Pondělí 9. září 2024
Svátek slaví Daniela, zítra Irma
Zataženo, déšť 20°C

Nemají rádi spěch a shon. Toto jsou 3 nejlínější znamení zvěrokruhu

/
  • Kdo nemá rád spěch a shon?
    Kdo nemá rád spěch a shon? (istock.com)
    2. srpna 2024 ● 06:00

    Někteří lidé jsou akční, chvíli neposedí a potřebují neustále nějakou akci. A pak jsou tací, kteří mají rádi svůj klid, nespěchají a zbytečný shon je stresuje. Která 3 znamení zvěrokruhu patří mezi ta nejlínější?

    Astrologie nám často poskytuje fascinující pohled do různých charakterových rysů, které mohou být spojeny s jednotlivými znameními zvěrokruhu. Mezi těmito rysy je i tendence k lenosti a láska k pohodlí a klidu. Zde je pohled na znamení, která se obecně považují za nejlínější a nejvíce milující svůj klidný tempo.

  • 1.

    Býk (21. 4. - 21. 5.)

    Býk
    Býk
    Autor: istock.com
    Býci jsou známí svou láskou k pohodlí a stabilitě. Tito lidé mají tendenci užívat si jemnější stránky života, jako je dobré jídlo, pohodlné prostředí a lenošení. Býkům vládne planeta Venuše, což přispívá k jejich touze po hezkých věcech a klidu. Nejsou to lidé, kteří by se hnali za neustálým pohybem a aktivitou. Rádi si užívají svého času v klidu, obklopeni pohodlím svého domova.

     

     

     

    VIDEO: Velký letní horoskop

    Video
    Video se připravuje ...
    Velký letní horoskop • Týdeník horoskopů

  • 2.

    Rak (22. 6. - 22. 7.)

    Rak
    Rak
    Autor: istock.com
    Raci jsou vodní znamení, která se vyznačují svou citlivostí a potřebou bezpečí. Tito jedinci milují svůj domov a často preferují klidné prostředí, kde se mohou cítit v bezpečí a komfortu. Jejich potřeba emoční stability a pohody často vede k tomu, že si cení klidných chvil o samotě nebo v kruhu blízkých přátel a rodiny. Raci nejsou ti, kteří by se hnali za dobrodružstvím; raději si užívají domácí pohody.

     

     

  • 3.

    Váhy (23. 9. - 23. 10.)

    Váhy
    Váhy
    Autor: istock.com
    Váhy, stejně jako Býci, jsou ovládány Venuší, což jim dává silnou touhu po harmonii a kráse. Váhy mají rády rovnováhu ve všech aspektech svého života, což zahrnuje i čas na odpočinek a relaxaci. Milují klidné prostředí a často se vyhýbají konfliktům a stresovým situacím. Pro Váhy je důležité mít čas pro sebe, kde mohou načerpat energii a udržet si svůj vnitřní klid.

     

     

    VIDEO: Přátelství podle znamení

    Video
    Video se připravuje ...
    Přátelství podle znamení • Videohub

  • 4.

    Ryby (21. 2. - 20. 3.)

    Ryby
    Ryby
    Autor: istock.com
    Ryby jsou známé svou citlivostí a hlubokým vnitřním životem. Toto vodní znamení často uniká do svého světa snů a fantazie, kde mohou být mimo dosah každodenního stresu. Rybám vládne Neptun, planeta iluzí a spirituality, což je činí náchylnými k tomu, aby si užívaly čas o samotě, kde mohou meditovat a přemýšlet. Ryby nejsou známé svou pracovitostí, ale spíše svou schopností relaxovat a užívat si klidného tempa života.

     

Autor: Zuzana Hrušková, Martina Miláčková

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz