Neděle 15. září 2024
Svátek slaví Jolana, zítra Ludmila
Zataženo, déšť 14°C

Horoskop lásky na září: Těchto 5 znamení zvěrokruhu čeká nejzamilovanější měsíc

/
  • Horoskop lásky na září
    Horoskop lásky na září (istock.com)
    1. září 2024 ● 06:00

    Září je měsícem, který přináší do našich životů nové začátky a osvěžení. Po létě plném dobrodružství a volnosti přichází čas, kdy se mnozí z nás začínají více soustředit na své vztahy a lásku. Pro některá znamení zvěrokruhu však bude toto září obzvláště výjimečné. Kdo z nich má šanci na novou lásku a kdo bude prožívat to nejlepší ve vztahu?

  • 1.

    Panna (23. 8. - 22. 9.)

    Panna
    Panna
    Autor: istock.com
    Panny mají letos v září nejen narozeniny, ale také obrovské štěstí v lásce. Tento měsíc jim přináší příležitosti k tomu, aby prohloubily své stávající vztahy nebo našly někoho nového, kdo jim dokonale sedne. Díky vlivu Merkura, planety komunikace, budou Panny schopny otevřeně a upřímně vyjádřit své city, což posílí jejich partnerské pouto. Pravá láska je pro ně na dosah a nezadané Panny by měly být připraveny na nečekaný romantický obrat.

     

    VIDEO: Čínský horoskop 2024: Láska a vztahy

    Video
    Video se připravuje ...
    Čínský horoskop 2024: Láska a vztahy • Videoredakce ženských titulů

  • 2.

    Štír (24. 10. - 22. 11.)

    Štír
    Štír
    Autor: istock.com
    Štíři jsou známí svou intenzitou a hlubokými emocemi. Září jim přinese možnost prožít lásku na úplně nové úrovni. Tento měsíc je pro Štíry o obnově a transformaci, a to se projeví i v jejich vztazích. Mohou očekávat silné emocionální spojení s partnerem, které je posune o krok dál. Pravá láska a hluboká intimita budou hlavními tématy pro Štíry v září.

     

     

  • 3.

    Rak (22. 6. – 22. 7.)

    Rak
    Rak
    Autor: istock.com
    Raci budou v září prožívat období plné něhy a lásky. Díky harmonii mezi Venuší a Měsícem, který je jejich vládnoucí planetou, budou Raci obklopeni pozitivní energií, která přiláká do jejich života nové milostné příležitosti. Nezadaní Raci mohou potkat někoho, kdo s nimi bude rezonovat na hlubší úrovni. Ti, kteří jsou ve vztahu, mohou očekávat posílení vzájemného pouta a možná i zásadní rozhodnutí týkající se budoucnosti.

     

     

    VIDEO: AstroVlny: Úvod do astrologie s vědmou Helen Stanku

    Video
    Video se připravuje ...
    AstroVlny: Úvod do astrologie s vědmou Helen Stanku • Videoredakce ženských titulů

  • 4.

    Lev (23. 7. - 22. 8.)

    Lev
    Lev
    Autor: istock.com
    Lvi budou v září zářit nejen svou energií, ale také v lásce. Tento měsíc jim přináší šanci zazářit na romantické scéně, ať už prostřednictvím nových vztahů nebo prohloubení těch stávajících. Lvi budou magnetem pro pozornost, což jim pomůže přitáhnout do svého života někoho výjimečného. Pro Lvy je září ideálním měsícem pro to, aby se zamilovali nebo posílili stávající vztah a prožívali ho naplno.

     

     

  • 5.

    Ryby (21. 2. - 20. 3.)

    Ryby
    Ryby
    Autor: istock.com
    Ryby, které jsou známé svou citlivostí a romantickou povahou, budou mít v září příležitost prožít lásku snů. Tento měsíc jim přináší ideální podmínky pro to, aby se otevřely novým citům a zažily lásku ve své nejčistší podobě. Ryby mohou očekávat romantická setkání, která jim otevřou oči a srdce. Pro ty, kteří jsou ve vztahu, bude září obdobím hluboké emocionální intimity.

     

     

Autor: Martina Miláčková

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz