Pátek 20. září 2024
Svátek slaví Oleg, zítra Matouš
Polojasno 21°C

Kdo bude mít nejkrásnější podzim? Těchto 5 znamení to má zaručené!

/
  • Kdo bude mít nejkrásnější podzim?
    Kdo bude mít nejkrásnější podzim? (istock.com)
    20. září 2024 ● 18:00

    Podzim je období plné změn, kdy příroda hraje všemi barvami a lidé se připravují na příchod zimy. Pro některá  znamení však nadcházející měsíce přinesou více než jen chladnější počasí a kratší dny. Hvězdy totiž pro některé z nás připravily příležitosti k  lásce a novým začátkům. Která znamení čeká nejkrásnější podzim?

  • 1.

    Váhy (23. 9. - 23. 10.)

    Váhy
    Váhy
    Autor: istock.com
    Pro Váhy je podzim magickým obdobím, protože toto znamení oslavuje své narozeniny právě v této roční době. Hvězdy jim letos přejí harmonii a krásu ve všech oblastech života. Pro Váhy je podzim časem rovnováhy – ať už v pracovním životě, mezilidských vztazích nebo osobním růstu. Planeta Venuše, která Váhám vládne, jim navíc přináší kouzlo lásky, takže je velká šance, že nezadané Váhy potkají někoho výjimečného. Pro ty, kteří již partnera mají, je to období, kdy se vztahy mohou prohloubit a získat nový rozměr.

    VIDEO:  Barvy podle znamení: Jaká je ta vaše?

    Video
    Video se připravuje ...
    Barvy podle znamení: Jaká je ta vaše? • Videohub

  • 2.

    Štír (24. 10. - 22. 11.)

    Štír
    Štír
    Autor: istock.com
    Pro Štíry je podzim obdobím transformace. Štíři jsou známí svou hloubkou a intenzitou, a toto období jim přinese příležitost k osobnímu růstu a regeneraci. Planeta Pluto, která vládne tomuto znamení, podporuje změny a transformace, takže Štíři budou mít možnost uzavřít staré kapitoly a otevřít nové. Tento podzim přinese mnoho nových začátků, zejména v oblasti kariéry a osobních cílů. Navíc se mohou těšit na emocionální posílení a jasnější představu o tom, co skutečně chtějí od života.

     

  • 3.

    Střelec (23. 11. - 21. 12.)

    Střelec
    Střelec
    Autor: istock.com
    Dobrodružný a optimistický Střelec bude během podzimu cítit příval energie a inspirace. Jupiter, planeta štěstí, která vládne tomuto znamení, přináší Střelcům neuvěřitelné možnosti v oblasti cestování, poznávání nových věcí a sebeobjevování. Pro Střelce je podzim ideálním obdobím, kdy mohou rozšířit své obzory, ať už prostřednictvím cest, studia nebo nových zážitků. Tento čas bude plný dobrodružství, a to jak fyzického, tak duševního, takže Střelci mohou očekávat období plné objevů.

     

    VIDEO: AstroVlny: Úvod do astrologie s vědmou Helen Stanku

    Video
    Video se připravuje ...
    AstroVlny: Úvod do astrologie s vědmou Helen Stanku • Videoredakce ženských titulů

  • 4.

    Býk (21. 4. - 21. 5.)

    Býk
    Býk
    Autor: istock.com
    Pro praktického a zemitého Býka bude podzim časem prosperity a stability. Býci, kteří si cení klidu a bezpečí, zažijí příjemné období, kdy se jejich úsilí v práci a osobním životě začne vyplácet. Pod vlivem planety Venuše, která tomuto znamení vládne, bude podzim také časem romantiky. Zadaní Býci se mohou těšit na hlubší spojení s partnerem, zatímco ti, kteří jsou sami, mají šanci potkat někoho, kdo jim poskytne stabilitu a podporu. Celkově se Býci mohou těšit na harmonické a úspěšné období.

     

  • 5.

    Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

    Kozoroh
    Kozoroh
    Autor: istock.com
    Kozorozi jsou známí svou pracovitostí a ambicemi, a tento podzim jim přinese úspěchy, které si tvrdě zasloužili. Saturn, planeta disciplíny, která vládne tomuto znamení, posiluje jejich schopnost plánovat a dosahovat svých cílů. Podzim bude pro Kozorohy obdobím, kdy mohou sklízet plody své dřiny. Navíc se objeví příležitosti pro nové projekty a dlouhodobé plány. Kozorozi by měli využít tento čas k tomu, aby upevnili svou kariéru a osobní růst.

     

     

Autor: Martina Miláčková

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz