Neděle 15. září 2024
Svátek slaví Jolana, zítra Ludmila
Zataženo, déšť 12°C

Horoskop zdraví na září: 5 znamení zvěrokruhu, která na tom budou fyzicky i duševně nejlépe

/
  • Horoskop zdraví na září
    Horoskop zdraví na září (istock.com)
    3. září 2024 ● 06:05

    Zdraví je jedním z nejdůležitějších aspektů našeho života, a proto je dobré vědět, jak se na něj budou hvězdy dívat v nadcházejících měsících. Září přináší mnoho pozitivní energie, která může výrazně ovlivnit naše fyzické i duševní zdraví. Některá znamení zvěrokruhu budou v tomto období doslova zářit. 

  • 1.

    Panna (23. 8. - 22. 9.)

    Panna
    Panna
    Autor: istock.com
    Panna, jakožto vládnoucí znamení měsíce září, bude těžit z přirozené energie, která k ní proudí. Panny by měly pocítit nárůst vitality a celkové fyzické kondice. Toto je ideální čas zaměřit se na pravidelný pohyb, zdravou stravu a duševní pohodu. Panny mohou také využít tohoto období ke zlepšení spánkových návyků, což přispěje k jejich celkové regeneraci.

     

     

    VIDEO: Panna - charakteristika znamení:

    Video
    Video se připravuje ...
    Panna - charakteristika znamení • 

  • 2.

    Býk (21. 4. - 21. 5.)

    Býk
    Býk
    Autor: istock.com
    Býci mohou v září očekávat období klidu a stability, což pozitivně ovlivní jejich zdraví. Díky harmonickému vlivu planet se Býci budou cítit vyrovnaněji a méně náchylní ke stresu. Je to ideální čas na posílení imunitního systému, ať už prostřednictvím zdravého stravování, nebo doplňků stravy. Býci by měli také věnovat více času relaxaci, což jim pomůže udržet rovnováhu mezi pracovním a osobním životem.

     

     

    VIDEO: Býk - charakteristika znamení:

    Video
    Video se připravuje ...
    Býk - charakteristika znamení • 

  • 3.

    Štír (24. 10. - 22. 11.)

    Štír
    Štír
    Autor: istock.com
    Štíři mohou v září zaznamenat výrazné zlepšení své fyzické kondice. Toto znamení bude mít v tomto období silnou energii, která jim umožní překonat jakékoliv zdravotní problémy, se kterými se mohli potýkat v minulosti. Štíři budou mít větší motivaci ke sportování a péči o své tělo, což povede k posílení jejich celkového zdraví. Navíc mohou očekávat stabilnější psychickou pohodu.

     

     

    VIDEO: Štír - charakteristika znamení:

    Video
    Video se připravuje ...
    Štír - charakteristika znamení • 

  • 4.

    Lev (23. 7. - 22. 8.)

    Lev
    Lev
    Autor: istock.com
    Lvi mohou v září zaznamenat zvýšenou úroveň vitality a síly. Tento měsíc je ideální pro Lvy, kteří chtějí začít s novými zdravými návyky nebo posílit ty stávající. Hvězdy jim budou přát zejména v oblasti fyzické aktivity, takže Lvi by měli využít této energie k zlepšení své kondice. Pozitivní vliv planet jim také přinese lepší náladu a zvýšenou odolnost vůči stresu.

     

     

     

    VIDEO: Lev - charakteristika znamení:

    Video
    Video se připravuje ...
    Lev - charakteristika znamení • 

  • 5.

    Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

    Kozoroh
    Kozoroh
    Autor: istock.com
    Kozorozi mohou v září očekávat výrazné zlepšení svého zdravotního stavu, zejména pokud jde o chronické problémy. Toto období je pro Kozorohy skvělou příležitostí k tomu, aby se soustředili na svou fyzickou i duševní pohodu. Hvězdy jim budou přát při změnách životního stylu, jako je například zlepšení stravovacích návyků nebo pravidelnější cvičení. Kozorozi by měli také věnovat více času odpočinku a regeneraci, aby si udrželi svou energii na vysoké úrovni.

     

     

    VIDEO: Kozoroh - charakteristika znamení:

    Video
    Video se připravuje ...
    Kozoroh - charakteristika znamení • 

Autor: Martina Miláčková

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz