Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Co všechno o vás prozradí barva vašeho auta? Budete se divit!

/
  • (iStock)
    9. června 2018 ● 06:00

    Chystáte se koupit nové auto? Pak vybírejte i správnou barvu, která hodně napoví o tom, jací jste. A pokud už auto máte, schválně, jestli jeho barva odpovídá vaší povaze.

  • 1.

    Červená

    Autor: iStock

     

    Červenou barvu auta si vybírají ti, kteří milují život. Jsou zábavní, impulzivní a dost často i agresivní. Pokud potkáte na silnici nějakého piráta, který nekouká na rychlost nebo předpisy, pravděpodobně bude mít červené auto. Lidé, kteří preferují červenou barvu, jsou také ambiciózní a odhodlaní dostat vše, co si zamanou. Mají tendenci být neklidní a velmi často šokují své okolí. Pokud si vyberete červené auto, říkáte tím: Chci se ukázat! To aspoň tvrdí Marcie Coopermanová, profesorka teorie barev z New Yorku.

     

  • 2.

    Šedá

    Autor: iStock

     

    Máte-li šedé auto, pak se budete cítit dost dotčeně, pokud někdo bude tvrdit, že je stříbrné. Ne, šedá není stříbrná! Majitel šedého auta nechce vyčnívat, a na rozdíl od majitele stříbrné, nechce svítit a být okázalý. Ti, kdo mají šedou barvu auta, jsou důstojní, ctí tradice a jsou vyzrálí. Šedá je taky barva opatrnosti a kompromisu. Dáváte přednost tichému chodu života, než strmým vzestupům a pádům.

  • 3.

    Stříbrná

    Autor: iStock

     

    Líbí se vám stříbrná? Tak to jste praktičtí, inovativní, máte smysl pro obchod a taky máte dobrý vkus. Je to neutrální barva, která skvěle maskuje nečistoty (můžu potvrdit). Majitelé této barvy si pravděpodobně užívají svou práci a jejich profese je jejich koníčkem. Někdy mají tendenci pracovat až moc tvrdě. Na rozdíl od šedé má tahle barva kovový odlesk, který se podobá nerezové oceli a moderní technologii, která je ukazatelem sofistikovanosti. Stříbrná barva je prostě elegantní a okouzlující – stejně jako vy.

     

  • 4.

    Modrá

     

    Autor: iStock

    Je vaše kára modrá? Rádi rozbíjíte nudu a šeď všedního dne. Jste soucitní, optimističtí, stabilní, upřímní a klidní. Vás jen tak nic nerozhází. Ani za volantem, i tam se chováte solidně. Spousta matek volí při výběru auta právě modrou, která poukazuje na stabilitu rodiny.

  • 5.

    Zelená

    Autor: iStock

     

    Majitelé zelené barvy auta jsou velmi sví, je jim jedno, co si o nich myslí ostatní. Podle profesorky Coopermanové se v posledních dvaceti letech zvýšila popularita zelených automobilů, zřejmě proto, že lidé nechtějí držet krok s trendy a rádi pochodují v rytmu svého nitra. Velmi často si tuhle barvu vybírají lidé, kteří mají silný vztah k přírodě a ekologii.

     

  • 6.

    Hnědá/béžová/šampaňská

    Autor: iStock

     

    Máte auto hnědé nebo béžové? Stojíte nohama pevně na zemi, jste šetrní a poctiví. Dáváte přednost věcem, které fungují dobře a vydrží dlouho dobu. Nepotřebujete oslnivé věci ani barvy ani úchvatné designy. „Ten, kdo si vybere hnědou, se nestará o styl a prostě chce žít svůj život,“ říká odbornice na barvy.

  • 7.

    Žlutá/zlatá

    Autor: iStock

     

    Žlutá a zlatá jsou barvy radosti a štěstí. Pokud si tedy vyberete žlutou barvu auta, určitě je vaší mantrou: „Nebojím se, jsem šťastný.“ Jste nápadití, moudří, máte smysl pro humor a podnikatelské schopnosti. Vy budete stále mladí ve svém srdci.

     

  • 8.

    Oranžová

    Autor: iStock

     

    Oranžová barva může vypadat jako vzrušující pro auto, ale pokud si vyberete právě oranžovou, spíše to svědčí o tom, že jste spokojeni s tím, co máte a že neradi utrácíte. Oranžová barva říká světu: Nerozhazuji a umím šetřit! Nebo: Podívejte se, kolik peněz jsem ušetřil. Raději peníze chytře investujete, než abyste se rozmazlovali.

  • 9.

    Černá

    Autor: iStock

     

    Že vás při pohledu na černou barvu napadnou koktejlky nebo večerní oblek či šaty? Ano, černá barva je elegantní, luxusní a přitom jednoduchá. Jestli je vaše auto černé, jste pravděpodobně důstojní a také nápadní, ale ne tak, abyste působili okázale. Líbí se vám, když působíte tajemně, a toužíte po hlubokých prožitcích. Zároveň jste velmi nadčasoví a obvykle máte život pod kontrolou.

     

  • 10.

    Bílá

    Autor: iStock

     

    Bílá barva je spojená s čestností a čistotou. Máte-li bílé auto, jste elegantní a usilujete v životě o dokonalost. Přesto někdy toužíte po jednoduchosti. Majitelé téhle barvy se chtějí prezentovat jako mladí, svěží a moderní.

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz