Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Kdo dělá ze všeho velké drama? Těchto pět znamení si libuje v přehánění

/
  • (iStock)
    25. srpna 2021 ● 06:00

    Všichni se občas můžeme nechat unést a chovat se dramaticky. Třeba když si přečteme nějakou zprávu na sociálních sítích a doslova nás zvedne ze židle. A určitě to není žádná ostuda. Jsou ale lidé, kteří se chovají jako na divadelních prknech neustále, a pro něž je drama úplně cokoli, třeba rozbitá sklenička, přelomená rtěnka v kabelce nebo nečekaný déšť.

    To, jak se chováte v konkrétních situacích, hodně záleží i na tom, v jakém slunečním znamení jste se narodili. A také v jakém postavení byla vládnoucí planeta v den vašeho narození. Někdy jsou planety „postaveny“ tak, že sklon k dramatičnosti a přehánění vás bude provázet neustále. Kterých pět znamení rádo přehání?

  • 1.

    Blíženci (21. května-20. června)

    Blíženci

    Blíženci jsou jedním z nejdramatičtějších znamení zvěrokruhu a nemá smysl o tom diskutovat. Je to prostě tak. Na všechny podněty a situace, s nimiž se setkají, reagují často velmi přehnaně, protože jejich vládnoucí planeta Merkur jim to dala do vínku. Merkur vládne komunikaci, a kvůli tomu Blíženci nepřetržitě komunikují a jsou schopni toho říct hodně a rychle. Dokážou udělat z komára velblouda a zvracet na efekt před lidmi, které ani neznají. Blíženci, co říct víc? Jinak jsou ale roztomilí.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

  • 2.

    Lev (23. července-22. srpna)

    Lev

    Lev je bezesporu dalším na seznamu dramatických umělců, kteří by zasloužili cenu za umělecký přínos. Možná to ale ani není šokující informace. Lvi jsou rádi a často v centru pozornosti, a pokud jde o výbuchy nadšení, nebo naopak šoku, nemůže se jim nikdo divit. Vládne jim Slunce, což z nich dělá přirozené umělce s velkou energií, která se musí někde projevit a vybít. Pořádání show je lví zábava, a když je z ní navíc melodrama, o to je to lepší. Jejich dramatické výstupy přitáhnou absolutně kohokoli, a navíc jsou velmi nakažlivé.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Lev • Videohub

  • 3.

    Váhy (23. září-22. října)

    Váhy

    Váhy milují luxus a potěšení z hezkých věcí, a to z nich dělá jedno z nejdramatičtějších znamení zvěrokruhu. A Váhy se za to ani trochu nestydí, proč taky? Svou mimořádnost plně využívají prostřednictvím špičkových věcí, kterými se obklopují. Kvůli nim jsou ale nastaveny tak trochu na přehánění. Ale ani jim se nelze divit, jejich vládnoucí planetou je Venuše, planeta krásy a potěšení, což znamená, že se Váhy mohou někdy chovat ve stylu „všechno, nebo nic“. Což taky dělají, proto to vypadá, že je spousta věcí „drama“. Chtějí to nejlepší z nejlepšího a chovají se, jako by patřily mezi nejjasnější hvězdy. Uvědomte si, že Váhy jsou společenské a život je pro ně kolotoč šťavnatých skandálů.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Váha • Videohub

  • 4.

    Střelec (22. listopadu-21. prosince)

    Střelec

    Střelec je obvykle první, kdo se dozví, co se děje, pokud jde o nejnovější drby. Jejich odvážný a ohnivý přístup spojený s láskou ke všem zábavným věcem zvyšuje žízeň po „divadelních představeních“. O Střelcích se říká, že jsou to podvodníci zvěrokruhu, kteří mají tendenci zapojovat se často do dramatických situací. Může za to jejich přirozená zvídavost a taky jejich vládnoucí planeta Jupiter, což je planeta intelektuální expanze a zvědavosti. Není divu, že Střelci se někdy chovají jako nejlepší dramatičtí umělci.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

  • 5.

    Ryby (19. února-20. března)

    Ryby

    Ryby jsou emocionální snílkové, kteří lítají v oblacích. Ale když v oblacích uvězněny nejsou, mohou se v běžném životě chovat poněkud přehnaně. To, že žijí ve vlastní vytvořené fantazii, je pravděpodobně důvod, proč mají tendenci dodávat životu shakespearovskou kvalitu. To v praxi znamená, že mají tendenci přikrášlovat situace a uvíznout v říši snů. Bohužel to může způsobit tření s nejbližším okolím, které začne přemýšlet, jestli to, co říkají a předvádějí, je autentické, nebo je to pouze první dějství z shakespearovského dramatu.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Ryba • Videohub

     

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Letní horoskop pro jednotlivá znamení od astroložky Boháčové • Videohub

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz