Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Indigoví lidé: Jak poznáte, že k nim patříte? A je to prokletí, nebo požehnání?

/
  • (iStock)
    26. září 2018 ● 06:00

    Narodili jste se v roce 1978 nebo později? Vyznačujete se zvláštními schopnostmi i chováním? Jste vysoce citliví, kreativní a snadno vnímáte lež a faleš? Máte i zvláštní vidění a funguje u vás šestý smysl? Pak je možné, že patříte k takzvaným indigo lidem a na okolí působíte tak trochu jako vetřelci. Čím vším se vyznačujete a k čemu je to dobré?

    Termín indigo children vymyslela v roce 1970 Nancy Ann Tappe, která přišla s myšlenkou životní barvy, která zůstává v naší auře od narození až do smrti. Indigoví lidé jsou obecně charakterizováni jako lidé s indigovou aurou. Jsou prý duchovně vyvinutá generace, jejímž cílem je osvítit společnost a přivést lidstvo na lepší cestu. Čím se vyznačují?

     

  • 1.

    Připadáte si jiní než ostatní

    Osobnost indigových lidí je tvořena vysokou citlivostí, inteligencí a kreativitou. V důsledku toho jsou vášnivými lidmi, kteří mají pro ostatní velkou empatii. Navzdory tomu se ale cítí jinak než ostatní „obyčejní“ lidé, což jim ztěžuje přizpůsobení se společenskému modelu života. Někdy je jejich vnitřní talenty doslova blokují, raději pracují proto samostatně a ve vedoucích pozicích.

     

    Autor: iStock

  • 2.

    Nedodržujete rádi pravidla

    Zvláště pokud jde o indigové děti, tak pravidla pro ně neplatí. Lidé s indigovou aurou neradi přijímají pravidla a autoritu, místo toho si vybírají a vedou je vnitřní hodnoty a vrozený smysl pro bezúhonnost. Bývají často v rozporu s autoritářskými osobnostmi, jako jsou rodiče a učitelé, v dospělosti pak šéfové a vedoucí. Indigoví lidé mají tendenci ke konfliktům s autoritami po celý život kvůli svému silnému smyslu pro správné a špatné věci.

     

    Autor: iStock

  • 3.

    Často se cítíte osamělí

    Přestože jsou indigoví lidé empatičtí, velmi často žijí s pocitem izolovanosti a odcizení. Tyhle pocity začínají už v raném věku, v dospívání se vše ještě zhoršuje. Velmi často se u těchto lidí objevují deprese a úzkost. Indigoví lidé si taky kladou otázku: „Co je se mnou špatně?" A sami si odpovídají: "Všechno je špatně." Tohle mají tendenci opakovat celý život.

     

    Autor: iStock

  • 4.

    Jste přecitlivělí

    Zejména v mladším věku bývají indigové děti naplněny velkou mírou citlivosti, která je může doslova ohromit. Reagují přehnaně citlivě na různé situace a lidi. Přehnaně reagují i na informace o smrti, týrání a podobně. Velmi citlivě taky reagují na potraviny, chemikálie a podněty, zejména v případě, že se nacházejí v chaotické atmosféře.

     

    Autor: iStock

  • 5.

    Máte zvláštní psychické schopnosti

    Velmi často mají indigoví lidé vrozené duchovní schopnosti, které zahrnují například vidiny duchů, telepatii nebo schopnost číst myšlenky. Mají šestý smysl pro naladění se a identifikaci pocitů ostatních a většinou již předem znají výsledek situace, která nastane. Je těžké něco před těmito lidmi skrýt, protože silně vnímají energii, která je kolem nich.

     

    Autor: iStock

  • 6.

    Chcete, aby byl svět lepší místo

    Indigoví lidé se rodí s touhou najít svůj osud, který často spojují s charitou a humanitárními snahami. Součástí jejich hnací síly je trvalý pocit, že jsou zde na světě kvůli tomu, aby intenzivně pomáhali ostatním lidem, zvířatům i životnímu prostředí. Nežijí kvůli materiálním ziskům a pohodlí, svůj život využívají jinak.

     

    Autor: iStock

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz