Pondělí 9. září 2024
Svátek slaví Daniela, zítra Irma
Zataženo, déšť 20°C

3 nejhodnější znamení zvěrokruhu: Kdo má vždy srdce na dlani?

/
  • Tato znamení mají srdce na dlani!
    Tato znamení mají srdce na dlani! (istock.com)
    5. srpna 2024 ● 06:00

    Znáte ve svém okolí někoho, kdo je vždy a za všech okolností na všechny hodný? A víte, v jakém znamení zvěrokruhu se narodil? Existují totiž tři, kteří patří mezi ty nejlaskavější. Kdo mezi ně patří?

  • 1.

    Rak (22. 6. - 22. 7.)

    Rak
    Rak
    Autor: istock.com
    Raci jsou známí svou nesmírnou citlivostí a schopností hluboké empatie. Tito lidé jsou rodinně orientovaní a jejich domov je jejich svatyní. Jsou vždy připraveni pomoci svým blízkým a jsou ochotni obětovat své pohodlí pro dobro ostatních. Raci mají tendenci intuitivně vnímat potřeby druhých a snaží se jim vyjít vstříc. Jejich laskavost a starostlivost jsou téměř bezmezné.

     

     

    VIDEO: Velký letní horoskop

    Video
    Video se připravuje ...
    Velký letní horoskop • Týdeník horoskopů

  • 2.

    Váhy (23. 9. - 23. 10.)

    Váhy
    Váhy
    Autor: istock.com
    Váhy jsou symbolem rovnováhy a harmonie. Lidé narození v tomto znamení mají silný smysl pro spravedlnost a vždy se snaží, aby bylo dosaženo harmonie ve vztazích. Váhy jsou přátelské, diplomatické a mají schopnost naslouchat a chápat různé pohledy. Jsou ochotné jít na kompromis a snaží se vytvářet mír v jakékoli situaci. Jejich laskavost a touha po harmonii je činí jedním z nejhodnějších znamení zvěrokruhu.

     

    VIDEO: Přátelství podle znamení

    Video
    Video se připravuje ...
    Přátelství podle znamení • Videohub

  • 3.

    Ryby (21. 2. - 20. 3.)

    Ryby
    Ryby
    Autor: istock.com
    Ryby jsou hluboce intuitivní a citlivé bytosti. Mají sklon k soucitu a jsou velmi empatičtí. Lidé narození v tomto znamení často vnímají emocionální potřeby ostatních a snaží se jim pomoci, aniž by o to byli požádáni. Ryby jsou kreativní a mají silnou představivost, což jim umožňuje chápat a vyjadřovat pocity, které ostatní mohou jen těžko popsat. Jejich bezpodmínečná laskavost a ochota pomoci činí z Ryb jedno z nejhodnějších znamení zvěrokruhu.

     

Autor: Zuzana Hrušková

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz