Pondělí 9. září 2024
Svátek slaví Daniela, zítra Irma
Polojasno 30°C

Nesnášejí horko! 5 znamení zvěrokruhu, která se už teď těší na zimu

/
  • Která znamení zvěrokruhu nesnášejí horko?
    Která znamení zvěrokruhu nesnášejí horko? (istock.com)
    1. srpna 2024 ● 05:30

    Léto je synonymem prázdnin, dovolených a dlouhých slunečných dnů. Jsou ale tací, kteří vysoké teploty a jasnou oblohu nemají moc v lásce. A patří mezi ně, možná překvapivě, těchto 5 znamení zvěrokruhu.

  • 1.

    Rak (22. 6. - 22. 7.)

    Rak
    Rak
    Autor: istock.com
    Raci jsou znamení vodního živlu a mají tendenci upřednostňovat chladnější a vlhčí prostředí. Horké letní dny je často unavují a způsobují jim nepohodlí. Raci milují domácí pohodu a klid, který jim zima přináší. Teplý čaj, měkká deka a praskající oheň v krbu jsou přesně to, co Raci potřebují k pocitu bezpečí a komfortu.

     

     

     

    VIDEO: Velký letní horoskop

    Video
    Video se připravuje ...
    Velký letní horoskop • Týdeník horoskopů

  • 2.

    Panna (23. 8. - 22. 9.)

    Panna
    Panna
    Autor: istock.com
    Panny jsou známé svou pečlivostí a smyslem pro detail. Horké počasí může narušit jejich pečlivě naplánované rutiny a způsobit, že se cítí neklidně. Zimní měsíce jim umožňují soustředit se na vnitřní činnosti, jako je čtení, studium nebo organizace domácnosti. Panna ocení chladnější počasí, které jim poskytuje klid a prostor pro jejich mentální aktivity.

     

     

     

  • 3.

    Štír (24. 10. - 22. 11.)

    Štír
    Štír
    Autor: istock.com
    Štíři jsou intenzivní a tajemní. Horko a světlo léta často nesouvisí s jejich temnější a hlubší povahou. Raději se ponoří do ticha zimních nocí, kde mohou rozjímat a přemýšlet. Pro Štíry je zima obdobím, kdy mohou být sami sebou a věnovat se introspekci bez rušivých vlivů slunce a tepla.

     

     

     

    VIDEO: Přátelství podle znamení

    Video
    Video se připravuje ...
    Přátelství podle znamení • Videohub

  • 4.

    Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

    Kozoroh
    Kozoroh
    Autor: istock.com
    Kozorozi, jako znamení zemského živlu, preferují stabilitu a jistotu, kterou jim zimní období poskytuje. Nevadí jim chlad a sníh, naopak je vítají jako výzvu. Kozorozi jsou ambiciózní a pracovité znamení, které využívá zimní měsíce k dosažení svých cílů a plánů. Horké počasí může Kozorohům připadat rozptylující a neproduktivní.

     

     

     

  • 5.

    Ryby (21. 2. - 20. 3.)

    Ryby
    Ryby
    Autor: istock.com
    Ryby, stejně jako Raci, patří k vodním znamením a upřednostňují chladnější a vlhčí prostředí. Horko a přímé slunce je často unavují a způsobují, že se cítí nesvůj. Zima přináší Rybám klid a možnost snít a tvořit v tichu a pohodlí svého domova. Ryby často nacházejí inspiraci v zimní krajině a milují klidné, zasněžené scenérie.

     

     

     

Autor: Zuzana Hrušková

Klíčová
slova

astročlánky

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz