Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Kdo ze zvěrokruhu má svatou trpělivost? Je to těchto pět znamení

/
  • (iStock)
    3. května 2023 ● 06:00

    Být trpělivý je pro spoustu lidí velká výzva. Ne pro každého je trpělivost ctnost a musí se ji celý život učit. Jen málokdo dostal do vínku trpělivost od narození. Přesto najdeme ve zvěrokruhu pět znamení, která tuhle přirozenou schopnost mají a mohou ji ostatní s přehledem učit.

    Trpělivost má obrovskou moc a sílu, protože díky trpělivosti dokážeme často získat to, o co bychom kvůli zbrklosti jinak přišli. Čelit výzvám je většinou efektivnější, pokud se k nim postavíme právě s trpělivostí. Ta se dá samozřejmě natrénovat nejrůznějšími cvičeními, ale někteří lidé ji mají vrozenou. Kdo k nim patří?

  • 1.

    Býk

    ...

    Býci můžou druhým připadat jako největší milovníci večírků, ale uvnitř jsou tiší, opatrní a trpěliví. Než s někým navážou vztah, pomalu a trpělivě si ho prověří, aby měli jistotu, že se na něj mohou spolehnout a důvěřovat mu. Býci jsou jako tank a někdy se zdá, že nemají žádné emoce, protože dokážou ujít jakoukoli vzdálenost bez ohledu na to, jak dlouho jim to bude trvat. Mají tvrdou palici a když by někdo vyhlásil soutěž, kdo vydrží nejdéle, vyhrají právě oni. Díky trpělivosti jsou vytrvalí a nikdy se nevzdají.

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Býk

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Býk • Videohub

  • 2.

    Kozoroh

    ...

    Kozorozi jsou známí tím, že potřebují ve všem vynikat. Jsou stabilní dříči, kterým jde o to, být nejlepší. A to by bez svaté trpělivosti nešlo ani omylem. Radši si dají na čas, než aby něco uspěchali a neuspěli. To by pro ně byla větší rána než si počkat o měsíc déle. Umí si nejen počkat, ale taky skvěle naplánovat. Nesnášejí totiž chyby, zvláště ty, kterým se dá předejít. Jsou tedy taky opatrní. Trpělivý je Kozoroh i v případě hledání životního partnera. Právě na něj sedí rčení: Kdo si počká, ten se dočká.

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Kozoroh

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Kozoroh • ABL


  • 3.

    Štír

    ...

    Štíři jsou mistři ve vyčkávacích hrátkách. To samozřejmě vyžaduje čas a trpělivost. Štíři udělají cokoli, aby dosáhli výsledku, který požadují. Jsou dobří plánovači a připomínají tak trochu predátora, který čeká, až se vrhne na svou kořist. Hned máte představu o tom, jak moc je Štír trpělivý. Když to bude potřeba, bude čekat tak dlouho, až získá to, co chce. Protože je vodní znamení, dokáže se přizpůsobit všem situacím. Pozor, jejich schopnost být trpělivý se projevuje i v případě, že plánují pomstu. Potichu čekají, dokud si vše neověří a nevyjasní, a teprve pak zaútočí.

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Štír

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

  • 4.

    Váhy

    ...

    Váhy touží po harmonii a spravedlnosti. Jsou tedy celoživotně trpělivé, aby dosáhly harmonie. Raději si počkají, než aby došlo ke konfliktu nebo k nerovnováze. Budou klidně a trpělivě naslouchat komukoli, i když jim bude rozhovor připadat nudný, než aby ho přerušili. To by totiž bylo neslušné a Váhy takové být nechtějí, navíc nechtějí vyvolat nelibost a třeba i konflikt. Jsou laskavé a slušné, což vyplývá právě z jejich neuvěřitelné trpělivosti.

     

    Obecná charakteristika znamení - Váha

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Váha • Videohub

  • 5.

    Panna

    ...

    Panny jsou trpělivé, protože jsou to velké perfekcionistky. Dokonalost přece nepřijde okamžitě, ani Řím nebyl postaven za jeden jediný den. Pokud tedy Panny usilují o dokonalost, musí si na ni prostě počkat. Panny vždy dělají vše, co směřuje k dosažení jejich cílů. To obvykle zahrnuje výzkumy, studium a hledání nových informací a spoustu, spoustu práce. Jedině díky trpělivosti jsou Panny takové, jaké jsou. Když by nebyly trpělivé, byly by frustrované, ale taková jejich nátura není.

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Panna

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Panna • Videohub

Autor: Ivana Ašenbrenerová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz