Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Chce vás, nebo ztrácí zájem? Lvi se začnou chovat prudce, Váhy vyhledávat samotu

/
  • (shutterstock.com)
    15. února 2017 ● 06:00

    Někteří muži vás jednu chvíli milují a druhou to vypadá, že o vás ztratili zájem. Jiní překypují empatií a dávají vám najevo svou lásku neustále. Ať už jste ve vztahu nebo ne, je dobré vědět, jak poznat partnerovu náladu. Hodně vám napoví to, ke kterému ze čtyř živlů náleží.

  • 1.

    Oheň (Beran, Lev, Střelec)

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Jde o živel velmi „živý“ a povahové rysy s ním spojené bývají skutečně velmi ohnivé. Oheň je elementem mužským, jeho barvou je červená a vlastností teplo. Vzniká spojením tepla a sucha, což z něj dělá aktivní prvek. Pokud je váš partner narozen v ohnivém znamení, bude pravděpodobně velmi ohnivý i v případě vyjadřování nálady. Je expresivní, projektivní, ničivý, sexuální a prudký. Je připraven téměř na cokoli. Někdy chodí ve své vlastní „zóně“ a všichni ostatní by v ní měli žít s ním.

     

    Ovšem někdy to vypadá, jako by měl muž v tomto živlu přepínač, který se zapne ve chvíli, kdy ho něco přestane bavit a pak se může stát, že ochladne rychlostí blesku. Dávejte proto pozor na zjevné známky, že jeho plamen uhasíná, tehdy je zapotřebí „přiložit“ uhlí, aby se znova rozhořel.

     

  • 2.

    Země (Býk, Panna, Kozoroh)

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Povahové vlastnosti tohoto živlu jsou, zjednodušeně řečeno, opravdu „zemní“ a jejich změny nálad jsou velmi jemné. Země je element ženský, hlavní vlastností je chlad, plodnost, vlhkost, stálost a typ energie je přijímající. Obvykle jsou tedy muži tohoto živlu opatrní, pokud jde o emoce, mají spíše realistický přístup k životu. Jakmile se trochu víc otevřou a ukážou vám svoji tvář, můžete o nich říct: "Jo, mají dobrou náladu."

     

    Jsou ale také jedním z nejnáladovějších znamení zvěrokruhu, takže když změní náladu, určitě to poznáte. Když jeho city ochladnou, stane se více introvertním, a pokud jde o materiální věci, může být chamtivý až neúnosně.

  • 3.

    Vzduch (Blíženci, Váhy, Vodnář)

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Lidé narození v tomto živlu jsou přirození komunikátoři, Vzduch symbolizuje duši a sílu intelektu, základní povaha je pohyblivá, svěží, inteligentní a typ energie je vydávající. Zrozenci Vzduchu chodí často s hlavou v oblacích, což pro jejich partnery může být někdy dost těžké, totiž odhadnout jejich jemné vibrace.

     

    Pokud s vámi na veřejnosti mluví, bouřlivě gestikuluje a dává vám najevo svou náklonnost, je to ukazatel toho, že jeho nálada prudce stoupá. Pokud je naopak zakřiknutý a neprojevuje zvědavost o okolní svět, nebo dokonce vyhledává samotu, jeho zájem zaujalo něco jiného a on přemýšlí, jak by se nenápadně vytratil.

     

  • 4.

    Voda (Rak, Štír, Ryby)

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Voda je elementem ženským, vlastností je chlad a vlhkost, základní povaha je očišťující, léčivá, láskyplná a typ energie je receptivní. Astrologové považují vodu za živel láskyplný a uklidňující a její energii za životně důležitou. Pro zrozence vodního živlu platí: Voda břehy mele, a pokud je váš partner právě vodní živel, víte, že je to pravda.

     

    Obvykle na nich snadno nepoznáte, že jsou v dobré náladě, protože jsou hluboce citliví, a neradi křičí do světa svoje pocity. Když mají dobrou náladu, dají vám to najevo svým vlastním způsobem. Na druhou stranu mnohem snáz poznáte, když je všechno špatně, protože bude napjatý, nazlobený a chladnější.

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz