Čtvrtek 19. září 2024
Svátek slaví Zita, zítra Oleg
Polojasno 22°C

Nesnášejí pondělí! Těchto 5 znamení zvěrokruhu trpí na začátku týdne nejvíce

/
  • Kdo opravdu nesnáší pondělí?
    Kdo opravdu nesnáší pondělí? (istock.com)
    16. září 2024 ● 05:45

    Pro mnohé z nás je pondělí synonymem začátku nového pracovního týdne. Zatímco někteří se na nějí těší jako na příležitost začít znovu, jiní ho považují za jeden z nejtěžších dnů v týdnu. Některá znamení zvěrokruhu však mají obzvlášť silný odpor k pondělí. Která to jsou?

  • 1.

    Rak (22. 6. - 22. 7.)

    Rak
    Rak
    Autor: istock.com
    Raci jsou citliví a často velmi vázaní na domov a rodinu. Víkendy pro ně představují čas strávený s nejbližšími nebo v bezpečí jejich oblíbených míst, kde mohou čerpat energii. Jakmile však pondělí dorazí, musí se vrátit do reality plné povinností, což pro ně může být psychicky náročné. Rakům se často nedaří rychle přizpůsobit změnám a pondělí pro ně znamená přechod z jejich komfortní zóny zpět do stresujícího světa.

     

     

    VIDEO: Helen Stanku: Jak si přivolat bohatství?

    Video
    Video se připravuje ...
    Helen Stanku: Jak si přivolat bohatství? • Videoredakce ženských titulů

  • 2.

    Ryby (20. 2. – 20. 3.)

    Ryby
    Ryby
    Autor: istock.com
    Ryby jsou znamení známé pro svou citlivost a snění. Mají sklon žít ve vlastním světě plném fantazií a emocí, což z nich dělá únikáře od reality všedních dní. Víkend pro ně představuje čas pro reflexi, umění a klid. Když přijde pondělí, Ryby mají problém vrátit se do každodenní rutiny, kde se očekává, že budou racionální a soustředění. Z toho důvodu často trpí na začátku týdne, kdy jejich snová povaha naráží na tvrdou realitu.

     

  • 3.

    Býk (21.4. - 21.5.)

    Býk
    Býk
    Autor: istock.com
    Býci jsou známí svou láskou k pohodlí, stabilitě a relaxaci. Víkend je pro ně ideální čas na to, aby si užili pohodové chvíle a věnovali se činnostem, které jim přinášejí radost a klid. Pondělí pro ně znamená návrat k povinnostem, pracovnímu stresu a aktivitám, které narušují jejich pohodlný rytmus. Býci často začínají pondělí s velkým odporem, protože se cítí odtrženi od svých pohodových víkendových rutin.

     

     

    VIDEO: Magie zrcadel: Helen Stanku

    Video
    Video se připravuje ...
    Magie zrcadel: Helen Stanku • Videoredakce ženských titulů

  • 4.

    Lev (23. 7. - 22. 8.)

    Lev
    Lev
    Autor: istock.com
    Lvi milují být středem pozornosti a víkend často využívají k setkávání s přáteli a užívání si společenského života. Pondělí však pro ně znamená návrat k rutině, kde se může stát, že ztratí svou zářivou roli a musí se věnovat méně zajímavým věcem. Lvi milují svobodu a pondělní povinnosti pro ně představují ztrátu kontroly nad svým časem a energií, což je může demotivovat.

     

     

     

  • 5.

    Štír (24. 10. - 22. 11.)

    Štír
    Štír
    Autor: istock.com
    Štíři jsou znamení, která milují intenzitu, vášeň a hloubku ve všech aspektech života. Během víkendu mají příležitost věnovat se svým zájmům, relaxaci nebo duchovnímu hledání. Když přijde pondělí, cítí, že musí potlačit svou intenzitu a přizpůsobit se povrchnějším povinnostem a rutinním úkolům, což jim často nevyhovuje. Štíři nemají rádi povrchnost a rutinu, kterou pondělí přináší, což z tohoto dne dělá jeden z nejtěžších v týdnu.

     

Autor: Zuzana Hrušková

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz