Středa 11. září 2024
Svátek slaví Denisa, zítra Marie
Oblačno, déšť 20°C

Děsí se podzimu! 5 znamení zvěrokruhu, která nesnášejí konec léta

/
  • Kdo se děsí podzimu?
    Kdo se děsí podzimu? (istock.com)
    15. srpna 2024 ● 06:00

    Zatímco někteří se radují z podzimních barevných listů a očekávají kouzlo prvního sněhu, jiní toto období vnímají jako období útlumu a melancholie. Zde je pět znamení zvěrokruhu, která podzim nesnášejí, a často v tomto čase trpí.

  • 1.

    Rak (22. 6. - 22. 7.)

    Rak
    Rak
    Autor: istock.com
    Raci jsou znamení, která jsou hluboce propojena s emocemi a rodinným prostředím. Podzim a zima jsou pro ně obtížné, protože tyto sezóny mohou vyvolávat pocity osamělosti a smutku. Chladné počasí a kratší dny často vedou k tomu, že se Rak cítí odtržený od svého obvyklého pohodlí. Navíc, tato znamení milují teplo a světlo, a když se dny zkracují a venkovní teploty klesají, jejich nálada se často zhoršuje. Rak se snaží najít útěchu v rodinných setkáních a v domácím prostředí, ale i tak se může cítit přemožený melancholií.

     

    VIDEO: Velký letní horoskop

    Video
    Video se připravuje ...
    Velký letní horoskop • Týdeník horoskopů

  • 2.

    Lev (23. 7. - 22. 8.)

    Lev
    Lev
    Autor: istock.com
    Lev je sluneční znamení, které je nejšťastnější během letních měsíců, kdy může zářit v plném lesku. Podzim a zima pro něj představují výzvu, protože chybí sluneční světlo, které ho dobíjí energií. Lev může mít pocit, že jeho kreativní jiskra pohasíná a že je méně motivován k tomu, aby vyzařoval svou obvyklou pozitivní energii. Navíc, nutnost nosit vrstvy oblečení a méně příležitostí k tomu, aby byl středem pozornosti, může Lva zneklidnit a přivodit mu pocit frustrace.

     

  • 3.

    Váhy (23. 9. - 23. 10.)

    Váhy
    Váhy
    Autor: istock.com
    Váhy jsou znamení, které miluje harmonii a krásu. Podzim a zima, když listí opadá a příroda se zdá být méně živá, může být pro Váhy náročným obdobím. Toto znamení má rádo estetiku a často trpí, když venkovní prostředí není tak přitažlivé jako v jiných ročních obdobích. Váhy se mohou cítit nevyrovnané, když nejsou obklopeny krásou a sluncem. Kromě toho, jakmile přijde chladné počasí, mohou se cítit méně sociální, což narušuje jejich potřebu rovnováhy a mezilidských vztahů.

     

    VIDEO: Výchova dětí podle znamení

    Video
    Video se připravuje ...
    Výchova dětí podle znamení • Videohub

  • 4.

    Štír (24. 10. - 22. 11.)

    Štír
    Štír
    Autor: istock.com
    Štíři jsou hluboká a intenzivní znamení, která milují tajemství a hloubku života. I když se mohou zdát odolnější vůči změnám ročních období než jiná znamení, podzim a zima jim mohou přinést vnitřní úzkost. Štíři se často cítí přetížení tmou a chladem, což může způsobit, že jejich emoce vyplouvají na povrch. Mohou se stáhnout do sebe, stát se více introspektivními a méně přístupnými pro ostatní. Tento stav může vést k pocitům osamělosti a nespokojenosti.

     

    VIDEO: Přátelství podle znamení

    Video
    Video se připravuje ...
    Přátelství podle znamení • Videohub

  • 5.

    Ryby (21. 2. - 20. 3.)

    Ryby
    Ryby
    Autor: istock.com
    Ryby jsou velmi citlivá a intuitivní znamení, která jsou často ovlivněna náladou okolního prostředí. Podzim a zima pro ně mohou být obtížná období, protože jejich vnímavost k energiím kolem nich se zvyšuje. Tmavé, chladné dny mohou způsobit, že se Ryby cítí zahlceny smutkem a melancholií. Toto znamení také často touží po úniku z reality, a když se podmínky stávají těžšími, může být pro ně složitější najít klid a mír. Ryby se mohou stáhnout do svého vlastního světa snů, aby se vyhnuly nepříjemným pocitům, které toto období přináší.

     

Autor: Zuzana Hrušková

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz