Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Mistři šarmu. Kterých pět znamení zvěrokruhu dokáže každého okouzlit?

/
  • (iStock)
    13. září 2023 ● 06:00

    V oblasti romantiky a vztahů mají někteří jedinci vrozený dar flirtování, který je odlišuje od ostatních. A pokud jde o šarm, dokážou ho využít i v jiných sférách života, nejen v romantice. Stačí se podívat, usmát a klečí před nimi i generální ředitel. Která znamení nemají v umění kouzla konkurenci?

    Ať už je to nakažlivý úsměv nebo magnetické charisma, které vyzařují, tato znamení zvěrokruhu zanechávají stopu ve všech lidech, ať jsou kdekoli. Jaké povahové rysy vyplývající z astrologie, způsobují, že jsou právě tito lidé mistři šarmu?

  • 1.

    Beran

    ...

    Beran, první znamení zvěrokruhu, je doslova vůdce smečky, pokud jde o odvážné a sebevědomé kouzlení s šarmem. Berani jsou zdatní v romantickém flirtování a dokážou okouzlit kohokoli i mimo romantické vztahy. Jsou temperamentní, nebojácní a plní energie, díky čemuž jsou pro potenciální partnery i ostatní lidi neodolatelní. Berani jsou známí taky svou přímočarostí a dobrodružným duchem, takže se nikdy nebojí převzít iniciativu a udělat první krok.

     

     

    VIDEO: Horoskop lásky pro Berana: Jaké znamení se k němu hodí

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Berana: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 2.

    Blíženci

    ...

    Blíženci jsou společenští motýli zvěrokruhu, kteří mají přirozené kouzlo, které ostatní lidi neuvěřitelně silně přitahuje. Jejich vtipná a přizpůsobivá povaha jim umožňuje spojit se s různými osobnostmi, což z nich dělá také mistry konverzace. Blíženci mají úžasnou schopnost přimět ostatní, aby se v jejich blízkosti cítili dobře. Vždy kolem sebe vytvářejí svůdnou auru, které je opravdu jen těžké odolat.

     

     

    VIDEO: Horoskop lásky pro Blížence: Jaké znamení se k nim hodí

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Blížence: Jaké znamení se k nim hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 3.

    Lev

    ...

    Lev je královský kouzelník zvěrokruhu, který má nepopiratelné charisma, které vyžaduje pozornost. Jsou nakažlivě sebejistí a srdeční, takže není divu, že jsou pro potenciální partnery neodolatelní. A na svou stranu dokážou dostat ostatní jen pomocí pohledu nebo gesta. Lvi mají navíc ještě jeden dar, který druzí nemají, mají cit pro drama a romantická gesta. To dodává jejich flirtovací hře nádech vzrušení. Jejich šarm ale boduje i kdekoli jinde, kde je potřeba zapůsobit. To Lvi umí jedinečně!

     

    VIDEO: Horoskop lásky pro Lva: Jaké znamení se k němu hodí

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Lva: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 4.

    Váhy

    ...

    Váhy, kterým vládne Venuše, planeta lásky a krásy, jsou rozené kokety. Romantika je pro ně naprosto přirozená věc a nedělá jim problém tedy romanticky jednat. Navíc mají dokonalý smysl pro styl, a i proto jsou podmaniví společníci. K tomu si přidejte jejich upřímný zájem o druhé a umění vytvořit harmonickou atmosféru a je jasné, že k sobě lidi přitahují jako magnet.

     

     

     

    VIDEO: Horoskop lásky pro Váhy: Jaká znamení se k nim hodí

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Váhy: Jaká znamení se k nim hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 5.

    Štír

    ...

    Štíři jsou intenzivní a magnetické duše zvěrokruhu, které mají okouzlující šarm a kouzlo, které ostatní vždycky zaujme. Jejich hloubka emocí a tajemná aura z nich dělá fascinující partnery. Mají schopnost vytvořit emocionální poutu a přimět ostatní, aby cítili hluboké porozumění a pochopení. To je také odlišuje od ostatních, protože jejich flirtování je výjimečné.

     

     

     

    VIDEO: Horoskop lásky pro Štíra: Jaké znamení se k němu hodí

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Štíra: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz