Čtvrtek 19. září 2024
Svátek slaví Zita, zítra Oleg
Polojasno, déšť 21°C

Nezkazí žádnou legraci: 5 nejveselejších znamení zvěrokuhu

/
  • Tyto znamení nezkazí žádnou legraci!
    Tyto znamení nezkazí žádnou legraci! (istock.com)
    19. září 2024 ● 06:00

    Existují lidé, kteří šíří pozitivní energii a jejich úsměv dokáže rozjasnit každou místnost. Podívejme se na pět znamení zvěrokruhu, která patří mezi nejveselejší a téměř vždy srší dobrou náladou.

  • 1.

    Lev (23. 7. - 22. 8.)

    Lev
    Lev
    Autor: istock.com
    Lev je jedno z nejsilnějších ohnivých znamení a jeho vládnoucí planeta je Slunce. Tento aspekt mu dává přirozenou schopnost osvětlit jakoukoliv situaci a být středem pozornosti. Lvi jsou extrovertní, milují společnost a rádi baví ostatní. Jejich smích je nakažlivý a jejich radost z života se snadno přenáší na ostatní. Navíc si cení dobré nálady a neradi ztrácejí čas negativními emocemi.

     

     

    VIDEO: AstroVlny: Úvod do astrologie s vědmou Helen Stanku

    Video
    Video se připravuje ...
    AstroVlny: Úvod do astrologie s vědmou Helen Stanku • Videoredakce ženských titulů

  • 2.

    Střelec

    Střelec
    Střelec
    Autor: istock.com
    Střelci jsou známí svou láskou k dobrodružství, volnosti a novým zážitkům. Jejich optimistický přístup k životu a spontánnost je staví mezi nejveselejší znamení zvěrokruhu. Neberou život příliš vážně a vždy vidí světlo i v těch nejtemnějších situacích. Jsou to typy lidí, kteří vás rozesmějí v okamžiku, kdy to nejvíc potřebujete, a nikdy se nebojí riskovat, protože věří, že každý den přináší něco nového a vzrušujícího.

     

     

  • 3.

    Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

    Blíženci
    Blíženci
    Autor: istock.com
    Blíženci jsou vzdušné znamení, které je spojováno s komunikací a neustálou změnou. Jejich zvědavost a rychlá mysl je často vedou k tomu, že se snaží nalézt humor i tam, kde ho ostatní nevidí. Blíženci jsou velmi společenští, rádi vyprávějí vtipné historky a jsou obklopeni lidmi, které baví svým břitkým vtipem a lehkostí. Díky své přizpůsobivosti umí najít radost téměř v jakékoliv situaci, a proto jsou často považováni za veselé a pozitivní osoby.

     

     

    VIDEO: Magie zrcadel: Helen Stanku

    Video
    Video se připravuje ...
    Magie zrcadel: Helen Stanku • Videoredakce ženských titulů

  • 4.

    Beran (21. 3. - 20. 4.)

    Beran
    Beran
    Autor: istock.com
    Beran je další ohnivé znamení, které srší energií a nadšením. Jejich vášeň pro život a touha neustále se posouvat vpřed jim dodává nesmírnou chuť do života. Berani jsou spontánní, hraví a nebojí se ukázat svou radost ze života. Když mají cíl, jdou za ním s elánem, a i když narazí na překážky, zůstávají optimističtí a hledají způsoby, jak situaci obrátit ve svůj prospěch. Jejich radostná energie snadno pohltí i okolí.

     

     

  • 5.

    Váhy (23. 9. - 23. 10.)

    Váhy
    Váhy
    Autor: istock.com
    Váhy jsou známé svým klidem a touhou po harmonii. Jejich vládnoucí planeta Venuše jim dodává šarm a touhu po krásných a příjemných věcech v životě. Váhy se snaží vyhýbat konfliktům a negativním emocím, místo toho hledají rovnováhu a radost. Milují společnost, umělecké zážitky a příjemné rozhovory, které je naplňují pozitivní energií. Jejich klidný, ale radostný přístup k životu je činí oblíbenými společníky a lidmi, kteří šíří dobrou náladu.

     

Autor: Martina Miláčková

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz