Sebemocnější byliny nám nepomohou, pokud jejich magii nevdechnete život. Sedněte si na nějaké klidné místo, vypněte mobil, přestaňte se ohlížet po poblikávajícím monitoru a myslete buď na cíl, jehož chcete čarováním dosáhnout, nebo prostě jen odpočívejte.

Až vás opustí myšlenky na domácí trampoty, pozvedněte ruce, přibližte dlaně k sobě tak, aby mezi nimi byly přibližně dva centimetry, a jemně pohybujte prsty obou rukou proti sobě.

Po chvíli byste měli mít podobný pocit, jako když k sobě přibližujete magnety stejným pólem. Ze začátku vjem není příliš silný, po nějaké době ale cítíte silové pole i mezi dlaněmi vzdálenými od sebe více než třicet centimetrů. Intenzivněji by energii měla vyzařovat vaše dominantní – projektivní ruka, což bývá u praváků pravá a u leváků levá, ale nemusí tomu tak být vždycky.

Pak položíme byliny do připravené mísy, pokud jsou suché, mneme je mezi prsty, drolíme, nad čerstvými jen přejíždíme dominantní – vyzařující rukou. Cítíte už jejich energii? Zkuste ji nahmatat a přitom vizualizujte, můžete i pronést připravené zaklínadlo, prosbu, nebo si ji jen myslet. Slova vyslovená nahlas teď nejsou důležitá, to podstatné za vás říká vaše mysl a vaše ruce.

Energie, kterou rostliny vyzařují, vzrůstá... Klidně teď můžete použít i dávné naivní dětské »čáry máry«. Ono je totiž docela na místě, a když vaše dlaně krouží nad mísou, cítíte, jak se vaše aura a aura rostlin prolíná. Rostliny, které jsme právě zaříkávali, nasypeme na lněné plátno a pevně zavážeme nití.

Při vázání uzlu si znovu představujeme splněný cíl našeho kouzla. Láska, štěstí, ochrana. Všechno si žádá jiné složení váčků, v každém jsou jiné bylinky. Níže najdete vše potřebné do svých váčků...

Pro přivolání lásky pro ženy - Lístky růže, levandule, řebříček, květ ibišku, list jahodníku, myrta, pokud nejde v první řadě o lásku fyzickou, lze přidat jasmín, sedmikrásku nebo konvalinku.

Pro zvýšení magických sil - Pelyněk černobýl, routa vonná, řebříček obecný, tymián obecný, muškátovník pravý.

Pro zvýšení plodnosti - Mák setý, muchomůrka červená, listy vinné révy, semínka slunečnice, myrta.

Pro ochranu - Bodlák, oměj šalamounek, dubové listí, nebo žaludy, rozmarýn, jmelí, listí ostružiny, šalvěj, případně vlaštovičník.

Pro přivolání lásky pro muže - Rozmarýn, zázvor, routa vonná, hřebíček, pelyněk, majoránka, případně javor nebo šafrán.

Pro dobré zdraví - Česnek, dub letní, jmelí bílé, sporýš lékařský, vrba bílá. (Váček je vhodný zejména pro období rekonvalescence)

K porodu - Jahodník obecný, maliník, jmelí bílé, šafrán setý.

Pro štěstí - Jetel, líska (oříšek), růže, violka vonná, vřes, zázvor.

Pro dosažení úspěchu - Dub letní, jasan ztepilý, zázvor pravý, skořice.

Ochrana před magickým útokem, vymýtání - Černý bez, česnek, jmelí bílé, pelyněk, routa vonná, řebříček, trnka vonná.

Fotogalerie
7 fotografií