Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Amulety podle znamení zvěrokruhu: Tyhle vám přinesou štěstí, lásku i blahobyt

/
  • Amulety a talismany mají na nás příznivý vliv.
    Amulety a talismany mají na nás příznivý vliv. (iStock)
    28. října 2023 ● 06:00

    Amulety a talismany byste neměla vybírat jen podle toho, jak se vám líbí, i když podvědomí také hraje určitou roli. Podstatnější ale je, jaké symboly představují, případně i z jakého materiálu jsou vyrobeny. Podle toho totiž mohou nositeli přinést pozitivní věci (talismany) nebo ho ochránit a pomoci překonat překážky (amulety). Při výběru se můžete řídit také svým znamením.

  • 1.

    Beran

    Autor: 
    Berani jsou velmi ambiciózní a rádi riskují. Někdy jdou ale do všeho doslova po hlavě, aniž by si své kroky předem promysleli, což se jim může vymstít. Proto se jim bude hodit ochranný amulet podkova nebo čtyřlístk, který by nositeli měl přinést štěstí. Užitečná jim bude také včela, která je symbolem píle a pomůže Beranům dotáhnout věci až do konce.

     

     

    Video: Podzimní horoskop lásky - Martina Blažena Boháčová

    Video
    Video se připravuje ...
    Podzimní horoskop lásky - Martina Blažena Boháčová • Videoredakce ženských titulů

  • 2.

    Býk

    Znamení zvěrokruhu
    Autor: iStock
    Pro Býky je nejdůležitější pocit zabezpečení a jistoty. Proto by u sebe měli nosit zlatou berušku, která jim přinese úspěch a štěstí. Sokol jim pak pomůže se osvobodit od závislostí, ať už emocionálních nebo materiálních.

     

     

     

     

     

  • 3.

    Blíženci

    Autor: 
    U Blíženců je každou chvíli všechno jinak. Tohle nestálé znamení, které je neustále v pohybu, potřebuje především stabilitu. Tu představuje například strom nebo kříž (vyvážení jin a jang energie). Symbol klíče jim zase otevře bránu k poznání, po kterém prahnou.

     

     

     

     

  • 4.

    Rak

    Kdo bude v květnu náchylnější k hádkám podle znamení zvěrokruhu?
    Autor: iStock
    Pro emocionální Raky je důležité rodinné zázemí. Ke stabilitě jim pomůže kotva. Moudrost, chápavost, vyrovnanost, sílu, plodnost a dlouhý věk jim pak přinese želva. Určitě ale ocení i čtyřlístek, který přitahuje úspěch, zdraví, bohatství i věrnost.

     

     

     

     

  • 5.

    Lev

    Autor: 
    Nejmocnějším symbolem pro Lvi je zlaté slunce, které jim dodá energii a v neposlední řadě jim dodá i odvahu, když stojí před důležitou výzvou. Slon jim pak přinese šťastný život a blahobyt, po kterém tolik prahnou.

     

     

     

     

     

  • 6.

    Panna

    Znamení zvěrokruhu
    Autor: iStock
    Praktické Panny potřebují v životě řád a jistotu, proto jim bude vyhovovat amulet ve tvaru čtverce. Ten symbolizuje stabilitu a logiku. Květ lilie jim zase zajistí klid, vyrovnanost a věrnost v lásce.

     

     

     

     

     

     

  • 7.

    Váhy

    Čtyři znamení zvěrokruhu čeká jaro plné romantiky
    Autor: iStock
    Věčně váhavým Váhám vnese do života harmonii a rovnováhu pentagram nebo růženín. Protože jde ale o znamení, pro které je krása a estetičnost nesmírně důležitá, tak u něj platí víc než u ostatních, že by měly svůj amulet nebo talisman vybírat podle pocitu. Nicméně určitě nic nezkazí tím, když budou u sebe nosit srdce, které je obklopí láskou a důvěrou.

     

     

     

  • 8.

    Štír

    Znamení zvěrokruhu
    Autor: iStock
    Pro Štíry je nejlepší amulet představující jejich znamení, protože právě štír jim dodá sílu. Vhodný je pro ně ale i skarabeus, který znázorňuje koloběh života, moudrost, dlouhověkost a pevné zdraví. Žába jim pak přinese prosperitu a plodnost.

  • 9.

    Střelec

    Autor: 
    Střelci milují adrenalin a dobrodružství. Na jejich cestách je ochrání amulet z tyrkysu. Hvězda jim pak přinese naději v těžkých chvílích a pomůže vyřešit problémy. Protože jde také o ohnivé znamení, které jedná někdy impulsivně, tak by měli nosit při sobě sovu, která symbolizuje moudrost a povede je ke správným rozhodnutím.

     

     

  • 10.

    Kozoroh

    Znamení zvěrokruhu
    Autor: iStock
    Stejně jako pro Býky, tak i pro Kozorohy je důležitá materiální jistota, a navíc i úspěch. To jim zajistí mince, symbol bohatství a blahobytu. Vhodné jsou pro ně i další kovové předměty jako třeba podkova, která jim přinese stabilitu.

     

     

     

     

     

  • 11.

    Vodnář

    Znamení zvěrokruhu
    Autor: iStock
    Toto vzdušné znamení potřebuje svobodu a hodně inspirace. Boží oko je povede k poznání, číslice devět pak představuje tvůrčí sílu.

     

     

     

     

     

     

     

  • 12.

    Ryby

    Znamení zvěrokruhu
    Autor: iStock
    Není žádným překvapením, že pro ryby jsou nejvhodnější amulety, které mají spojitost s vodou. Pro klid v duši při sobě můžou nosit mušle, ulity a v neposlední řadě i ryby, což je znak rodinného štěstí a lásky. Vhodné jsou pro ně i mytické bytosti jako andělé, elfové, skřítci a víly.

     

     

     

     

Autor: Štěpánka Bínová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz