Pondělí 9. září 2024
Svátek slaví Daniela, zítra Irma
Polojasno 30°C

Tihle vás nikdy neopustí! 5 nejvěrnějších znamení zvěrokruhu

/
  • Která znamení zvěrokruhu jsou nejvěrnější?
    Která znamení zvěrokruhu jsou nejvěrnější? (istock.com)
    31. července 2024 ● 06:05

    Věrnost je jednou z nejcennějších vlastností. Některá znamení zvěrokruhu jsou však známá svou loajalitou a oddaností víc než jiná. Kdo podle horoskopu patří mezi ty, kteří nikdy a nikoho neopustí?

  • 1.

    Býk (21. 4. - 21. 5.)

    Býk
    Býk
    Autor: istock.com
    Býci jsou známí svou neuvěřitelnou stabilitou a spolehlivostí. Jako zemské znamení mají přirozený sklon k tomu, aby si cenili bezpečí a stability ve vztazích. Jakmile se Býk zaváže, můžete si být jistí, že bude stát po vašem boku za jakýchkoli okolností. Býci nejsou impulzivní a raději investují svůj čas a energii do budování dlouhodobých vztahů, než aby hledali krátkodobé vzrušení.

     

     

     

    VIDEo: Velký letní horoskop

    Video
    Video se připravuje ...
    Velký letní horoskop • Týdeník horoskopů

  • 2.

    Rak (22. 6. - 22. 7.)

    Rak
    Rak
    Autor: istock.com
    Raci jsou emocionálně hlubocí a citliví lidé, kteří si velmi cení svých blízkých. Toto vodní znamení je známé svou oddaností rodině a přátelům. Raci jsou pečující a ochranní, což je činí jedněmi z nejvěrnějších partnerů. Když vás Rak miluje, budete vždy na prvním místě jeho priorit. Jsou ochotni obětovat mnoho pro své milované a zůstat jim věrní i v těžkých časech.

     

     

     

  • 3.

    Panna (23. 8. - 22. 9.)

    Panna
    Panna
    Autor: istock.com
    Panny jsou pečlivé a analytické, což se projevuje i v jejich vztazích. Jako zemské znamení mají sklon k tomu, aby byly velmi praktické a loajální. Panny si dávají záležet na tom, aby vztahy fungovaly hladce, a jsou ochotné investovat do nich mnoho energie. Díky své pečlivosti a smyslu pro detail dokážou Panny vycítit potřeby svých partnerů a uspokojit je. Tato oddanost a péče z nich činí jedny z nejvěrnějších partnerů.

     

     

    VIDEO: Přátelství podle znamení

    Video
    Video se připravuje ...
    Přátelství podle znamení • Videohub

  • 4.

    Štír (24. 10. - 22. 11.)

    Štír
    Štír
    Autor: istock.com
    Štíři jsou vášniví a intenzivní, což platí i pro jejich oddanost ve vztazích. Toto vodní znamení je známé svou loajalitou a odhodláním. Jakmile se Štír někomu otevře a důvěřuje mu, je ochoten jít do extrémů, aby chránil a podporoval svého partnera. Štíři neberou vztahy na lehkou váhu a jejich hluboká oddanost z nich činí partnery, kteří jsou věrní a spolehliví.

     

     

     

  • 5.

    Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

    Kozoroh
    Kozoroh
    Autor: istock.com
    Kozorozi jsou známí svou disciplinou a odpovědností. Toto zemské znamení má silný smysl pro povinnost a závazek. Kozorozi si cení stabilních a trvalých vztahů, a jakmile se k někomu zavážou, berou tento závazek velmi vážně. Jsou ochotni tvrdě pracovat na tom, aby vztah fungoval, a jsou věrní svým partnerům i v obtížných situacích.

     

     

Autor: Zuzana Hrušková

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz