Čtvrtek 19. září 2024
Svátek slaví Zita, zítra Oleg
Polojasno, déšť 21°C

5 největších hysterek zvěrokruhu. Kdo dokáže rozpoutat pořádné emocionální peklo?

/
  • ...
    ... (istock.com)
    17. září 2024 ● 18:00

    Někteří lidé jsou opravdu schopní udělat z komára velblouda nebo rozpoutat takové emocionální peklo, že se druzí nestačí divit. Jsou zkrátka osoby, které jsou vyloženě závislé na dramatu a potřebují vášeň, emoce a dramatické reakce ke svému životu. Jiní za to ale nemohou, že všechno tak hluboce prožívají a externalizují. To znamená, že své emoce neumí držet pod pokličkou a nepláčou někde tiše v koutku, naopak zuří jako hurikán. Která znamení patří mezi největší hysterky, před nimiž bychom se měli mít na pozoru?

  • 1.

    Rak

    Rak

    Mezi největší fňukaly, ukřivděnce a věčné stěžovatele patří bezesporu Raci. A právě ti umí rozpoutat docela slušné emocionální peklo. Jsou to skutečné hysterky! Pláč, naříkání, křik, silné emoce, které nemají pod kontrolou. Mnozí Raci jsou takzvaní střádači. Ti právě dlouho všechno potlačují a drží v sobě, až se jednou hráz protrhne a vyvalí se neskutečné emoce, výčitky z dávné minulosti, že se nestačíte divit!

    VIDEO: AstroVlny: Úvod do astrologie s vědmou Helen Stanku

    Video
    Video se připravuje ...
    AstroVlny: Úvod do astrologie s vědmou Helen Stanku • Videoredakce ženských titulů

  • 2.

    Lev

    Lev

    To Lvi dávají emoce najevo hned a pěkně zostra! Lev si totiž umí pořádně zařvat, a pak je zase klid. Lvi rovněž velmi silně prožívají své emoce a jsou vášniví, rození herci s velkým sklonem k tomu dramatizovat maličkosti. Proto můžete počítat s tím, že Lev pořádně třískne pěstí do stolu, snadno se naštve, vykřičí se nebo velmi nahlas vypláče a ztropí pořádnou scénu! Lvi patří mezi opravdu velké hysterky, ať už jsou to muži, nebo ženy!

  • 3.

    Váhy

    Váhy

    Váhy milují obzvláště vztahová dramata. Potrpí si na stížnosti, výčitky, melodrama a spoustu slz pro nic za nic. Potřebují hodně zájmu a pozornosti ze strany partnera a hlavně nejhůře snáší samotu. Jakmile se objeví problém a nedokážou jej vyřešit, zavalí svého partnera, často také žárlivostí nebo různými požadavky. A pokud není po jejich, pláčou, citově vydírají, někdy i cíleně manipulují.

    VIDEO: Věděli jste, že díky vaší zahrádce si můžete přivábit bohatství? Vědma Helen Stanku vám prozradí, jak na to.

    Video
    Video se připravuje ...
    Věděli jste, že díky vaší zahrádce si můžete přivábit bohatství? Vědma Helen Stanku vám prozradí, jak na to. • .

  • 4.

    Štír

    Štír

    Štíři jsou opravdu velice vášniví, zlostní a žárliví. Nikdo si nepřeje znepřátelit si Štíra! Ten vás dokáže naprosto zdeptat svými silnými emočními reakcemi. I když Štír umí manipulovat a ovládat se, jakmile nechá volný průchod svým emocím, to se někdy až pohne země! Pozor na dramatické výbuchy žárlivosti pro nic za nic, hysterické výlevy a pocity křivdy, to se pak Štír i snadno uchýlí k nějaké pomstě a odplatě za to, jak moc si mu někdo dovolil ublížit!

  • 5.

    Býk

    Býk

    Býci se obvykle velice dobře ovládají, ale jejich dramatické scény bývají velice vytrvalé, stejně jako je povaha Býka. Jakmile má Býk pocit křivdy či naštvání, jen tak snadno se nevzdává a následná hysterická scéna opravdu stojí za to! Je schopen vás zahltit emocemi a výčitkami po hodně dlouhou dobu, minimálně tak dlouho, dokud nedosáhne svého!

Autor: Taťána Kročková

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz