Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pozor na hádky: Kterým znamením hrozí v květnu konflikty s partnerem či kamarádkou?

/
  • Kdo bude v květnu náchylnější k hádkám podle znamení zvěrokruhu?
    Kdo bude v květnu náchylnější k hádkám podle znamení zvěrokruhu? (iStock)
    4. května 2023 ● 06:00

    I když začíná květen, zdaleka ne pro všechna znamení bude tento rozkvetlý měsíc plný lásky a pohody, jak se o něm povídá. Pro někoho půjde spíš o měsíc ve znamení konfliktů a nedorozumění. Která čtyři znamení zvěrokruhu budou podle horoskopu muset častěji čelit hádkám?

  • 1.

    Býk (21. 4. — 21. 5.)

    Kdo bude v květnu náchylnější k hádkám podle znamení zvěrokruhu?

    Býci, kteří jsou pověstní svou tvrdohlavostí, přestanou držet dlouho ukrývané emoce. Všechny v doprovodu peprných slov, pro něž Býci nikdy nejdou příliš daleko, vylítnou konečně na povrch. Ačkoliv samotným Býkům se uleví, jejich okolí bude mít na celou věc trochu jiný názor. Díky své rozhodnosti a urputnosti půjdou Býci v květnu hlavou proti zdi a s ničím a nikým si nebudou brát servítky. Budou rozhodní a své názory se nebudou bát říct nahlas. To se ale nebude líbit některým lidem v jejich blízkosti, kteří jim to dají jednoznačně najevo. Hrozí tak, že se během měsíce května představitelé tohoto znamení dostanou do konfliktu hned několikrát.

     

    VIDEO: S kým byste se měla přátelit podle svého znamení zvěrokruhu? Podívejte se:

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Přátelství podle znamení • Videohub

  • 2.

    Rak (22. 6. — 22. 7.)

    Kdo bude v květnu náchylnější k hádkám podle znamení zvěrokruhu?

    Mars v Raku bude celý květen vyvolávat ve zrozencích Raka negativní a silné emoce. Ke všemu budou chtít mít neustále na vrch, což se ovšem nemusí zamlouvat všem, kdo jsou jim na blízku. Raci jsou nejraději doma, proto se při svých náladových výkyvech patrně nevyhnou konfliktům s blízkými. První na ráně bude partner, se kterým vám to tento měsíc trochu zaskřípe. Ideální shodu neslibuje květen Rakům ani v oblasti vztahů s potomky, sourozenci a dalšími příbuznými. Raci se neradi hádají napřímo, to ovšem neznamená, že neumí projevit zlobu jinak. Kvůli nahromaděné frustraci hrozí, že jejich chování bude po většinu května pasivně agresivní. Po celý měsíc se budou muset učit dostat své emoce pod kontrolu. Kromě toho se jindy neprůbojní Raci najednou rozhodnou převzít velení v domácnosti, aby ochránili své nejbližší.

     

  • 3.

    Lev (23. 7. — 22. 8.)

    Kdo bude v květnu náchylnější k hádkám podle znamení zvěrokruhu?

    Lvi budou v květnu skutečně rázní. I když na chvíli trochu odsunou své ego stranou, rozhodnou se vyřešit některé starší záležitosti, konflikty a ukončit všechny toxické vztahy. Přestože se budou snažit přitom našlapovat po špičkách a na své zvyklosti budou jednat neobvykle mírumilovně, ani tak se nevyhnou neshodám a mírným nedorozuměním. Spory mohou vzniknout v důsledku přetrvávající záště a zloby, kterou k některým osobám chovají. Navíc ani druzí nebudou vždy reagovat tak, jak by si Lvi představovali. Bude ale nutné, aby si přesně tímto vším Lvi prošli, aby se mohli v dalším období někam posunout a změnit svůj život k lepšímu.

     

  • 4.

    Štír (24. 10. — 22. 11.)

    Kdo bude v květnu náchylnější k hádkám podle znamení zvěrokruhu?

    Štíři budou celý květen rozhodní a vyjasní si, čeho vlastně nyní chtějí dosáhnout. Začnou proto jednat impulzivně a bez rozmyslu. To s sebou ovšem ponese i určité riziko konfliktů s ostatními. Štíři si půjdou bojovně za svým i přes překážky a rozhodně se přitom nemíní ohlížet na druhé. Mohli by je brzdit a to Štíři nedopustí. Ne všichni však hodlají Štírům tolerovat. Je tedy dost možné, že si od některých přátel nebo známých v tomto ohledu vyslechnou poučky a nevyžádané rady. Paličatí a cílevědomí Štíři si to nenechají líbit, a tak se kvůli tomu možná budou muset pohádat i s lidmi, na kterých jim záleží.

     

Autor: Tereza Brožová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz