Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Lvi, Raci, Kozorozi i Ryby: Nejsou, čím se zdají být

/
  • Pravda nebo mýty?
    Pravda nebo mýty? (profimedia)
    19. června 2018 ● 08:00

    Některá znamení mají prostě mimikry a snadno je považujeme za někoho jiného, než ve skutečnosti jsou. Lev - vládce? Zapomeňte. Zrovna tak na neškodné Ryby, čí pragmatické Kozorohy.

  • 1.

    Lvi nebo domácí kočky?

    lev
    lev
    Autor: shutterstock.com
    Přiznejme si, že horoskopy často vycházejí z dávných vzorů, a tenkrát se na hlubinnou psychologii moc nehledělo. Jste Lev a přitom se necítíte králem či královnou? Máte Lva doma a nezdá se vám, že kolem sebe vyzařuje sluneční zář a energii? Je to normální…  Lev je totiž velmi křehká bytost.

    Obdiv, úspěch, pochvaly… ty Lvi potřebují, v tom mají horoskopy pravdu, většinou avšak nemluví o tom, co se stane, když se Lvovi nedaří, nebo když se k němu život prostě točí zády.

     

    Špatně snáší neúspěch – Lev často upadne do depresí, pokud na něj život vyplázne jazyk.  Jeho povaha je svým způsobem kočičí… má rád příjemnosti,  jinak se stáhne, líže si rány a proklíná celý svět.

     

    Nemá v sobě zavilost Kozoroha, ani agresivitu Berana. Jeho oheň sice rychle vzplane, ale stejně rychle taky dohoří. Je to dítě Slunce, v tom smyslu, že pokud Slunce nesvítí, trpí víc, než ostatní. 

     

    Naopak, jeho ego často ukojí i malé věci, dokáže najít úspěch i v drobnostech, nevadí mu, že je jednookým králem mezi slepými, vítězství nemusejí být ani slavná, stačí, že když Lva potěší.

     

    Zdá se vám najednou lví znamení mnohem pochopitelnější a snesitelnější?

  • 2.

    Raci – pozor na klepeta

    rak
    rak
    Autor: shutterstock.com
    Raci jsou prezentování jako domácké buchty, bez smyslu pro dobrodružství, bez  vášní a podle horoskopů byste řekli, že jejich nejvyšší metou je najít si stálého partnera, stálou práci a o víkendu okopávat zahrádku.To se ale nemusí blížit pravdě. 

     

    Fakt je, že velcí sportovci Raci většinou nejsou, a nicméně jako odpůrci jsou mnohem těžší ořech, než třeba Lvi. Jdou pomalu, ale neochvějně jako buldozer a když něco chtějí, chtějí to úporně.

     

    Nezahrávejte si s Raky, drží se pevně.

     

  • 3.

    Kozorozi - vášniví hazardéři

    kozoroh
    kozoroh
    Autor: shutterstock.com
    Typický obraz Kozoroha je jasný. Zkostnatělý ouřada, konzervativní, mamonářský, děsící se všeho, co přesahuje normy.


    Kde se ale berou Kozorozi mezi umělci, vyznavači adrenalinových sportů, nebo hráči? Jednoduše. Kozoroží oheň totiž plane pod povrchem.

     

    Puntičkářství a určitá monomanie se může projevovat právě jen v jedné oblasti života, systematičnost třeba právě v tom, že Kozoroh hledá dokonalý hráčský systém, dokonalou stopu, nebo třeba post šéfa motorkářského gangu.

     

    Z toho vidíte, že svěřit Kozorohovi rodinné finance nemusí být takové terno, jak se zdá. 

     

  • 4.

    Ryby – Nebezpeční snílci

    ryby
    ryby
    Autor: shutterstock.com
    Ryby si na horoskopy právem stěžují, málokdy jim totiž slibují něco pozitivního a vykreslují je většinou jako snílky, pohybující se mimo tento svět.

     

    Ryby takové ale samozřejmě být nemusejí. Nemluvní samotáři, konspirátoři, ale taky velcí podvodníci, kteří dokážou prodat Karlštejn, to jsou rybí vlohy. Ryba může být zasněná básnířka, ale zrovna tak nebo možná tím spíš, i femme fatale, hysterická, hystrionská, oslnivá a s nosíkem bílým od kokainu. Ostatně, k drogám jakéhokoli druhu mají Ryby obecně dost blízko. 

     

    Nejspíš to taky není to, co chcete číst jako charakteristiku, ale submise není věru jediná cesta pro odhodlanou Rybu.

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz