Středa 18. září 2024
Svátek slaví Kryštof, zítra Zita
Polojasno 22°C

Největší samotáři zvěrokruhu. Tato 4 znamení nemají rádi společnost a patří mezi největší mrzouty

/
  • kdo je nejraději sám?
    kdo je nejraději sám? (istock.com)
    14. září 2024 ● 17:30

    Zatímco některé znamení zvěrokruhu milují být středem pozornosti, jiná dávají přednost samotě a jsou mnohem uzavřenější. Někdy by se dalo i říct, že jsou velkými mrzouty. Kdo mezi ně patří?

  • 1.

    Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

    Kozoroh
    Kozoroh
    Autor: istock.com
    Kozoroh je symbolem disciplíny, tvrdé práce a ctižádosti, ale pokud jde o společenský život, často si raději drží odstup. Kozorohové jsou introverti, kteří se raději soustředí na své cíle a povinnosti než na trávení času v hlučných společnostech. Jejich seriózní přístup k životu často může být mylně vykládán jako mrzutost. Pravdou je, že Kozorozi mají rádi samotu, protože jim umožňuje soustředit se na to, co považují za důležité. Mají také rádi kontrolu nad svým okolím, a pokud něco nejde podle jejich představ, mohou se snadno rozladit.

     

    VIDEO: AstroVlny: Úvod do astrologie s vědmou Helen Stanku

    Video
    Video se připravuje ...
    AstroVlny: Úvod do astrologie s vědmou Helen Stanku • Videoredakce ženských titulů

  • 2.

    Štír (24. 10. - 22. 11.)

    Štír
    Štír
    Autor: istock.com
    Štíři jsou známí svou intenzivní a tajemnou povahou. Jejich tendence uzavírat se do sebe a nedůvěřovat ostatním jim může dát punc samotáře. Společenské interakce pro ně často představují zátěž, protože nemají rádi povrchnost a small talk. Štíři jsou hlubocí myslitelé a preferují hluboké a smysluplné rozhovory s těmi, kterým skutečně důvěřují. Pokud však nemají náladu nebo cítí, že je někdo ohrožuje, mohou se stáhnout a být neuvěřitelně mrzutí. V takových chvílích je lepší jim dát prostor, protože dokážou být velice ostrými kritiky.

     

  • 3.

    Panna (23. 8. - 22. 9.)

    Panna
    Panna
    Autor: istock.com
    Panny jsou znamením, které se vyznačuje perfekcionismem a analytickým myšlením. Často mají vysoké nároky na sebe i na ostatní, což může vést k tomu, že se snadno rozčílí, pokud věci nejdou podle plánu. Panny mají tendenci být samotářské, protože příliš velká společenská interakce je pro ně vyčerpávající. Mají rády pořádek a klid, což v přeplněných a chaotických prostředích jen těžko nacházejí. Kvůli jejich sklonu k neustálému analyzování a kritizování se mohou zdát jako mrzutí, zejména pokud jsou zklamáni chováním ostatních lidí.

     

    VIDEO: Magie zrcadel: Helen Stanku

    Video
    Video se připravuje ...
    Magie zrcadel: Helen Stanku • Videoredakce ženských titulů

  • 4.

    Rak (22. 6. - 22. 7.)

    Rak
    Rak
    Autor: istock.com
    Raci jsou velmi citlivá a emočně složitá znamení. Ačkoli mohou být extrémně milující a pečující, pokud jde o jejich nejbližší, často se stáhnou do ústraní, když jsou zranění nebo přetížení emocemi. Raci nemají rádi velké společnosti a často dávají přednost klidnému domácímu prostředí před hlučnými večírky. Jsou velmi intuitivní a citliví na energii okolí, což může vést k tomu, že se snadno rozruší nebo uzavřou, když se cítí ohrožení nebo nepochopení. Ve své podstatě nejsou negativní, ale když se dostanou do špatné nálady, mohou působit velice mrzutě.

     

Autor: Martina Miláčková

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz