vás velká životní změna nebo nehoda
    Když máte přerušenou čáru života: Čeká vás velká životní změna nebo nehoda (istockphoto.com)
    5. dubna 2024 ● 06:00

    Chiromantie je velmi fascinující nauka, která se zabývá čtením z lidských dlaní. A zkoumá také pověstnou čáru života, kterou najdete na obou svých dlaních mezi palcem a ukazováčkem. Táhne se směrem k zápěstí a u každého člověka vypadá jinak. Říká se, že krátká nebo přerušovaná čára života znamená krátký život. Jak to tedy vlastně je?

  • 1.

    Nejen délka, ale především kvalita života

    Kdybychom se měli chiromantů ptát, co vlastně čára života znamená, nejspíše by odpověděli, že nejde jen o délku života, ale týká se hlavně kvality života, vitality, pevného zdraví a odolnosti, životního optimismu, temperamentu, vášně a vůle k životu, dobré fyzické konstituce, činorodosti, aktivity, odhodlání a životního smyslu i cíle.

     

    Začíná mezi palcem a ukazovákem, táhne se celou dlaní rovně či obloukovitě až k zápěstí. Její délka je u každého zcela jiná, zrovna tak síla a zbarvení linie, která může být velmi výrazná, ale i slabá, spojitá či přerušovaná, anebo i bohatě rozvětvená. U někoho se vzdaluje od palce až ke středu dlaně a velmi širokým obloukem obtáčí zápěstí, u jiného jen opisuje palec v co nejkratší vzdálenosti. Někdy může být čára života také zdvojená, což je dobré znamení a poukazuje to na její posílení.

     

    Video: Na jaký sport máte talent podle znamení zvěrokruhu? 

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskopy: Sport podle znamení • Videohub

     

  • 2.

    Dá se zjistit, co už jste prožili a co očekávat

    Když máte přerušenou čáru života: Čeká vás velká životní změna nebo nehoda

     

    Chiromanté rozdělují každou čáru v dlani na jednotlivé úseky, které znamenají pomyslné roky života. Tak lze jednoduše zjistit, v jakém období života se momentálně nacházíte a co už jste prožili, anebo co na vás teprve čeká. Takto lze popsat nejen čáru života, ale i další základní linky, mezi které patří ještě čára hlavy, čára srdce a čára osudu.

     

  • 3.

    Co když je čára života příliš krátká?

    Když máte přerušenou čáru života: Čeká vás velká životní změna nebo nehoda

     

    Pokud máte příliš krátkou čáru života, ale je zároveň velmi výrazná a pevná, může to znamenat, že budete žít opravdu naplno. Navíc čáry na obou rukou se mohou lišit i svou délkou. To, co máte na jedné ruce, nemusí být i na té druhé. Zatímco levá ruka u praváků předznamenává vrozené dispozice, pravá ruka ukazuje, co se skutečně projevilo, nebo co se právě děje a co máte třeba možnost ještě změnit. Takže krátká čára života v dlani jedné ruky nemusí být totožná s délkou čáry v dlani druhé ruky, kde může být o mnoho delší, možnost změnit svůj osud tedy stále máte.

     

  • 4.

    Přerušená čára života znamená změnu

    Když máte přerušenou čáru života: Čeká vás velká životní změna nebo nehoda

     

    Náhle přerušená čára života na jedné ruce může skutečně poukazovat na nějakou velkou změnu, nehodu či významnou životní událost, ale pokud pak čára pokračuje dál, anebo na druhé ruce vypadá o mnoho lépe, nemusíte se ničeho obávat. Velkou podporu představuje též zdvojená linie života nebo čára života, která se po svém přerušení vesele napojuje dál, je silná a jasně vyznačená. V těchto případech můžete mít jistotu, že všechno dobře dopadne.

     

    Proto zapomeňte na strašáky a mějte svůj život pevně ve svých rukou!

     

Autor: Taťána Kročková

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz