Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Poznáte, že pro vás není ten pravý? Odpověď najdete ve vašem znamení zvěrokruhu

/
  • (iStock)
    2. května 2023 ● 06:00

    Když se k vám někdo nehodí, podvědomě to víte, ale někdy delší dobu trvá, než si to připustíte. Nezáleží na tom, s kolika lidmi chodíte nebo máte vztahy, možná strávíte roky hledáním toho jednoho. Abyste si ušetřili zármutek, je důležité si uvědomovat signály toho, že to není on.

    Dráždí vás na určité úrovni všechno, co dělá, nebo nikdy nejsou s vámi, když je potřebujete? Nikdo nechce být s někým, kdo ho zdržuje nebo má kvůli němu špatný pocit. Pokud máte podezření, že osoba, se kterou jste, je pro vás špatná a nikdy se nestane tím, s kým byste chtěli zestárnout, možná je načase se na váš vztah pořádně podívat a hledat odpovědi v astrologii. Jak tedy poznáte podle znamení, že není ten pravý?

  • 1.

    Kozoroh

    beran

    Není pro vás ten pravý, pokud ve vás neprobouzí vášeň. Jako Beran jste vášnivý člověk a potřebujete partnera, který je schopen akceptovat vaši energetickou úroveň a vaše nadšení pro život. Pokud se spokojí s tím, že se pořád dívají na televizi nebo koukají do svého iPadu místo toho, aby s vámi šli ven a zažívali třeba jen mini dobrodružství, pak nejsou pro vás. Potřebujete někoho, kdo vás vzruší fyzicky i emocionálně. Nechcete někoho, kdo nikdy nevyroste nebo nevystoupí ze své komfortní zóny, protože byste se s ním nudili.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Berana: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

     

  • 2.

    Beran

    býk

    Není pro vás pravý, pokud tvrdošíjně odmítá dát vám to, co potřebujete. Pokud se cítíte špatně na duši, potřebujete někoho, komu byste se mohli vyplakat na rameni. Stejně tak potřebujete někoho, kdo vám stojí pevně za zády, abyste se cítili sebejistě a šli za svými sny. Pokud se odmítá smát vašim vtipům nebo vás nepochválí, když potřebujete trochu zvýšit sebevědomí, není to chlap pro vás. Nechcete partnera, kvůli kterému se budete cítit nejistě a nebudete mít pocit bezpečí, chcete někoho, kdo vás povzbudí a podpoří.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Býka: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

     

  • 3.

    Býk

    blíženci

    Víte, že to není on, pokud je příšerný posluchač, neumí s vámi mluvit a je prostě nudný. Jako Blíženec ožijete, když jste uprostřed fascinující konverzace a potřebujete tedy partnera, který je schopen si s vámi vyměňovat nápady i dojmy. Pokud se váš partner zdá znuděný nebo vás neustále vyrušuje, není to dobré. Nejhorší je však někdo, kdo nemá, co zajímavého říct. Takže s takovým člověkem zřejmě nebudete šťastní.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Blížence: Jaké znamení se k nim hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 4.

    Blíženci

    rak

    Víte, že to není on, pokud se kvůli němu budete cítit hloupě za to, že máte a dáváte najevo své city. Je v pořádku, pokud je to někdo, kdo s emocemi neumí moc zacházet, ale neměl by se snažit, abyste se cítili špatně za to, že vy emoce máte a že o nich chcete mluvit. Nezavírejte tu část sebe, která věci cítí, prostě se ho zbavte. Máte plné právo cítit všechno, co cítíte, a pokud to ten druhý nechce nebo nemůže přijmout, není to vaše spřízněná duše.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Raka: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

     

  • 5.

    Rak

    lev

    Není pro vás ten pravý, když vás nutí dělat všechno. Někdy přemýšlíte, jestli byste vy dva někdy něco vůbec podnikli, když byste rozhodování nechali na něm. Jestli musí být všechno podle něj, včetně schůzek, jídla, aktivity a domácích prací, neudělat všechno plánování pro všechno, včetně dat, jídel, aktivit a domácích prací, pak hledejte jinde. Je to opravdu jen pijavice, která z vás vysává životodárnou krev. Odmítá se dostat na vaši úroveň a čím déle s ním budete, tím je pravděpodobnější, že vás stáhne k sobě.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Lva: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 6.

    Lev

    panna

    Víte, že to není on, pokud vám jeho bezmyšlenkovitost způsobuje úzkost. Jste velmi citliví a pokud nikdy nepřemýšlí, než promluví, nebo ignoruje všechny vaše preference a pravidla, musíte ho pustit. Máte rádi věci na svém místě, a když si je půjčí a nikdy je nevrátí tam, kam patří, je to pro vás jen další frustrace. Partner, který nebere v úvahu, jak na vás jeho chování působí, není pro vás ten pravý.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Pannu: Jaká znamení se k ní hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

     

  • 7.

    Panna

    váhy

    Víte, že to není on, pokud ve vás vyvolává pocit úzkosti z toho, že se neustále snaží něco řešit, je kontroverzní a miluje konflikty. Vy jako Váha chcete harmonii, nesnášíte zbytečné hádky. Život v papiňáku ho může sice bavit, ale není to něco, co baví vás. Nemůžete vystát konflikt kvůli konfliktu, takže vztah s člověkem, který neustále konfrontuje lidi, jen aby získal pozornost, je nevhodný partner pro vaši harmonickou duši. Musíte se ho zbavit, než se budete cítit nepříjemně.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Váhy: Jaká znamení se k nim hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 8.

    Váhy

    štír

    Není to ten pravý, pokud si s vámi pořád jen hraje. Někdy to může být zábavné, ale jindy je to už za hranou, a to vás vyvádí z rovnováhy. Jak můžete vybudovat vztah na vratkých základech? Zábava není jediná důležitá věc, kterou partneři potřebují. Potřebujete někoho, kdo je k vám přímočarý a kdo se postará o to, abyste věděli, jak moc vás zbožňuje. Když nevíte, jestli to s vámi myslí vážně, nehodí se pro vás.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Štíra: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 9.

    Štír

    střelec

    Víte, že to není on, pokud začne intenzivně žárlit téměř na všechno. Jste velmi nezávislí a nemůžete být s někým, komu vaše touha po svobodě a dobrodružství vadí nebo kdo nechápe, že když chatujete s cizím člověkem, neflirtujete. Člověk, který nerozumí, že váš svobodný duch potřebuje prostor, není pro vás vhodný. Čím déle s ním budete, tím více se vás bude snažit ovládat.

     

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Střelce: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

     

  • 10.

    Střelec

    kozoroh

    Pokud máte pocit, že s partnerem nemůžete být sami sebou a že celá vaše osobnost musí být pečlivě vyladěna, nejste ve správném vztahu. Pokud se neustále snažíte vypadat perfektně, zajímáte se o věci, které zajímají jeho a snažíte se být tím, co si on představuje, nehodí se k vám. Jakmile s ním nemáte pocit, že se můžete zcela uvolnit, aniž byste se kvůli tomu hodiny trápili, vycouvejte ze vztahu co nejdřív, jinak budete celý život jen hrát roli dokonalé ženy.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Kozoroha: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 11.

    Kozoroh

    vodnář

    Víte, že jste se špatnou osobou, když vás prostě vůbec nechápe. Jako byste na něj pořád mluvili cizím jazykem a on neměl překladatele. Pokud nemáte partnera, který rozumí vaší brilantní a inovativní mysli, budete s tímto vztahem nespokojeni. Čím více se snažíte mu něco vysvětlit a on to stále nebude chtít pochopit, tím více budete frustrovaní. Potřebujete někoho, kdo vás podpoří, nejen z lásky, ale protože rozumí tomu, co děláte.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Vodnáře: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 12.

    Vodnář

    ryby

    Víte, že to není on, když neustále využívá vaší nezištnosti a štědrosti. Pokud mu jde jen o sebe a nikdy na vás ani nepomyslí, jen když něco potřebuje, musíte ho nechat plavat. Vy se svou citlivou duší možná věříte na druhé šance, ale když mu dáváte stále další šanci a on vás stále využívá, nebude to klapat. Musíte si stát za svým a říct ne. Jakmile mu přestanete dovolovat, aby po vás šlapal, pravděpodobně odejde ze vztahu sám. Hlavně toho nelitujte.

     

     

     

Autor: Ivana Ašenbrenerová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz