Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Nejnáladovější znamení. Kdo se během chvilky rozzuří nebo změní názor

/
  • (iStock)
    20. září 2023 ● 06:00

    Lidé jsou emocionální bytosti, u nichž je kolísání emocí naprosto běžné. Ne každý ale změny nálad prožívá stejně intenzivně. Některá sluneční znamení k náladovosti náchylnější než jiná. Proč tomu tak je a kdo je mistr v náladovosti?

    Pokud je někdo extrémně náladový, soužití s ním není výhra v loterii. Náladovost není příjemná vlastnost, protože nikdy nevíte, jak ten daný člověk zareaguje a co od něj můžete očekávat. Bude se vztekat, brečet, smát se, otočí se a odejde středem? Kdo ze zvěrokruhu je emočně nejvíc labilní?

  • 1.

    Blíženci

    blíženci

    Blíženci jsou inteligentní a komunikativní. Jsou taky neuvěřitelně společenští a zábavní. Jejich povahu řídí planeta Merkur, což je planeta komunikace, ale taky proměnlivosti. O Blížencích se ví, že jejich chování je velmi náladové. Mohou rychle změnit své chování a jejich okolí pak bývá často velmi zmatené. Za jejich náladovost „může“ jejich touha zkoumat různé aspekty života a taky jejich zvídavá povaha, která způsobuje smršť emocí.

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Blíženec

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

  • 2.

    Rak

    rak

    Raci jsou vodní znamení, které má hlubokou emocionální povahu. Raci jsou extrémně empatičtí a soucitní, ale taky notoricky známí svými výkyvy nálad. Jejich emoce kolísají jako příliv a odliv, takže jsou náchylní k častým změnám nálad. V jednu chvíli jsou temperamentní a milující, v další se stáhnou do své ulity a jsou náladoví a introvertní. Tahle emocionální horská dráha je základem jejich celkové osobnosti.

     

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Rak

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Rak • Videohub

  • 3.

    Ryby

    ryby

    Ryby je další vodní znamení, které má silné spojení s emocemi a intuicí. Díky své vysoké citlivosti mohou Ryby zažívat extrémní výkyvy nálad, i přesto, že mají zasněnou povahu. Jsou jako houby, které nasávají emoce druhých, což může ve finále způsobit náhlé výkyvy emocí a velké emocionální bouře.

     

     

     

     

     

    VIDEO. Obecná charakteristika znamení - Ryba

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Ryba • Videohub

  • 4.

    Štír

    štír

    Štíři jsou vodní znamení, kterému vládne planeta Pluto. Jsou trochu tajemní, ale dokážou velmi dobře nacítit i emoce druhých. Kromě toho, že jsou vášniví a opravdu loajální, mají taky hloubavou povahu, která vyvolává časté změny nálad. Jakmile se cítí Štír vnitřně neklidný, může se to projevit emoční nestabilitou. S tím je třeba počítat, když máte po boku právě je.

     

     

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Štír

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

  • 5.

    Beran

    beran

    Beranům vládne planeta Mars, což je planeta akce a impulzivity, takže není divu, že Berani jsou ohniví, vášniví a plní ohně. Jsou taky odvážní a dobrodružní, ale jejich intenzivní energie u nich může často vyvolávat velkou náladovost. Zvláště když nejde něco podle nich a jejich představ, mohou se proměnit z temperamentní a motivované bytosti v snadno frustrovanou a netrpělivou osobu. Pozor na to, když s nimi nebudete souhlasit.

     

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Beran

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz