Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Numerologie: Znáte svůj osobní rok? Určuje, v čem se vám bude letos dařit

/
  • (iStock)
    20. února 2024 ● 06:00

    Osobní rok či osobní roční vibrace je doba, kterou prožíváme od jedněch narozenin do druhých. Tyhle vibrace probíhají v devítiletých cyklech a každý rok se hodí k něčemu jinému. Na co se soustředit právě teď? Abyste se správně rozhodli, musíte si své aktuální roční číslo vypočítat.

  • 1.

    Jak vypočítáte svůj osobní rok?

    Autor: iStock

     

    Pro výpočet sečtěte čísla dne a měsíce narození a rok posledních narozenin. Budete sčítat tak dlouho, dokud vám nezbyde jednociferné číslo.

     

    Příklad: 29. 5. (rok narození není potřeba) a 2023 (tedy rok posledních narozenin) = 2+9+5+2+0+2+3 = 23 = 2+3 = 5. Osobu narozenou 29. 5. nyní ovlivňuje vibrace čísla 5. 

     

    Jakmile ale tento člověk oslaví letošní narozeniny, vstoupí do osobního roku čísla 6 (výpočet bude 2+9+5+2+0+2+4 = 24 = 2+4 = 6). Vibrace čísla šest na něj budou působit zase až do dalších narozenin, pak je potřeba roční číslo zase přepočítat.

     

    A jak na vás působí konkrétní čísla vašeho osobního roku?

     

  • 2.

    Osobní rok číslo 1

    Autor: iStock

     

    Je to rok, v němž dostanete novou šanci, jak se prosadit ve všech oblastech vašeho života. Je to ale taky náročný rok na energii a prosazení sebe sama. V tomhle roce byste měli spoléhat hlavně sami na sebe a být více samostatní. Pozornost věnujte lidem, které budete potkávat, mohou být pro vás velmi důležití. Všechno, co v tomto roce uděláte, vás bude provázet dalších osm let. Je to čas na změnu a na práci, na studium, nové začátky. Základem je ale vaše sebedůvěra.

     

  • 3.

    Osobní rok číslo 2

    Autor: iStock

     

    Máte-li váš osobní rok s vibrací dvojky, pak budete navazovat nové vztahy. Budete se učit s lidmi lépe vycházet a spolupracovat. Čekají vás různé společenské aktivity a je to taky doba vhodná na rozšiřování vašich vědomostí. Pokud jste single, můžete potkat nového partnera. Důležitým tématem pro vás bude taky rodina a děti. Jestli se snažíte o potomky, může se vám ve dvojkovém roce zadařit. Tento rok je vhodný pro lásku a vztahy, tak se tomu otevřete.

  • 4.

    Osobní rok číslo 3

    Autor: iStock

     

    Pro vás bude v tomto roce důležitá komunikace, touha po studiu, cestování a také poznání nových koníčků. V trojkovém roce vás čekají výsledky, rozvinete to, co jste už v minulosti začali či vytvořili. Bude to ale psychicky náročný rok. Budete si muset udělat pořádek v dokladech a účtech. Pokud chcete něčeho dosáhnout, nesmíte se podceňovat a musíte si věřit. Oblékejte se do žluté barvy, je to barva vašeho osobního roku.

     

  • 5.

    Osobní rok číslo 4

    Autor: iStock

     

    Tento rok pro vás bude fyzicky velmi aktivní, budete muset hodně pracovat a odříkat si. Zejména v oblasti peněz budete muset nastolit pevnou disciplínu. Dávejte si pozor na všechny finanční aktivity, abyste nepřišli o velké peníze. Vše raději probírejte se svým finančním poradcem, do ničeho se sami nepouštějte. Snažte se také zorganizovat si svůj život a dodržovat určitý řád. Dodržujte pravidla a odstraňte ze života lidi, kteří vás chtějí oklamat.

  • 6.

    Osobní rok číslo 5

    Autor: iStock

     

    Pětka znamená změnu. Musíte se posunout dál a přemýšlet o tom, jak zhodnotit vše, co jste získali v uplynulých letech. Je to rok, kdy se osvobodíte od všech omezení, kterým jste podléhali v předchozích čtyřech vibracích. Nebojte se změn, jinak se nikam neposunete. Buďte ale trpěliví a zodpovědní. V tomto roce pro vás bude důležité téma bydlení. Je to také rok pohybu, změníte se vnitřně a budete toužit i po změnách vnějších. Je čas odhodit staré myšlenky a staré zvyky.

     

  • 7.

    Osobní rok číslo 6

    Autor: iStock

     

    Šestka je ideální doba na lásku a seznamování. Je to také doba, kdy si musíte uvědomit, že rodina je důležitá, takže budete upevňovat stávající vztahy. Rozdávejte lásku a naučte se lásku také přijímat. V tomto roce dostanete spoustu dobrých nápadů, které máte šanci zrealizovat. Nebojte se mít úspěch, není se za co stydět. Je čas plnit si přání, rekonstruovat byt, pořídit si nový gauč nebo nábytek. Když se budete usmívat, všimne si vás někdo, kdo pro vás bude důležitý. Pozitivní myšlení se vám vyplatí.

  • 8.

    Osobní rok číslo 7

    Autor: iStock

     

    Sedmička je rokem duchovním, kdy se budete muset napojit více na své nitro. Je to taky rok, kdy dostanete životní lekci. Mohou nastat změny v milostných či přátelských vztazích, v zaměstnání a jinde. Hrozí vám i nemoc nebo ztráta někoho blízkého. Nechte odejít všechno, co do vašeho života nepatří – změny jsou nutné, jsou zákonem karmy. Je to rok, kdy se budete chystat na nové životní úkoly. Děkujte situacím i lidem, kteří se ve vašem životě objevili. Nejprve je nutné zabouchnout jedny dveře, abyste mohli otevřít nové.

     

  • 9.

    Osobní rok číslo 8

    Autor: iStock

     

    Osmička je číslo karmické a přináší do života rovnováhu a klid. Měli byste se poučit z předchozích zkušeností, pochopit je a znovu nabrat sílu. Tento rok sklidíte to, co jste v minulých letech zaseli. Buď přijde odměna, nebo odplata. Jste ve velmi důležitém roce, protože míra prožitého úspěchu bude přímo úměrná tomu, kolik energie jste vynaložili v minulosti. Soustřeďte se a jděte za svým cílem – energii a sílu na to máte. Tento rok je rokem dosažení!

  • 10.

    Osobní rok číslo 9

    Autor: iStock

    Devítka představuje zakončení minulého cyklu a možnost postoupit výše. Je čas zamyslet se a udělat si v sobě rekapitulaci. Je to rok velmi náročný, kdy si budete muset znova uspořádat žebříček svých hodnot. Mohou zanikat milostné či přátelské vztahy, můžete se přestěhovat nebo změnit zaměstnání. Můžete ztratit něco, co pro vás mělo velkou cenu, ať už to byli lidé nebo situace. Je to rok generálního úklidu ve vašem nitru, příští rok vás čekají nové začátky, tak se nezdržujte s tím, co vás svazuje. Nehledejte nové vztahy, nevydržely by.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz