Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Jaký je váš strážný anděl podle dne, kdy jste se narodili?

/
  • (Shutterstock)
    3. května 2022 ● 06:00

    Jak zjistit jméno svého anděla strážného? Vycházejte z toho, že každý den v týdnu řídí jiný archanděl. Znamená to tedy, že když víte, který den jste se narodili, snadno zjistíte, který strážný anděl nad vámi bdí, dohlíží nad vaším životem a pomáhá vám. Tyhle informace vám skutečně mohou pomoci a vést snadněji životem. Který archanděl je podle narození ten váš?

    Archandělé jsou vlastně andělé „vyššího“ řádu. Pravdou je, že v jejich ochranu věří bez ohledu na náboženství spousta lidí. A každý z nás prý máme svého anděla strážného. Každý den nám posílají signály a vzkazy, jen jim málokdo z nás naslouchá. Úkolem andělů není řešit vaše problémy za vás, ale poskytnout vám útěchu. Jaký je váš anděl strážný podle dne narození? A co vám dobrého může přinést do života?

     

  • 1.

    Pondělí – Archanděl Gabriel

    Autor: iStock

     

    Gabriel rezonuje s pondělkem. Je známý jako anděl zjevení a patří k nejženštějším ze všech archandělů. Je strážcem dětí a domova a patronem kreativních lidí. Je taky božským vyslancem pro změny a pochopení, že všechny věci v životě přicházejí a odcházejí. Pokud tedy potřebujete někoho, kdo vám poradí, co pustit a co ne, zavolejte si na pomoc Gabriela. Gabriel je nápaditý, kreativní a velkorysý.

    Jedním z jeho hlavních úkolů je pomáhat komunikovat s mocí a šířit pravdu. Ať už je to ve způsobu, jak vychovávat děti nebo jakým způsobem se každý den chovat, je tu, aby vám pomohl. Gabriel vám taky pomůže jasněji vyjádřit své emoce. Pomůže taky zlepšit vaši intuici, pomůže vám s kreativními projekty. Rezonuje s bílou barvou, Měsícem a číslem 4.

     

    Náš tip: Jaký kámen vás podle horoskopu ochrání? ZJISTÍTE TO ZDE

     

  • 2.

    Úterý – Archanděl Chamuel

    Autor: iStock

     

    S úterým rezonuje archanděl Chamuel, který je známý jako anděl lásky, míru a vševědoucího vidění. Má dar vyššího pohledu, takže pokud jste uvízli v nějaké situaci, ze které nevidíte cestu ven, zejména pokud jde o vztahy, právě Chamuel vám pomůže. Pokud jste také něco ztratili nebo něco hledáte, třeba práci, klíče či partnera, Chameul vám pomůže. Jeho jméno je totiž „oči boha“, takže najde vše, co postrádáte.

    Je klidný a neuvěřitelně milující. Jedním z jeho hlavních úkolů je pomáhat vám zejména v tom, abyste milovali bezpodmínečně. Velmi často je Chamuel zobrazován se srdcem, symbolem lásky, která připomíná, že právě láska je základní síla přírody, která nás spojuje. Můžete taky zavolat Chamuela, aby vám pomohl, pokud potřebujete znova navázat kontakt s lidmi, které jste ztratili. Rezonuje s růžovou barvou, planetou Venuší a číslem 9.

     

    Náš tip: Jací jste podle keltského stromového horoskopu? ZJISTÍTE TO ZDE

  • 3.

    Středa – Archanděl Rafael

    Autor: iStock

     

    Narodili jste se ve středu? Pak s vámi rezonuje archanděl Rafael. Jeho jméno znamená „Bůh uzdravuj“ a je andělem fyzického léčení. Je taky známý jako anděl zázraků. Pomáhá obnovit vaši fyzickou, finanční, emocionální a duchovní pohodu, takže pokud vám něco z těchto oblastí chybí, je to váš anděl, kterého si zavolejte na pomoc.

    Je také archandělem bezpečného cestování, takže pokud se chystáte na delší cestu, pomůže vám. Je nositelem poznání a moudrosti, proto vám může poskytnout správné nástroje k řešení a ukázat vám správnou cestu ke zlepšení. Je také spjatý s přírodou a zvířaty. Rafael rezonuje se zelenou barvou, planetou Merkur a číslem 7.

     

    Náš tip: Jací jste podle egyptského horoskopu? ZJISTÍTE TO ZDE

     

  • 4.

    Čtvrtek – Archanděl Zadkiel

    Autor: iStock

     

    Je známý jako archanděl milosrdenství, shovívavosti a soucitu, je neuvěřitelně mocný a silný. Je nositelem hluboké pravdy a porozumění. Jeho hlavním úkolem je vést lidstvo k vyšším cílům a osvobodit nás od bolesti, viny a hanby. Pokud se snažíte prolomit bariéry, které stojí na vaší cestě k úspěchu a hojnosti, bude Zadkiel vaším mocným spojencem, který vám pomůže.

    Je také strážcem paměti, takže vám pomůže vzpomenout si na vaše božské poslání v životě. Máte-li nějaké starosti s úkoly, zkouškami, nebo naučením se nových dovedností, zavolejte si ho na pomoc, pomůže vám! Mimo jiné vám může pomoci s odpuštěním, vůči druhým i sobě. Je spojován s indigovou barvou, planetou Jupiter a číslem 5.

     

    Náš tip: Jací jste podle aztéckého horoskopu? ZJISTÍTE TO ZDE

  • 5.

    Pátek – Archanděl Ariel

    Autor: iStock

     

    Ariel je známý jako anděl přírody a často je vnímán jako ochránce přírodního světa a „dohlížitel“ živočišné říše a světa rostlin. Mnozí jej považují za vrátného mezi lidskou říší a říší víl, skřítků a dalších bytostí. Pomůže vám, máte-li starosti se zhmotněním toho, co v tomto světě potřebujete, hlavně pokud jde o finance, prosperitu a materiální potřeby. Jeho jméno se překládá jako „boží lvice“. Je totiž zuřivě loajální, ochranitelský a léčivý. Často spolupracuje s archandělem Rafaelem. Rezonuje se zlatou a oranžovou barvou, souhvězdím Lyry a číslem 8.

     

    Náš tip: Jací jste podle tibetského horoskopu? ZJISTÍTE TO ZDE

     

  • 6.

    Sobota – Archanděl Kassiel

    Autor: iStock

     

    Kassiel je známý jako „anděl slz“, který dohlíží na ty části života, které můžeme vnímat jako omezující – karmu, zkoušky, lekce, stáří, reinkarnaci. Je strážcem pozemků, nemovitostí, domů a zemědělství. Pokud ve vašem životě chybí stabilita a snažíte se obětovat okamžité radosti ve prospěch dlouhodobých cílů, zavolejte si na pomoc právě jeho. Napomáhá při překonávání překážek, díky nimž si uvědomíme pravé hodnoty.

    Vždy se na Kassiela obraťte v případě nouze a nejistoty. Podporuje vás taky v tom, abyste se smířili s ranami osudy a ztrátami. S jeho pomocí zvládnete akceptovat i to, že stárnete a že vám ubývají síly. Velmi často je zobrazován jako muž držící přesýpací hodiny. Je vám těžko na duši? Zavolejte ho na pomoc, vaše břemena vám pomůže nést. Ovšem bude vám taky připomínat nutnost utrpení. Rezonuje s temně fialovou barvou, černou, planetou Saturn a číslem 3.

     

    Náš tip: Jací jste podle buddhistického horoskopu? ZJISTÍTE TO ZDE

  • 7.

    Neděle – Archanděl Michael

    Autor: iStock

     

    Je považovaný za vůdce všech archandělů je známý jako strážce světla. Jeho jméno by se dalo přeložit jako „ten, který je jako bůh“. Je všemocný, takže bez ohledu na to, co potřebujete, pomůže vám. Je silný, odvážný, inspirující a motivující. Jeho hlavní funkcí je zbavit vás strachu a negativní energie. Často je zobrazován jako muž nesoucí meč, který používá k tomu, aby vám pomohl přerušit nechtěná emocionální pouta k minulosti a osvobodil ty, kteří mají strach něco změnit. Je tady pro to, aby vás vedl ke skutečnému životnímu údělu a zároveň posílil vaši odvahu a důvěru. Michael rezonuje s modrou barvou, se Sluncem a číslem 6.

     

    Náš tip: Jací jste podle demonického černého horoskopu? ZJISTÍTE TO ZDE

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Eva

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz