Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Kdo něco slíbí a nesplní to? Tahle čtyři znamení své sliby často porušují

/
  • smutek
    smutek (iStock)
    18. listopadu 2023 ● 06:00

    Někdo vám něco slíbil a nedodržel to? Není to nic příjemného a někdy je to dost smutné, zvláště pokud šlo o slib od někoho, na kom vám skutečně hodně záleželo a záleží. Existují ale lidé, kteří jsou k porušování svých slibů náchylnější. Důvodem může být jejich znamení, v němž se narodili.

    Následující čtyři sluneční znamení patří k notorickým neplničům slibů. A nemusí to být proto, že by to byli lháři, někdy jsou prostě jen víc do větru, takže na to, co slíbili, zapomenou. Patříte do seznamu? Nebo jste naopak spolehliví?

  • 1.

    Blíženci

    ...

     

    Blíženci, které reprezentují dvojčata, jsou obdivuhodně přizpůsoboví. Jsou taky bystří a vtipní. Právě přizpůsobivost však může vést k impulzivnímu slibování, často bez důkladného zvážení závazku. Blíženci rozhodně nejsou lháři, mají skutečně upřímnou snahu vám vyhovět, ale jejich mysl neustále běží a může být pro ně náročné držet krok se všemi sliby, které vyslovili.

     

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Blíženec

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

  • 2.

    Lev

    ...

     

    Lvy symbolizuje lev a přesně jako on, jsou i oni sebevědomí a nezávislí jedinci. Jejich nadšení je obdivuhodné, ale někdy je může vést k přehnanému nasazení. Proto je někdy pro Lvy velmi obtížné vyvážit svého nezávislého ducha se sliby, které dávají druhým. Nezřídka se pak stane, že tyto sliby nechtěně nedodrží.

     

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Lev

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Lev • Videohub

  • 3.

    Střelec

    ...

     

    Střelci, lukostřelci zvěrokruhu, milují dobrodružství a svobodu. Jsou zábavní a velmi vzrušující společníci. To je na jedné straně sympatické, ale může to vést k tomu, že při hledání nových zážitků a dobrodružství, poruší nejeden vyřčený slib. Střelci nejsou rozhodně žádní lháři, sliby neplní většinou neúmyslně, protože upřednostňují osobní růst před závazky vůči ostatním.

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Střelec

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

  • 4.

    Ryby

    ...

     

    Ryby jsou vodní znamení, které je zasněné a často bojující s praktičností života. Mají kreativní a empatickou povahu, která je občas přiměje k tomu, aby naslibovaly hory doly idealistických vizí, ale jejich splnění už pro ně může být náročné. Ryby mají totiž problém překlenout propast mezi sny a skutečností. I když jsou obětavé a mají dobrý úmysl, ne vždy se jim ho podaří naplnit.

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Ryba

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Ryba • Videohub

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz