Pátek 30. srpna 2024
Svátek slaví Vladěna, zítra Pavlína
Polojasno 31°C

Kabelky podle horoskopu. Jaké módní doplňky preferují jednoltivá znamení zvěrokruhu?

/
  • Vyberte si kabelku podle znamení zvěrokruhu!
    Vyberte si kabelku podle znamení zvěrokruhu! (istock.com)
    18. července 2024 ● 06:05

    Kabelka není jen módní doplněk, ale také praktické zavazadlo, do něhož si můžeme schovat spoustu nezbytností. Ale jakou si vybrat? Každému se líbí něco jiného, koneckonců zavazadel, batohů a tašek na běžné nošení je celá řada. Někdo preferuje něco sportovnějšího, jiný zase nedá dopustit na každodenní eleganci.

    A jaké kabelky či jiná zavazadla nosí nejraději jednotlivá znamení zvěrokruhu? Pojďte se pobavit a přečíst si, zda to na vás sedí!

  • 1.

    Beran (21. 3. – 20. 4.)

    Beran
    Autor: istock.com
    Beran se zásadně řídí heslem: vezmu a jdu! A to je pak jasné, jaké kabelky či zavazadla nosí. Samozřejmě se mu musí jeho taška líbit, ale měla by být i praktická. Beran se totiž s ničím zdržovat nebude, žádné složitosti: jednoduchá, pěkná, moderní kabelka pro aktivního člověka. Muži preferují vyloženě sportovní batohy nebo tašky přes rameno, nejraději ale jsou, když s sebou nemusí nic tahat. Ženy mají rády moderní, klidně i extravagantní či jinak, například barevně, výrazné kabelky, hlavně ne moc velké, s jednoduchým zapínáním a dost praktické na to, aby se do nich něco vešlo, a aby nepřekážely a dobře se nosily. Berany může také oslovit etno móda nebo stylové kožené brašny.

     

    VIDEO: Velký letní horoskop

    Video
    Video se připravuje ...
    Velký letní horoskop • Týdeník horoskopů

  • 2.

    Býk (21. 4. - 21. 5.)

    Býk
    Býk
    Autor: istock.com
    Býk potřebuje klasickou kabelku. Čím více drahá a značková, tím lépe. Dává přednost klasickým tvarům, spoustě kapes a přihrádek, hlavně aby se do kabelky toho co nejvíce vešlo. Jeho praktická stránka se jasně hlásí o pozornost, když je nějaká kabelka ve slevě, anebo je opravdu prostorná, to pak neváhá využít příležitosti a hned si ji pořídí, i když už jich má doma jinak dost. Býci mají rádi spíše zemité barvy a jednobarevnost, potřebují ale mít dost velké tašky. Sportovní kabely nebo batohy jim nevadí, mají ale rádi kvalitu, kožené materiály a praktický, přesto módní vzhled. Ženy se nebrání ani romantice a ručně háčkovaným či pleteným kabelkám, ty se jim velice líbí, navíc když si je třeba umí vyrobit samy.

     

  • 3.

    Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

    Blíženci
    Blíženci
    Autor: istock.com
    U Blíženců si můžeme být jistí tím, že čím podivnější taška, potažmo její materiál, tvar a barva, tím vlastně lépe. Mají rádi různé výstřelky a specifický styl, zaujme je hravost a nápaditost, stejně jako hodně velká barevnost. Nepotrpí si moc na klasiku, spíše lehkost, moderní vzhled nebo klidně i osobitý vkus, který může být hodně odlišný od běžných módních standardů. Blíženci nemusí moc kožené materiály, bývají vegan friendly a mají rádi lehčí materiály, tedy hlavně různé látky a náhražky kůže. Moc rádi nosí praktické batohy, které si jednoduše dají na záda a nemusí nic řešit. Z kabelek se jim mohou líbit různé vzory, například puntíky, etno styl nebo hravé obrázky a další zdobné prvky. Upřednostňují pak menší a lehčí kabelky, žádné obrovské kožené kabely, s těmi by se tahat nechtěli.

     

    VIDEO: Výchova dětí podle znamení

    Video
    Video se připravuje ...
    Výchova dětí podle znamení • Videohub

  • 4.

    Rak (22. 6. – 22. 7.)

    Rak
    Rak
    Autor: istock.com
    Raci milují kufříkové kabelky, velké kožené kabely a veškeré retro kabelky, jaké si jen dovedete představit. Vynosit mohou i ratanové kabelky, lněné, háčkované, pletené, vyšívané, tkané, z rifloviny, podomácku ušité, anebo klasické látkové tašky přes rameno, etno tašky, hippie tašky a podobně. Nejsou obvykle moc na sportovní módu, ale mají rádi pohodlí, ležérnost a rozevlátost. Nejvíce ocení větší plážové tašky a cokoliv, co je romantické nebo retro s tou pravou oduševnělostí. Ideální jsou pro ně studené a světlé barvy, hlavně zelenkavá, tyrkysová, indigo nebo třeba bílá. Objemné kabelky jim nevadí, preferují v nich hodně místa na věci, bez kterých se neobejdou – a není jich zrovna málo.

     

  • 5.

    Lev (23. 7. - 22. 8.)

    Lev
    Lev
    Autor: istock.com
    Pro ženu Lvici je důležité mít s sebou luxusní, drahou nebo opravdu zajímavou kabelku, ráda se jí bude chlubit, ale samozřejmě jí musí i dobře posloužit. Muži Lvi nejraději nenosí vůbec nic, nechtějí se s ničím tahat, pokud už je potřeba někam schovat klíčky od auta, kreditní karty nebo sluneční brýle, hodí se jim luxusní pánská ledvinka nebo pánská značková kabelka, většinou kožená praktická a malá taška přes rameno či do ruky. Lvi si také potrpí na zvířecí motivy a materiály, například kabelky z krokodýlí kůže, a celkově na kůži, skoro jako kdyby se král zvířat Lev chtěl pochlubit tím, jakou trofej má a jaké zvíře ulovil.

     

    VIDEO: Přátelství podle znamení

    Video
    Video se připravuje ...
    Přátelství podle znamení • Videohub

  • 6.

    Panna (23. 8. - 22. 9.)

    Panna
    Panna
    Autor: istock.com
    Žádná Panna by bez kabelky nikdy neodešla z domu, protože potřebuje mít neustále u sebe spoustu věcí a předmětů, na které je zvyklá. Je v tom určitá praktičnost, ale někdy až obsese. Proto nosí kabelky a praktické tašky, do kterých se toho opravdu hodně vejde, anebo mají různé přihrádky a hodně kapes. Může to být klidně i batoh na záda, ručně šitá stylová taška, etno brašna nebo sportovní kabelka na každodenní nošení, zkrátka cokoliv, co se líbí a dokáže splnit svůj účel. Nároky Panny jsou vysoké a může dlouho vybírat, upřednostní to, co je levnější a nijak extravagantní, ale zároveň z dobrého materiálu, nepromokavé, s hodně kapsami a ještě to nevypadá špatně. Některé Panny mají rády opravdovou klasiku a stejně jako Rakům jim nevadí retro styl nebo ruční výroba, rády podpoří pletařky či švadleny. Preferují spíše přírodní materiály a střízlivé barvy kabelek.

     

  • 7.

    Váhy (23. 9. - 23. 10.)

    Váhy
    Váhy
    Autor: istock.com
    Váhy jsou dámičky, takže se nespokojí jen tak s něčím. Zajímají je nejnovější módní trendy, ale rozhodující je samozřejme jejich vlastní styl, a ten může být různorodý. Kabelky a tašky pro Váhy jsou spíše malé, vzdušné, lehoučké nebo hodně elegantní. Čím více barev, zdobných prvků nebo obrázků, tím lépe. Některé Váhy milují boho styl, přírodní materiály, nedají dopustit na originální ručně šité či pletené tašky, ratanové kabelky, kufříkové kabelky, košíky, nebo i retro kabelky, vyšívané tašky či tašky z různých recyklovaných materiálů. Zajímat je bude pestrost, hravost a nápaditost. Jiné Váhy zase budou upřednostňovat klasickou eleganci a velmi drahé značkové kabelky. Cizí jim není ani nedbalá městská elegance a kombinace více stylů a prvků dohromady, což zvyšuje originalitu kabelky.

     

    VIDEO: Barvy podle znamení: Jaká je ta vaše?

    Video
    Video se připravuje ...
    Barvy podle znamení: Jaká je ta vaše? • Videohub

  • 8.

    Štír (24. 10. - 22. 11.)

    Štír
    Štír
    Autor: istock.com
    Štír nebude chtít být extra nápadný a upozorňovat na sebe. Ženám i mužům klidně postačí batoh nebo funkční taška přes rameno, zajímat je může etno styl a tašky z přírodních či recyklovaných materiálů, ruční práce, boho styl a nebo vyloženě černá kůže, která může vypadat vkusně, elegantně i nadčasově. Někteří Štíři mohou mít rádi retro, vintage nebo konkrétní specifické styly, nebrání se ani gothic stylu, steampunku nebo ezotericky laděnému outfitu, samozřejmě s odpovídající kabelkou. Barvy kabelek bude Štír volit rozhodně tmavé a upřednostní jednobarevnost, žádné pestré vzory ani dojem přeplácanosti.

     

  • 9.

    Střelec (23. 11. - 21. 12.)

    Střelec
    Střelec
    Autor: istock.com
    Střelec potřebuje především sportovní zavazadlo na své cesty a sport. Moderní, lehké, funkční, kvalitní a ideálně s mnoha vychytávkami. Nakupuje často v obchodech s outdoorovým vybavením a toto zavazadlo nosí i do města nebo do práce, zkrátka kamkoliv potřebuje. Střelci si obvykle moc nepotrpí na formální eleganci, ale když je potřeba, volí spíše jednoduché, praktické a nenápadné kousky, které budou vkusnými doplňky, nic přehnaného. Dobrý vkus rozhodně mají, dobře vědí, co se na jakou příležitost hodí a nedělá jim problém se dokonale přizpůsobit. Líbit se jim mohou i výrazné barvy a extravagance jim nevadí.

     

    VIDEO: Horoskopy: Sport podle znamení

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskopy: Sport podle znamení • Videohub

  • 10.

    Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

    Kozoroh
    Kozoroh
    Autor: istock.com
    Kozoroh je na tom podobně s kabelkami a taškami jako Panna. Hlavně aby se všechno potřebné vešlo, má rád kvalitu, střízlivý a elegantní vzhled, spíše klasiku nebo také retro a vintage styl. Hodí se k němu dostatečně prostorné kožené kabelky na všechny příležitosti, v létě si užije i nošení rozevlátých plátěných či háčkovaných kabelek, výjimečně i etno či boho styl, anebo je mu vlastní sportovní batoh na hory, výlety a do terénu, podobně jako to má Střelec. Určitě se rád pochlubí kabelkou ke konkrétnímu outfitu, ale nejraději má jednu oblíbenou tašku, kterou nosí takřka do rozpadnutí, protože si k ní vytvoří jistou vazbu a je na ni zvyklý. Muži to mají podobně, a to se svými batohy, anebo pánskými koženými taškami. Kozoroh má s kabelkou vztah a nerad tašky střídá.

     

  • 11.

    Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

    Vodnář
    Vodnář
    Autor: istock.com
    Zato Vodnář je pravý nevěrník, většinou totiž střídá více kabelek a tašek, často popadne to, co vidí a pak se diví, že si nepřendal důležité věci z jedné kabelky do druhé. Vodnář, který má blízko ke Kozorohovi to má stejně jako on a raději nosí jednu tašku, batoh či kabelku a moc neřeší, že už je třeba taška v katastrofálním stavu a má svoje nejlepší léta za sebou. Vodnáři v podstatě moc neřeší vzhled kabelky, mají rádi svoje oblíbené kousky, které jsou zároveň praktické a něčím zvláštní či zajímavé. Opravdu dobře se k Vodnářům hodí etno styl, přírodní tašky, ruční výroba, recyklované materiály nebo sportovní batohy. Mají rádi lehkost, vzdušnost, barevnost, originalitu a nápaditost. Jsou schopni nosit opravdu cokoliv, co jen trochu připomíná kabelku.

     

  • 12.

    Ryby (21. 2. - 20. 3.)

    Ryby
    Ryby
    Autor: istock.com
    Ryby milují romantické kabelky, moderní taštičky, vše v designu vody, moře a ve studených vodních barvách, nejčastěji zelenkavé, tyrkysové, nebo třeba v námořnickém stylu či s motivem lodiček. Dávají přednost přírodním materiálům, ručně šitým taškám, etno taškám a batohům, nebo moderním, zajímavým a originálním kabelkám, které mohou být klidně drahé a dokážou hned upoutat pozornost. Ryby potřebují větší tašky, kam se toho více vejde, nevadí jim ani vintage a retro styl, jde hlavně o emoce a to, že se jim taška líbí a přirostla jim k srdci. Ryby upřednostňují to, co se jim líbí na úkor toho, co je vhodné, funkční a praktické.

     

Autor: Taťána Kročková

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz