Pátek 13. září 2024
Svátek slaví Lubor, zítra Radka
Zataženo, déšť 9°C

Jaké budou mít září jednotlivá znamení zvěrokruhu? Váhy budou tvořit, Štíry čeká transformace

/
  • Hvězdy vědí, jaké budete mít září!
    Hvězdy vědí, jaké budete mít září! (istock.com)
    27. srpna 2024 ● 06:04

    Září je obdobím, kdy se léto pomalu loučí a podzim klepe na dveře. S příchodem nového měsíce se mění energie a vliv planet na jednotlivá znamení zvěrokruhu. Co čeká právě vás? Na co se můžete těšit a co byste si měli ohlídat? Zjistěte, které znamení bude mít v září štěstí a kdo by měl být obezřetný.

  • 1.

    Beran (21. 3. – 20. 4.)

    Beran
    Beran
    Autor: istock.com
    Berani se mohou těšit na dynamické a společenské září. Čeká vás mnoho nových kontaktů a příležitostí k navazování vztahů. V práci byste měli být opatrní na detaily – přílišná roztržitost by vás mohla stát chyby. Nicméně, pokud si udržíte pozornost, bude vás čekat úspěšný měsíc.

     

     

     

     

    VIDEO. Barvy podle znamení: Jaká je ta vaše?

    Video
    Video se připravuje ...
    Barvy podle znamení: Jaká je ta vaše? • Videohub

  • 2.

    Býk (21. 4. - 21. 5.)

    Býk
    Býk
    Autor: istock.com
    Býci se mohou těšit na dynamické a společenské září. Čeká vás mnoho nových kontaktů a příležitostí k navazování vztahů. V práci byste měli být opatrní na detaily – přílišná roztržitost by vás mohla stát chyby. Nicméně, pokud si udržíte pozornost, bude vás čekat úspěšný měsíc.

     

     

     

     

  • 3.

    Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

    Blíženci
    Blíženci
    Autor: istock.com
    Září přinese Blížencům novou energii a odhodlání. Budete mít spoustu příležitostí k dosažení cílů, zejména v oblasti kariéry. Na co si dát pozor? Buďte opatrní na zbytečný stres a spěch, který by mohl vést k chybám. Na druhou stranu se můžete těšit na harmonii ve vztazích – rodina a přátelé vám budou oporou.

     

     

     

    VIDEO: Horoskopy: Sport podle znamení

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskopy: Sport podle znamení • Videohub

  • 4.

    Rak (22. 6. - 22. 7.)

    Rak
    Rak
    Autor: istock.com
    Pro Raky bude září obdobím hledání rovnováhy. Můžete pocítit potřebu uspořádat svůj život a zaměřit se na to, co je pro vás skutečně důležité. V oblasti vztahů byste měli být otevření kompromisům a snažit se najít střední cestu. Tento měsíc vám přinese klid a harmonii, pokud se budete řídit svými vnitřními hodnotami.

     

     

     

     

  • 5.

    Lev (23. 7. - 22. 8.)

    Lev
    Lev
    Autor: istock.com
    Pro Lvy bude září obdobím dobrodružství a objevování. Možná budete mít chuť vyrazit na cesty nebo se věnovat novým zájmům. V práci se vám bude dařit, pokud si udržíte otevřenou mysl a budete se učit nové věci. Tento měsíc vám přinese radost z objevování a nových zážitků.

     

     

     

     

    VIDEO: Výchova dětí podle znamení

    Video
    Video se připravuje ...
    Výchova dětí podle znamení • Videohub

  • 6.

    Panna (23. 8. - 22. 9.)

    Panna
    Panna
    Autor: istock.com
    Panny mají v září svůj měsíc, a to znamená, že energie je na vaší straně. Bude to skvělý čas pro začátek nových projektů nebo osobní růst. Vaše analytické schopnosti a pečlivost vám pomohou dosáhnout skvělých výsledků. Dávejte si ale pozor na přetížení – odpočinek je také důležitý.

     

     

     

     

  • 7.

    Váhy (23. 9. - 23. 10.)

    Váhy
    Váhy
    Autor: istock.com
    Pro Váhy bude září měsícem inovací a nových nápadů. Můžete se těšit na příliv inspirace a tvořivosti. Vaše originální myšlenky vám mohou otevřít dveře k novým příležitostem. Buďte ale opatrní na přílišné snění – je důležité zůstat nohama na zemi a pracovat na realizaci svých plánů.

     

     

     

  • 8.

    Štír (24. 10. - 22. 11.)

    Štír
    Štír
    Autor: istock.com
    Štíři mohou očekávat intenzivní září plné hlubokých emocí a změn. Tento měsíc vás bude nutit k introspekci a přehodnocení některých aspektů života. Buďte připraveni na silné vnitřní transformace. Na druhou stranu, pokud se jim postavíte čelem, mohou vám přinést dlouhodobé pozitivní výsledky.

     

     

     

     

  • 9.

    Střelec (23. 11. - 21. 12.)

    Střelec
    Střelec
    Autor: istock.com
    Střelci budou mít v září příležitost k posílení své pozice, zejména v kariéře. Tento měsíc je vhodný pro dlouhodobé plánování a dosažení cílů. Buďte však opatrní na přehnanou tvrdohlavost – někdy je dobré přizpůsobit se okolnostem. Vaše trpělivost a disciplína budou klíčem k úspěchu.

     

     

     

     

  • 10.

    Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

    Kozoroh
    Kozoroh
    Autor: istock.com
    Kozorozi budou v září cítit potřebu uzavřít staré kapitoly a soustředit se na nové začátky. Tento měsíc vám může přinést vnitřní klid a pocit naplnění, pokud se rozhodnete pustit věcí, které vás tíží. Buďte otevření novým možnostem a důvěřujte své intuici.

     

     

     

  • 11.

    Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

    Vodnář
    Vodnář
    Autor: istock.com
    Vodnáři budou v září plní energie a optimismu. Tento měsíc je skvělý pro dosažení osobních cílů a rozvoj kreativity. Vaše snahy budou oceněny, a to jak v práci, tak v osobním životě. Můžete očekávat uznání a obdiv od okolí, což vám dodá ještě větší sebedůvěru.

     

     

     

     

  • 12.

    Ryby (21. 2. - 20. 3.)

    Ryby
    Ryby
    Autor: istock.com
    Pro Ryby bude září klidné a stabilní období. Vaše trpělivost a vytrvalost se vyplatí, zejména v oblasti financí. Pokud plánujete investice nebo větší nákupy, tento měsíc je ideální čas. Zároveň si užijete domácí pohodu a rodinné chvíle, které vám dodají energii.

     

     

     

     

Autor: Zuzana Hrušková

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz