Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Všeználci horoskopu: 4 znamení, která k tomu mají sklon

/
  • Všeználci jdou lidem pořádně na nervy.
    Všeználci jdou lidem pořádně na nervy. (profimedia)
    12. října 2021 ● 06:00

    Existují lidé, kteří mají pocit, že vědí všechno nejlépe. Názor ostatních lidí je ve skutečnosti nezajímá a jsou zahledění do sebe a narcistní. Takoví lidé mají pocit, že jsou nadřazení všem ostatním a vědí všechno o všem. Necítí potřebu se před někým ospravedlňovat. Takoví lidé často působí jako všeználci a svým přístupem a chováním lidi iritují.

  • 1.

    Lev

    Lev
    Lvi mají božský komplex! Mají pocit, že jsou lepší než všichni ostatní, a proto mají ve všem vždycky pravdu. Na názory ostatních neberou příliš ohled a mají tendenci dělat to, co si myslí, že je nejlepší.

  • 2.

    Panna

    Panna
    Jelikož jsou Panny posedlé dokonalostí a vnímají se jako všeználci, mají tendenci působit jako někdo, kdo je snobský a arogantní. Necítí potřebu se někomu vysvětlovat a mají pocit, že se nikdy nemohou v ničem mýlit.

  • 3.

    Střelec

    Střelec
    Střelci bez ohledu na to, jak skromně se mohou jevit, mají pocit, že jsou lepší než všichni ostatní. Mají pocit, že mají vlastnosti a rysy, které žádné jiné znamení nemá, a proto je jejich názor lepší.

  • 4.

    Ryby

    Ryby
    Lidé narození ve znamení Ryb jsou si vědomi toho, že jsou jiní než většina lidí. Tato nekonvenčnost je nutí myslet si, že vědí všechno lépe. Mají pocit, že jsou moudřejší a rozumnější než většina lidí.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz