Čtvrtek 19. září 2024
Svátek slaví Zita, zítra Oleg
Polojasno 22°C

Milují rána! 5 znamení zvěrokruhu, která si užívají vstávání

/
  • Milují rána! Kterých 5 znamení zvěrokruhu si užívají vstávání?
    Milují rána! Kterých 5 znamení zvěrokruhu si užívají vstávání? (istock.com)
    16. září 2024 ● 17:30

    Někteří lidé jsou přirozeně noční sovy a jiní zase milují, když mohou vstávat brzy. V astrologii existují znamení zvěrokruhu, která mají sklon být ranními ptáčaty. Zde je pět těch, která obvykle upřednostňují vstávání s prvními slunečními paprsky.

  • 1.

    Panna (23. 8. - 22. 9.)

    Panna
    Panna
    Autor: istock.com
    Panny jsou známé svou organizační schopností a disciplínou, což z nich dělá skvělá ranní ptáčata. Toto znamení miluje řád a má přirozený smysl pro zodpovědnost. Pro Panny je vstávání brzy a začínání dne produktivními aktivitami ideální způsob, jak se cítit naplněné. Rána jsou pro ně časem, kdy mohou plánovat a systematicky přistupovat ke svým úkolům. Brzké vstávání jim navíc dává klid a prostor, aby přemýšlely a připravily se na celý den.

     

    VIDEO: AstroVlny: Úvod do astrologie s vědmou Helen Stanku

    Video
    Video se připravuje ...
    AstroVlny: Úvod do astrologie s vědmou Helen Stanku • Videoredakce ženských titulů

  • 2.

    Lev (23. 7. - 22. 8.)

    Lev
    Lev
    Autor: istock.com
    Lev je znamení, které vyzařuje energii a sebevědomí. Tito jedinci jsou plní života a jejich přirozená vitalita je často motivuje, aby vstávali brzy ráno. Lvi milují, když mohou být o krok napřed před ostatními a rána jim poskytují čas, aby si vychutnali klidnou atmosféru před tím, než se den rozběhne naplno. Brzké vstávání jim také umožňuje připravit se na denní výzvy a plánovat si, jak zazářit a prosadit se.

     

     

  • 3.

    Kozoroh (22. 12. – 19. 1.)

    Kozoroh
    Kozoroh
    Autor: istock.com
    Kozorozi jsou známí svou ambiciózní a cílevědomou povahou. Patří mezi nejpracovitější znamení zvěrokruhu a pro ně je čas vzácný. Vstávání brzy ráno jim umožňuje plně využít svůj den a udělat co nejvíce práce, než ostatní vůbec otevřou oči. Kozorohové mají silný pocit zodpovědnosti a disciplíny, a proto pro ně ranní hodiny představují ideální čas na sebezdokonalování a plnění svých cílů. Není pro ně problém nastavit si budík na brzké hodiny, aby začali den co nejproduktivněji.

     

    VIDEO: Posvátná magie chleba - Helen Stanku

    Video
    Video se připravuje ...
    Posvátná magie chleba - Helen Stanku • Videoredakce ženských titulů

  • 4.

    Beran (21. 3. - 20. 4.)

    Beran
    Beran
    Autor: istock.com
    Berani jsou přirozeně energičtí a plní elánu. Toto znamení je řízeno ohněm a pro Berany je ranní vstávání časem, kdy mohou přeměnit svou energii v akci. Rádi začínají den brzy, protože se těší na výzvy, které jim den přinese. Pro Berany není ranní klid časem na odpočinek, ale na aktivitu a přípravu na to, jak mohou dosáhnout svých ambiciózních cílů. Rána jim dávají náskok a prostor ukázat své vůdcovské schopnosti.

     

  • 5.

    Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

    Blíženci
    Blíženci
    Autor: istock.com
    Blíženci jsou znamení, které miluje pohyb, komunikaci a nové začátky. Ačkoliv mohou být velmi flexibilní, ranní hodiny jim často přinášejí potřebnou inspiraci a čerstvost. Blíženci rádi vstávají brzy, protože jsou zvědaví na to, co nový den přinese. Rána pro ně představují čas, kdy se mohou soustředit na své zájmy, projekty a myšlenky, které je naplňují. Často se stává, že mají rána plná nápadů, které chtějí rychle uskutečnit.

     

     

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz