Úterý 17. září 2024
Svátek slaví Naděžda, zítra Kryštof
Oblačno, déšť 18°C

Nikdy nelžou! Těchto 5 znamení zvěrokruhu patří mezi ty nejpravdomluvnější

/
  • Kdo říká vždy pravdu?
    Kdo říká vždy pravdu? (istock.com)
    11. září 2024 ● 06:00

    Některá znamení jsou známá svou schopností udržovat harmonii, jiná vynikají odvahou či touhou po svobodě. Co se týká upřímnosti, někteří mají vrozenou tendenci být otevření, umpřímní a pravdomluvní. Která znamení zvěrokruhu nejčastěji považujeme za ta, která nikdy nelžou a vždy mluví pravdu? Podívejme se na pět z nich:

  • 1.

    Beran (21. 3. – 20. 4.)

    Beran
    Beran
    Autor: istock.com
    Beran je znamení, které je známé svou přímostí a odvahou. Lidé narození ve znamení Berana si nepotrpí na intriky nebo složité hry – dávají přednost přímé a jasné komunikaci. Beran říká, co si myslí, a často si nebere servítky. Jeho upřímnost někdy může působit až drsně, ale rozhodně se u něj nemusíte obávat lží. Pokud vám Beran něco řekne, můžete si být jisti, že to myslí vážně a mluví pravdu.

     

     

    VIDEO: Helen Stanku: Jak si přivolat bohatství?

    Video
    Video se připravuje ...
    Helen Stanku: Jak si přivolat bohatství? • Videoredakce ženských titulů

  • 2.

    Panna (23. 8. - 22. 9.)

    Panna
    Panna
    Autor: istock.com
    Panna je znamením perfekcionismu a smyslu pro detail. Tito lidé jsou obvykle velmi organizovaní a zodpovědní, a to se projevuje i v jejich přístupu k pravdě. Lhaní by pro ně znamenalo narušení jejich vnitřního řádu a etických zásad, kterých si velmi váží. Panny bývají analytické a kritické, což znamená, že mluví pravdu, protože vědí, že jedině tak mohou zůstat upřímní k sobě i ostatním. Jejich přímý a pragmatický přístup k životu jim často brání v tom, aby si vymýšlely nebo lhaly.

     

  • 3.

    Váhy (23. 9. - 23. 10.)

    Váhy
    Váhy
    Autor: istock.com
    I když se Váhy snaží udržet harmonii a vyhnout se konfliktům, pravda je pro ně jednou z klíčových hodnot. Lidé narození v tomto znamení se řídí principem spravedlnosti a rovnováhy, a to se odráží i v jejich komunikaci. Váhy se snaží být co nejobjektivnější a čestné, přestože někdy mohou diplomaticky zvolit slova, aby nebyly zbytečně konfrontační. Avšak jejich láska k pravdě a spravedlnosti je vede k tomu, aby vždy mluvily upřímně, zvlášť když jde o záležitosti, na kterých jim záleží.

     

    VIDEO: Magie zrcadel: Helen Stanku

    Video
    Video se připravuje ...
    Magie zrcadel: Helen Stanku • Videoredakce ženských titulů

  • 4.

    Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

    Kozoroh
    Kozoroh
    Autor: istock.com
    Kozorozi jsou ambiciózní a zodpovědní lidé, kteří si cení tradic a poctivosti. Tito jedinci mají vysoké standardy a jsou zvyklí tvrdě pracovat na tom, aby dosáhli svých cílů. Lhaní by pro ně znamenalo porušení jejich vlastních zásad a dlouhodobě by je to mohlo poškodit. Kozorohové jsou věrní svým hodnotám a očekávají totéž od ostatních. Pravdomluvnost je pro ně základní kvalitou, která jim umožňuje budovat pevné a dlouhodobé vztahy, ať už osobní, nebo pracovní.

     

  • 5.

    Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

    Vodnář
    Vodnář
    Autor: istock.com
    Vodnář je známý jako originální a nezávislý myslitel, který si cení svobody a autenticity. Tito lidé nemají potřebu lhát nebo si hrát na někoho jiného, protože jsou hrdí na svou individualitu. Vodnáři bývají velmi otevření a rádi mluví o svých názorech a myšlenkách. Pravda je pro ně zásadní, protože jim umožňuje vyjádřit jejich skutečné já. I když někdy mohou působit trochu excentricky nebo nekonvenčně, vždy jednají čestně a snaží se přistupovat ke světu s maximální upřímností.

     

Autor: Zuzana Hrušková

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz