Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Do plavek bez obav: Tato 4 znamení se chlubí přirozeně štíhlou postavou

/
  • Žena v plavkách
    Žena v plavkách (iStock)
    1. srpna 2023 ● 06:00

    Hodně lidí dobře zná pocit, kdy je dlouho očekávaná dovolená za rohem, ale jejich postava ještě stále nevypadá tak, jak by si představovali. To ale není případ těchto čtyř znamení, která mají štíhlost danou do vínku. Koho se to týká a může se tak bez obav obléknout do plavek?

  • 1.

    Vodnář (21. 1. — 20. 2.)

    Znamení zvěrokruhu

    Vodnáři jsou často povrchní a na estetickou stránku si hodně potrpí. Často řeší vzhled svůj i ostatních, proto si štíhlou linii hodně hlídají. Jenom málokdy narazíte na korpulentního Vodnáře, protože Vodnář úzkostlivě dbá na svůj životní styl. Aby nabral nějaké to kilo, musel by se skutečně hodně „snažit“. Pokud se to někdy stane, tak jenom z přemíry stresu a nezdravého životního stylu. Díky rychlému metabolismu Vodnářům většinou výraznější nadváha nehrozí. Mají tak nepopiratelnou výhodu nejen v období plavkové sezóny. Za svou postavu se rozhodně nemusejí stydět.

     

    VIDEO: Co vás čeká po zbytek roku 2023? Podívejte se:

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop na rok 2023 • 

  • 2.

    Váhy (23. 9. — 23. 10.)

    Znamení zvěrokruhu

    Váhy jsou elegantní vzdušné znamení. Často se chlubí nadprůměrnou výškou a atletickou postavou. Není výjimkou, že jsou velice štíhlé. Mezi jedinci narozenými v tomto znamení naleznete skutečně hodně hubených lidí. Ženy ve znamení Vah nemívají nouzi o ctitele, pyšní se ladnou chůzí a většinou dobře vědí, co mají zařadit do svého jídelníčku a co z něj naopak vynechat, aby si udržely štíhlou postavu. Není divu, že se nebojí nosit bikiny ani jiné odvážnější střihy plavek. Kila navíc je opravdu netrápí.

     

  • 3.

    Štír (24. 10. — 22. 11.)

    Znamení zvěrokruhu

    Štíři jsou charismatické a smyslné znamení. Na svůj zevnějšek si velice potrpí, mají ale také dobré spalování, takže udržovat se ve formě jim jde skoro samo. I když většinou rádi tráví volné chvíle sportem a ve fitku, štíhlou postavu mají danou od přírody. Ostatní ženy blednou závistí, když se kolem jejich lehátka projde sebevědomá Štírka štíhlá jako proutek a někdy dokonce i s vyrýsovanými břišáky. Pekáč buchet ale není to jediné, čím Štírky ostatní provokují. Jsou mazané a rafinované, a tak skoro vždy dosáhnou všeho,po čem touží. Šarm využívají nezřídka kdy čistě záměrně ve svůj prospěch. A štíhlá postava je pro ně jenom bonus.

     

  • 4.

    Střelec (23. 11. — 21. 12.)

    Znamení zvěrokruhu

    Střelci se nebojí odvázat a rozhodně nepatří mezi stydlivé znamení. Do všeho jdou zkrátka po hlavě. Nějaký ten špíček navíc moc neřeší a ani nemusí. Často žádný nevlastní. Díky své akčnosti a faktu, že jsou neustále v pohybu, jsou Střelci štíhlí. Na svých četných dovolených se rozhodně opalovat odhalení a nebojí se nosit ani plavky odvážných střihů.

     

Autor: Tereza Brožová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz