Pondělí 23. září 2024
Svátek slaví Berta, zítra Jaromír
Polojasno 21°C

Nemohou se dočkat Vánoc! Tato 4 znamení zvěrokruhu patří mezi největší milovníky svátků

/
  • Milovníci Vánoc
    Milovníci Vánoc (istock.com)
    23. září 2024 ● 06:00

    Vánoce, čas pro rodinnou pohodu, lásku a kouzelnou atmosféru. Tyto svátky miluje mnoho lidí. Některá znamení zvěrokruhu mají toto období obzvlášť v srdci a jejich vánoční přípravy začínají již dlouho před Adventem. Patříte mezi ně?

  • 1.

    Rak (22. 6. - 22. 7.)

    Rak
    Rak
    Autor: istock.com
    Rak je bezpochyby jedno z nejvíce rodinně orientovaných znamení zvěrokruhu. Jeho silná potřeba citového bezpečí, blízkosti rodiny a přátel jej činí skutečným milovníkem Vánoc. Pro Raky jsou Vánoce příležitostí k upevnění rodinných vztahů, sdílení lásky a tradic. Raci se zaměřují na každý detail – od vánoční výzdoby po dárky, které pečlivě vybírají pro své blízké. Již nyní je pro Raky důležité začít přemýšlet nad dárky a tím, jak vytvořit co nejútulnější a nejpříjemnější atmosféru.

     

     

    VIDEO: Jak správně používat přírodní svíčky?

    Video
    Video se připravuje ...
    Jak správně používat přírodní svíčky? • Videoredakce ženských titulů

  • 2.

    Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

    Kozoroh
    Kozoroh
    Autor: istock.com
    Kozoroh, známý svou organizovaností a zodpovědností, je mistrem v plánování. Vánoce pro něj nejsou jen o rodinném setkávání, ale také o pečlivé přípravě. Toto znamení si rádo vše naplánuje do detailu – od dárků až po výzdobu a menu na Štědrý večer. Kozoroh často začíná s přípravami už na podzim, protože ví, že pokud má být vše perfektní, vyžaduje to čas a úsilí.

     

     

  • 3.

    Lev (23. 7. - 22. 8.)

    Lev
    Lev
    Autor: istock.com
    Lvi milují oslavy, pozornost a luxus – a Vánoce jsou pro ně skvělou příležitostí, jak vše spojit dohromady. Vánoce pro ně nejsou jen o dávání a přijímání dárků, ale také o vytvoření nezapomenutelné atmosféry, ve které mohou zazářit. Už nyní začínají přemýšlet, jakým způsobem budou svůj domov vyzdobit a jaké dárky, které určitě zanechají silný dojem, pořídí. Lev se rád postará o to, aby byly Vánoce velkolepé, a už teď má v hlavě nápady, jak to udělat.

     

    VIDEO: AstroVlny: Úvod do astrologie s vědmou Helen Stanku

    Video
    Video se připravuje ...
    AstroVlny: Úvod do astrologie s vědmou Helen Stanku • Videoredakce ženských titulů

  • 4.

    Váhy (23. 9. - 23. 10.)

    Váhy
    Váhy
    Autor: istock.com
    Váhy jsou estetičtí nadšenci, kteří milují harmonii a krásu. Proto jsou Vánoce pro ně ideální příležitostí, jak vyjádřit svůj vkus a vytvořit vizuálně dokonalou atmosféru. Váhy mají slabost pro umění aranžovat a plánovat krásné věci – od stylové výzdoby po pečlivě vybrané dárky. Jejich přípravy začínají brzy, protože Váhy chtějí, aby jejich domov byl během svátků útulný a elegantní zároveň.

     

     

     

  • 5.

    Panna (23. 8. - 22. 9.)

    Panna
    Panna
    Autor: istock.com
    Panny jsou známé svou precizností a smyslem pro detail. Není tedy žádným překvapením, že Panna začíná s vánočními přípravami velmi brzy. Její systematický přístup zajišťuje, že vše bude perfektní – od dárků, přes vánoční cukroví, až po slavnostní večeři. Panna si dává záležet na tom, aby každý detail byl dokonalý, a to vyžaduje pečlivé plánování. Už nyní tedy přemýšlí nad seznamem úkolů, které je třeba splnit.

     

     

     

     

Autor: Martina Miláčková

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz