Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Jakou barvu má vaše aura? Naučte se ji vnímat a vidět!

/
  • (istock.com)
    23. června 2018 ● 06:00

    Stalo se vám už někdy, že jste se dívali na nějakého člověka a najednou jste kolem něj viděli červenou barvu? Pak jste s největší pravděpodobností viděli jeho auru. Aura se mění v souvislosti s naším zdravím i emocemi. A když se ji naučíte vnímat a vidět, spoustu věcí ve svém životě pochopíte.

  • 1.

    Co o vás vypovídá vaše aura?

    Autor: iStock

     

    Aura vypadá jako vlnící se energetické pole kolem Slunce. Neustále mění svou velikost, tvar i zabarvení, podle aktuálních myšlenek a taky emocí. Aura obklopuje tělo jako pestrobarevný obal a kopíruje jeho tvar. Ze zabarvení a velikosti aury lze získat spoustu informací. Velká aura obvykle signalizuje silného, milujícího a duchovně založeného člověka. Tmavá, nejasná a nevýrazná napovídá o nějakém strachu nebo zablokované energii. Slabá aura se projevuje neúspěchem v životě, smutkem a nemocemi.

     

  • 2.

    Naučte se auru vnímat

    Autor: iStock

     

    Než se naučíte auru vidět, musíte se ji naučit nejdřív vnímat. Největší energie se soustřeďuje v dlaních. Můžete jimi energii cítit a taky ji předávat dál. I proto má podání ruky s terapeutem silný účinek a je nazýváno „královským dotekem“. Pro vnímání aury je tedy nejvhodnější začít s cvičením ruky.

     

    Pohodlně se posaďte a silně o sebe třete dlaněmi asi 30 vteřin. Natáhněte ruce před sebe a otočte ruce dlaněmi proti sobě. Nejdřív nechte mezi dlaněmi volný prostor, pak ho zmenšujte. Dlaně zvolna oddalujte do vzdálenosti deseti centimetrů a znova prostor zmenšujte. Opakujte několikrát za sebou. Věnujte pozornost pocitům.

  • 3.

    Cvičení, které vás naučí auru vidět

    Autor: iStock

     

    Jak říká léčitelka a psycholožka Doreen Virtue, není to těžké. Abyste viděli auru, nechte své oči lehce rozostřit. Soustřeďte se na záměr vidět auru a nechte svou vnitřní intuici rozpoznat barvu. Sedněte si potmě k bílé zdi, zapalte svíčku a dejte ji za záda. V místnosti nesmí svítit nic jiného. Natáhněte paže před sebe, prsty směřují vzhůru a dlaň ke zdi.

     

    Dívejte se na zeď, ale pohled upírejte přes dlaň ruky. Ruka jako by tam nebyla. Tím, že budete vidět ostře zeď, ruka se rozmaže a udělá stíny. Dívejte se takhle klidně několik minut a snažte se nemrkat. Po čase uvidíte kolem prstů stín. Každý den opakujte tohle cvičení a brzo uvidíte auru, jak obtéká kolem prstů. To je hlavní aura. Když budete cvičit, uvidíte i vedlejší aury. Víte, že každý člověk dosahuje aurou na vzdálenost 10 kilometrů?

     

  • 4.

    Barvy aury a jejich význam: Červená a růžová

    3394679:gallery:true:true

     

    Červená – finanční potíže nebo posedlost penězi, strach, neschopnost odpustit, úzkost nebo nervozita. Jasně a světle růžová – radost, láska, nevinnost, soucit, nový nebo obnovený milostný vztah, také jasnozřivost. Tmavě a kalně růžová – nezralá osobnost nebo nečestnost.

  • 5.

    Oranžová

    3394683:gallery:true:true

     

    Extrovert, člověk orientovaný na lidi, rozvinutá sexualita, aktuálně zažívající stres spojený s neuspokojenými chutěmi nebo závislostí (na jídle, alkoholu a podobně). Může se objevit i u tvůrčího člověka nebo u vášnivých lidí s extrémně intenzivními pocity.

     

  • 6.

    Žlutá

    3394685:gallery:true:true

     

    Světlá nebo bledá – rozvíjející se jasnozřivé schopnosti a duchovní vědomí, optimismus a naděje, nadšení pro nové myšlenky. Jasná a citronově žlutá – boj o udržení a získání kontroly nad osobním životem nebo obchodem, strach ze ztráty kontroly. Zářivá – probuzená a plně rozvinutá duchovní energie a síla, člověk plný inspirace. Tmavá, hnědožlutá nebo zlatá – student nebo člověk, který se snaží něco naučit, přehnaně analytický přístup, stres, únava.

  • 7.

    Zelená

    3394684:gallery:true:true

     

    Elektrizující, jasně smaragdová – léčitel, profesionál, který si nemusí být vědom svých schopností, osoba zaměřená na lásku. Tmavá nebo kalná olivová zeleň – žárlivost, zášť, dotyčný člověk se cítí jako oběť obviňující sebe i ostatní, má pocit ohrožení a trpí nedostatečnou sebeúctou, přecitlivělost vůči kritice.

     

  • 8.

    Modrá

    3394682:gallery:true:true

     

    Světle modrá – intuitivní, výřečný a pravdomluvný člověk, bude se realizovat v práci, kde využije komunikační dovednosti. Jasná, královská modř – jasnozřivost, duchovní člověk na správné cestě, velkorysý. Tmavě nebo kalně modrá – strach z budoucnosti, strach ze sebevyjádření, neschopnost postavit se pravdě a říkat pravdu.

  • 9.

    Bílá

     

    5036334:gallery:true:true

     

    Pravda, čistota, nevinnost, andělské vlastnosti. Bílé jiskry a záblesky bílého světla – andělé jsou nablízku, může to taky znamenat, že daná žena je těhotná nebo brzo otěhotní.

     

  • 10.

    Tmavě hnědá až černá

    3394681:gallery:true:true

     

    Obvykle značí dlouhotrvající neschopnost odpustit sobě nebo ostatním, která se usadí v určité části těla a může vyvolat zdravotní potíže, taky se může jednat o cizí objekty napojené na auru, čakru nebo tělo daného člověka, nezpracovanou bolest z minulých životů. Tmavé skvrny na vaječnících představují nezpracovaný smutek po potratech.

     

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz