Úterý 17. září 2024
Svátek slaví Naděžda, zítra Kryštof
Oblačno, déšť 18°C

Deprese a chmury. Těchto 5 znamerní zvěrokruhu jim podléhají nejčastěji!

/
  • kdo podléhá nejčastěji depresím?
    kdo podléhá nejčastěji depresím? (istock.com)
    12. září 2024 ● 05:30

    Podzim je obdobím, kdy mnoho z nás podléhá různým chmurám. Některá znamení zvěrokruhu, jsou ale podle tradiční astrologie náchylnější k emočním výkyvům a pocitům melancholie. Patříte mezi ně?

  • 1.

    Rak (22. 6. - 22. 7.)

    Rak
    Rak
    Autor: istock.com
    Raci jsou známí pro svou hlubokou citlivost a emocionální povahu. Jsou to lidé, kteří si často nosí své srdce na dlani a silně reagují na změny ve svém okolí. Mají tendenci pečovat o své blízké, ale zároveň se často cítí přetíženi vlastními emocemi a očekáváními. Když se cítí nepochopeni nebo zraněni, mohou se stáhnout do sebe a začít pociťovat melancholii. Díky své citlivé duši jsou Raci náchylní k dlouhodobým pocitům smutku. Obzvlášť pokud nemají emocionální podporu a stabilitu.

     

    VIDEO: Barvy, díky kterým vám zmizí deprese

    Video
    Video se připravuje ...
    Barvy, díky kterým vám zmizí deprese • Videohub

  • 2.

    Ryby (20. 2. – 20. 3.)

    Ryby
    Ryby
    Autor: istock.com
    Ryby jsou velmi citlivým a intuitivním znamením, které snadno nasává energii z okolí. Toto vodní znamení často cítí bolest ostatních jako svou vlastní, což může vést k tomu, že se v určitých situacích cítí přetíženi a emočně vyčerpáni. Ryby mají tendenci unikat do světa fantazie, aby se vyhnuly realitě, což může v některých případech vést k pocitům izolace a depresím. Jejich bohatý vnitřní svět je krásný, ale zároveň je může uvěznit v kruhu melancholie, pokud nedokážou najít rovnováhu mezi realitou a svými sněními.

     

  • 3.

    Štír (24. 10. - 22. 11.)

    Štír
    Štír
    Autor: istock.com
    Štíři jsou velmi intenzivní znamení, které hluboce prožívá všechny své emoce. Jejich citový život je často vášnivý a komplikovaný. Štíři mají sklony k introspekci a někdy se mohou uzavřít do sebe, což může vést k pocitům úzkosti a deprese. Protože často zadržují své emoce uvnitř, jejich bolest může být skrytá před okolním světem. Štíři mají také sklon přehodnocovat minulé křivdy a traumata, což jim může bránit v emocionálním uzdravení a vést k hlubokým pocitům beznaděje.

     

    VIDEO: Helen Stanku: Jak si přivolat bohatství?

    Video
    Video se připravuje ...
    Barvy, díky kterým vám zmizí deprese • Videohub

  • 4.

    Kozoroh (22. 12. – 19. 1.)

    Kozoroh
    Kozoroh
    Autor: istock.com
    Kozorohové jsou známí svou disciplínou, zodpovědností a touhou dosáhnout úspěchu. Přestože jsou považováni za velmi silné osobnosti, jejich touha po dokonalosti a kontrola nad svým životem může vést k frustraci, když věci nejdou podle plánu. Kozorohové často bojují s pocitem, že nejsou dostatečně dobří, což je může uvrhnout do stavu deprese. Toto zemské znamení se občas může cítit uvězněno v očekáváních, která na sebe klade, a pokud se nedaří dosáhnout svých cílů, mohou propadat pesimismu a melancholii.

     

     

  • 5.

    Panna (23. 8. - 22. 9.)

    Panna
    Panna
    Autor: istock.com
    Panny jsou velmi analytické a praktické znamení, které klade velký důraz na detaily a preciznost. Jejich tendence být kritické vůči sobě samým i ostatním je však může vést k pocitům úzkosti a deprese. Panny mají sklony přehnaně přemýšlet o svých chybách a nedostatcích, což může negativně ovlivnit jejich sebehodnocení. Když věci nejsou perfektní, jak by si přály, nebo se cítí přetíženi povinnostmi, mohou snadno propadnout chmurám. Navíc se často uzavírají do sebe, místo aby vyhledaly pomoc.

     

Autor: Martina Miláčková

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz