Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Poznáte, že vám partner zahýbá? Na tyhle signály si dejte pozor

/
  • (Shutterstock)
    29. září 2021 ● 06:00

    Máte zvláštní pocit, že vám partner něco zatajuje nebo není upřímný? Jste si téměř jistá, že vám lže a podvádí vás? Vždycky to samozřejmě nemusí být pravda, nicméně existují určité signály, které mohou napovědět, že s jeho věrností není všechno v nejlepším pořádku.

    Samozřejmě, že chlap, který podvádí, se většinou snaží všechno zamaskovat a ututlat. Zvláště pokud vás nechce ztratit. Jakmile se objeví podezření, všechno, co ten druhý udělá (nebo neudělá) se zdá být podivné. Jak zjistit pravdu? Jak se chovají jednotlivá znamení zvěrokruhu v případě, že vás podvádějí? Je vám to povědomé? Tak pozor, raději zbystřete.

  • 1.

    Beran

    Beran

    Pokud Beran zahýbá, obvykle reaguje až moc agresivně, pokud ho obviníte nebo když je skutečně vinen. Takže, pokud je váš partner Beran opravdu naštvaný, místo aby se zasmál a chytnul vás za ruku, má pravděpodobně důvod být namíchnutý, protože skutečně něco provedl. Co, to ví on sám nejlépe.

     

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

  • 2.

    Býk

    Býk

    Pokud podvádějí Býci (nebo něco tají), začnou se chovat atypicky, nejistě a jsou více žárliví. Přehnaná žárlivost, která není roztomilá, je příznak toho, že Býk sám něco skrývá, tak se snaží „hodit“ to na vás.

     

     

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Býk • Videohub

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci

    Je váš partner Blíženec, který vám často říká, abyste se mu nekoukali přes rameno, když drží v ruce telefon? Když začne tohle říkat Blíženec, je to velmi, velmi podezřelé. Blíženci totiž obvykle svoje informace před svým partnerem neschovávají, naopak je rádi sdílejí. Začnou je skrývat až tehdy, když mají důvod je skrývat.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

  • 4.

    Rak

    Rak

    Raci jsou citlivé bytosti, které jsou velmi rodinně založené. Jsou rádi, pokud mohou trávit co nejvíce času se svými partnery. Jakmile se ale najednou začnou společným chvílím vyhýbat a vymlouvají se na práci nebo cokoli jiného, je to signál, že něco tají a že vám něco nechtějí říct. Rozhlédněte se, není na obzoru někdo jiný?

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Rak • Videohub

  • 5.

    Lev

    Lev

    Když něco skrývá Lev, začne se chovat ještě víc pánovitě a používá argumenty, aby odvrátil pozornost od toho, co dělá za vašimi zády. Lev se s vámi raději popere nebo pohádá, jen aby co nejdéle skryl svoje tajemství. Na druhou stranu je Lev jako král všeho, čestný a hrdý, takže dlouho vám nevěrný nebude (pokud je), a přizná se.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Lev • Videohub

  • 6.

    Panna

    Panna

    Pokud zahýbají Panny, většinou se začnou chovat chladněji. Jsou jinak totiž velmi laskavé a citlivé, a když vás milují, udělaly by, co by vám na očích viděly. Ochlazení a nezájem jsou tedy důkazem, že muž Panna má něco, co nechce, abyste zjistila. Jakmile tedy z jejich hlasu zmizí emoce, zbystřete, je tu možná nějaká jiná.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Panna • Videohub

  • 7.

    Váhy

    Váhy

    Pokud se Váhy několikrát zeptají svého partnera, proč jim nevěří, je to podezřelé a zřejmě důvod, že opravdu zahýbají. Váhy jsou mistry ve lhaní, jde jim to skvěle, a zvláště tehdy, když cítí, že by na ně mohlo něco prasknout. To samozřejmě nechtějí dopustit, tak lžou a budou s vámi emocionálně manipulovat, abyste se cítila viníkem vy.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Váha • Videohub

  • 8.

    Štír

    Štír

    Pokud něco skrývají Štíři, pak to dávají své partnerce dost ošklivě najevo. Nemají problém ji urážet, komentovat její inteligenci, vzhled, oblečení, prostě cokoliv. Pokud to váš partner Štír začal dělat, buďte si jistá, že se tím snaží rozptýlit vaši pozornost jiným směrem.

     

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

  • 9.

    Střelec

    Střelec

    Muži Střelci se obvykle prozradí sami. Střelec je tak trochu dobrodruh, kterého dobrodružství rajcuje, takže nemá potřebu něco skrývat. Pokud tedy podvádí, pravděpodobně mu najdete v kapsách lístečky s telefonním číslem, rtěnku obtisknutou na límečku košile nebo poškrábaná záda. Hm, tyto jasné stopy asi jen těžko vysvětlí.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

  • 10.

    Kozoroh

    Kozoroh

    Nevěrný Kozoroh vám začne v případě podezření lhát a předhazovat vinu na vás. Je pro něj typická věta: Ty mi máš, co tak říkat! Bude se ze všech sil přistihnout vás při lži, pak vyjde ze všeho jako vítěz on. Pokud se ještě nevěra neprovalila zcela, bude se k vám chovat navíc méně důvěřivě.

     

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Kozoroh • ABL

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář

    Vodnář, který lže a podvádí, může působit velmi přesvědčivě, protože když lže, tváří se klidně a chladně, i když se vám dívá do očí. Žádné emoce, pocení nebo obavy v jeho očích nenajdete. Jestli ho chcete načapat při lži, pravděpodobně se vám to podaří až tehdy, když dojde k citovému ochlazení, které začnete citelně vnímat.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Vodnář • Videohub

  • 12.

    Ryby

    Ryby

    Ryby jsou velmi emocionální, takže pokud muž Ryba podvádí, většinou se cítí špatně a trápí ho špatné svědomí. Když vám začne lhát, bude cítit takovou vinu, že se z něj stane Ježíšek a bude vám kupovat dárky, začne dobrovolně vysávat koberec nebo odnášet smetí do popelnice.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Ryba • Videohub

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz