Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Kdo ze zvěrokruhu bere vztahy jako hru? 5 znamení, která vztahy nemyslí úplně vážně

/
  • (iStock)
    22. listopadu 2023 ● 06:00

    Některá znamená se ponoří do vztahu jako do oceánu a s obrovskou energií. Jiná se raději ve vztazích vezou na vlnách hravosti. Pokud se musíte pořád ptát, jestli partner cítí totéž, nebo nemáte pocit, že s vaším partnerem nevidíte žádnou budoucnost, pravděpodobně vás nebere vážně.

    Kdo ze zvěrokruhu má lehkovážnější přístup ke vztahům? Hodně záleží i na tom, v jakém znamení se narodil. Nemusí to samozřejmě nutně znamenat, že takový vztah je odsouzen k zániku. Je ale dobré si uvědomit, že pokud není ten druhý ochoten vynaložit do vašeho vztahu úsilí, kdo se vyhýbá jasným plánům, pak je někdy lepší takový vztah přehodnotit. Kterých pět znamení patří do seznamu?

  • 1.

    Beran

    ...

    Energetický startér

    Berani jsou odvážní a spontánní. To je zejména na začátku vztahu velmi sympatické. Jejich ohnivá a energická povaha je předurčuje k tomu, že jsou neuvěřitelně akční. Do vztahů vstupují po hlavě a vnášejí do nich dobrodružství a spontánnost. Nuda s nimi nehrozí. To ale taky znamená, že vážnost ustupuje do pozadí, protože dávají přednost vzrušení před seriózním plánováním budoucnosti.

     

     

    VIDEO: Horoskop lásky pro Berana: Jaké znamení se k němu hodí

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Berana: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

     

  • 2.

    Blíženci

    ...

    Společenští motýli

    Blíženci jsou okouzlující a bezstarostní. Se svou dvojí osobností patří k sociálním motýlům zvěrokruhu. Milují společnost a jsou velice komunikativní a přátelští. Jejich kouzlo mnohé přitahuje, ale pokud jde o závazek, může to být problém. Blíženci si užívají rozmanitosti v životě a mohou mít proto problém usadit se ve vážném vztahu. Často nevědí, co vlastně chtějí a pořád podvědomě hledají další vzrušující interakci. Vztah s nimi je dost nepředvídatelný.

     

    VIDEO: Horoskop lásky pro Blížence: Jaké znamení se k nim hodí

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Blížence: Jaké znamení se k nim hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 3.

    Střelec

    ...

    Dobrodružný průzkumník

    Střelci milují svobodu své duše nadevše. Jsou to věční dobrodruzi, kteří jsou známí svou touhou po svobodě. Vážné vztahy můžou jejich toulajícím se duším připadat jako velké omezení. Cení si nezávislosti a často upřednostňují osobní růst a štěstí před vztahem, v němž by se museli usadit. Dávají přednost nezávislosti a je tedy méně pravděpodobné, že se zavážou k vážnému a dlouhodobému vztahu.

     

     

    VIDEO: Horoskop lásky pro Střelce: Jaké znamení se k němu hodí

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Střelce: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 4.

    Vodnář

    ...

    Excentrický inovátor

    Vodnáři jsou inovativní myslitelé zvěrokruhu, kteří přistupují ke vztahům k nekonvenčním myšlením. Jejich výstřednost a touha po intelektuální stimulaci může někdy zastínit potřebu vážnosti, které je ale ve vztahu zapotřebí. Vodnáři se často více soustředí na jedinečná a netradiční spojení než na konvenční aspekty lásky.

     

     

     

    VIDEO: Horoskop lásky pro Vodnáře: Jaké znamení se k němu hodí

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Vodnáře: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

     

  • 5.

    Ryby

    ...

    Zasnění romantici

    Ryby jsou vodní znamení, která je velmi citlivé a téměř neustále lítá s hlavou v oblacích. Jsou to beznadějní romantici, ale jejich zasněná povaha může vést k tomu, že berou své vztahy méně vážně. Mají idealistický pohled na lásku, který se může střetávat s praktičností závazku, protože se až moc vznášejí ve světě vlastní představivosti.

     

     

    VIDEO: Horoskop lásky pro Ryby: Jaké znamení se k nim hodí

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Ryby: Jaké znamení se k nim hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz