Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Kdo ze zvěrokruhu má sklon zanedbávat své partnery? Na těchto šest si dejte pozor

/
  • (iStock)
    10. listopadu 2023 ● 06:00

    V každém vztahu to občas zaskřípe a nemůžete očekávat, že všechno bude zalité sluncem. Bohužel někteří partneři v romantickém vztahu ignorují a přehlížejí potřeby a emoce svých protějšků. Jaké důvody je k tomu vedou? Je to egoismus, roztržitost či zapomnětlivost?

    Kdo ze zvěrokruhu má sklon k tomu, aby své partnery přehlížel? Pozor, přehlížení nemusí samozřejmě nutně znamenat, že vás ten druhý nemiluje. Někdy postačí jen trochu postrčit, nebo to narovinu říct.

  • 1.

    Beran

    ...

    Berani jsou ambiciózní a mají v sobě vrozené odhodlání pro cokoli. Vždy je pohání snaha dosáhnout svých cílů a jsou ochotní jít za vším po hlavě. I když je dost často jejich ohnivá energie výhodou, může vést ale nechtěně k tomu, že zanedbávají pocity svých partnerů. Berani jsou nadšenci, ale občas by se měli zastavit a popřemýšlet o tom, co potřebuje jejich partner.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

  • 2.

    Býk

    ...

     

    Býci jsou tvrdohlaví jedinci, o kterých se ví, že jsou odhodlaní a také neochvějně loajální. Jejich paličatá povaha však může někdy způsobit, že ignorují snahy partnera o změnu nebo kompromis. Býci musí najít rovnováhu mezi vytrvalostí a touhami svého partnera.

     

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Býk • Videohub

  • 3.

    Blíženci

    ...

     

    Blíženci jsou roztržití ignoranti. Mají temperamentní a zvídavou povahu, díky čemuž jsou vysoce přizpůsobiví a společenští. Tahle jejich neustálá potřeba vzrušení však může vést k neúmyslnému zanedbávání partnerových emocí. Blíženci by se měli naučit soustředit i na cizí potřeby, a to i ve chvíli, kdy myslí na své vlastní zájmy.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

  • 4.

    Lev

    ...

     

    Lvi mají magnetické charisma a bezmezné sebevědomí. Jsou rádi středem pozornosti, což vede v romantických vztazích často k tomu, že je nikdo další nezajímá. Jejich pohlcení sebou samými způsobuje, že neúmyslně přehlédnou emoce a touhy jejich partnera. Měli by se snažit, aby ve světle reflektorů zazářili i jejich milovaní partneři.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Lev • Videohub

  • 5.

    Střelec

    ...

     

    Střelci jsou hledači dobrodružství a nesnášejí nudu. Jsou dychtiví, aby mohli objevovat nové obzory. Tohle jejich nadšení může vyústit v emocionální odpoutání od partnera. Střelci se musí ujistit, že své touhy po dobrodružných toulkách vyvažují okamžiky spojení a blízkosti.

     

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

  • 6.

    Vodnář

    ...

     

    Vodnáři jsou intelektuální ignoranti. Mají inovativní myšlení a lásku k intelektuálním aktivitám. Toto intenzivní zaměření na myšlenky a teorie však může způsobit, že přehlédnou emocionální potřeby svých partnerů. Je nezbytné se občas emocionálně zapojit a spojit se se svými blízkými na osobní úrovni.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Vodnář • Videohub

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz