Úterý 24. září 2024
Svátek slaví Jaromír, zítra Zlata
Oblačno, déšť 18°C

Kdo ze zvěrokruhu si myslí, že má vždy pravdu a nikdy nepřizná chybu? Je to těchto 6 znamení!

/
  • Kdo si myslí, že má vždy pravdu?
    Kdo si myslí, že má vždy pravdu? (istock.com)
    24. září 2024 ● 06:00

    Některá znamení zvěrokruhu si často myslí, že mají vždy pravdu a jen těžko přiznávají chybu. Nepatříte náhodou mezi ně? Existuje totiž 6 znamení, kteří k tomu mají největší sklony. 

  • 1.

    Lev (23. 7. - 22. 8.)

    Lev
    Lev
    Autor: istock.com
    Lvi jsou znamení vládnuté Sluncem, což jim přirozeně dává charisma, sebevědomí a silnou vůdčí osobnost. Lvi se často cítí jako střed vesmíru a věří, že jejich názor je ten správný. Pokud jde o přiznání chyby, mají s tím problém, protože by to mohlo otřást jejich hrdostí a image. Lev se nechce jevit slabý, a tak bude raději obhajovat své stanovisko, i když v hloubi duše může vědět, že se mýlí.

     

     

    VIDEO: AstroVlny: Úvod do astrologie s vědmou Helen Stanku

    Video
    Video se připravuje ...
    AstroVlny: Úvod do astrologie s vědmou Helen Stanku • Videoredakce ženských titulů

  • 2.

    Beran (21.3. - 20.4.)

    Beran
    Beran
    Autor: istock.com
    Berani jsou proslulí svou impulzivností a odvahou. Jsou přímí a mají tendenci rychle jednat, aniž by si vše důkladně promysleli. A když jsou přesvědčeni o své pravdě, bývá velmi těžké je přesvědčit o opaku. Přiznat chybu je pro Berana téměř nemožné, protože to vnímají jako ztrátu osobní síly. Jejich ohnivá povaha je nutí stát si za svým, i když okolnosti dokazují, že se mýlí.

     

     

  • 3.

    Býk (21.4. - 21.5.)

    Býk
    Býk
    Autor: istock.com
    Býci jsou známí svou tvrdohlavostí a pevným přesvědčením. Jakmile si něco usmyslí, jen těžko mění názor. I když jsou praktičtí a rozumní, mohou být natolik zafixovaní na své názory a rozhodnutí, že odmítají připustit jakoukoli chybu. Býk může mít problém se sebepřijetím, pokud by měl uznat, že se zmýlil, a raději bude mlčky trvat na svém.

     

     

    VIDEO: Magie zrcadel: Helen Stanku

    Video
    Video se připravuje ...
    Magie zrcadel: Helen Stanku • Videoredakce ženských titulů

  • 4.

    Štír (24. 10. - 22. 11.)

    Štír
    Štír
    Autor: istock.com
    Štíři jsou vášniví a hluboce emocionální, což je často vede k tomu, že se cítí, jako by měli zvláštní přístup k pravdě. Mají tendenci chránit své ego a zřídkakdy přiznají, že se mýlí. Když se Štír cítí ohrožen nebo zpochybněn, může se stát manipulativním a snaží se za každou cenu dokázat, že jeho verze pravdy je jediná správná. Přiznat chybu by pro něj znamenalo ukázat svou zranitelnost, což Štíři nemají v oblibě.

     

     

  • 5.

    Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

    Kozoroh
    Kozoroh
    Autor: istock.com
    Kozorozi jsou známí svou disciplínou a snahou dosáhnout úspěchu. Mají silný smysl pro povinnost a často se považují za ty, kteří vždy vědí, co je nejlepší. Pokud se mýlí, mají tendenci to přejít bez přiznání chyby, protože by to mohlo poškodit jejich pečlivě budovanou reputaci. Pro Kozorohy je důležité udržet si kontrolu a autoritu, a tak často odmítají uznat, že se spletli.

     

     

     

  • 6.

    Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

    Vodnář
    Vodnář
    Autor: istock.com
    Vodnáři jsou originální myslitelé, kteří milují inovace a nové myšlenky. Avšak tato jejich nezávislost a intelektuální povaha je může přivést k tomu, že se považují za jedinečné nositele pravdy. Vodnáři mají tendenci věřit, že jejich pohled na věc je progresivní a správný, a mohou být neochotní uznat chybu, protože by to znamenalo, že jejich intelekt a úsudek nebyly tak dokonalé, jak si mysleli.

     

     

Autor: Martina Miláčková

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz